local-stats-pixel fb-conv-api

Šausminoši nākotnes kari, kurus pavisam drīz piedzīvosim97

920 32

Šajā rakstā par kariem, kurus mēs varētu piedzīvot tuvāko gadu laikā. Daži ir globāli, daži reģionāli. Tomēr, tie visi būtu ļoti postoši.

920 32 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000

Latviešiem krievi nāk, krieviem amerikāņi nāk emotion

3 0 atbildēt
Nevajag aizmirst ka krievija nav nekas vairāk kā Āzijas Dienvidslāvija!!!Sabrukums pa nacionālajām republikām tur sāksies pēc diktatora Putina bojāejas!!!Sibīrija ar laiku kļūs par atsevišķu valsti,bet Kaļiņingradai ir divi atīstības scenāriji,vai nu pilnīga iznīcināšana no NATO puses vai arī ķļūt par neatkarīgu valsti(kā Taivana)kur dzīvos no Baltijas valstīm patriektie krievu kolonistu pēcteči!!!Šitā būs realitāte jau pēc pieciem gadiem!!!
3 0 atbildēt

krievijai nu gan teritorija pietrūkst emotionemotionemotionemotion

2 0 atbildēt

Ja kaut viens no minētajiem 5. scenārijiem izpildās-dievs stāvi mums klāt.

Un vistrakāk jau protams pirmais variants, jo var sagadīties ka NATO mūs vienkārši upurē, lai nesāktos atomkarš...

Kā būs , kas to lai zin, bet nekas labs manuprāt nav gaidāms...

2 0 atbildēt

Negribu būt skarbs, bet pagaidām izskatās, ka rakstā minētais NATO ex-komandieris būs mēreni sad... pardon, samuldējis emotion

2 0 atbildēt

Nē, nē, nē.

Furk this sh*t, I'm out. emotion 

2 0 atbildēt

Labs un fantazējums un raksts no sērijas: " Kā būtu, ja būtu " šis tas ir reāls un loģisks,  bet pārsvarā labs šausmu stāsts izklaidei rīkojot kādu baiso tusiņu vakaru . . . paldies emotion

2 0 atbildēt

Kāpēc visi mēdiji vienmēr biedē cilvēkus: "viss, gals klāt, tulīt Putins ar savu armiju nāks iekšā" UN viņiem tā biedēšana izdodas jo Latvija jau ir bijusi okupēta un lielākāvecāka gada gajuma iedzivotāji dēļ tā ir viegli iebiedējami ka tas notiks atkal. Būsim atkālt. Latvija ir nekam nederīgs zemes pleķis ko nav vērts iekarot.  Tādas lielvalstis kā Krievija un ASV nevēlās karu tikai lai iegutu bezvērtigas teritorijas. Visi mēsli kas uz pasaules notiek, notiek tikai tajās zemēs, kuras ir kadi resursi. Nafta, zelts.. Latvijas patrioti var teikt: "Mums ir skaisti meži" Krievijai ir dziļi pie dirsas par mūsu mežiem, ja vien zem tiem neslēpjās jūra ar naftu ko varētu tirgot. Kokmateriali ko zāģēt un eksportēt viņiem pašiem netrūkst.. Tāpēc vajag nomierināties. Un tā Krievijas interese par baltijas valstim kas citreiz ir redzama virs jūras ir tīri dēļ amerkāņiem. Kā jau zināms amerikāņi ir Krievijas ienaidnieki, un protams ka krievs sāks interesēties, ja tie jenķi nevis sēž savos štatos, bet  jau parlīduši pāri atlantijas okeānam un jau pļunčājās mūsu baltijas dīķi. 

3 1 atbildēt

negudrojies daudz, nato nav nekādas attiecības ar krieviju, nato ir alianse kura pie savām robežām izvieto pretinieka karaspēkam līdzvērtīgu karaspēku tādējādi parādot pretiniekam, ka viegla cīņa nebūs un viss

2 0 atbildēt

Neko mēs nepiedzīvosim. Korupcijas un nestabilā libido dēļ mēs drīz vien noraudzīsimies kā mūsu meitas izvaro pirms mums pašiem nocērt galvu vai ieslēdz būrī. 

Ja Eiropa nenāks pie prāta, mums ir gals. Salīdzinājumā Putins būtu mūsu pestītājs. 

5 3 atbildēt

ķīna ar krieviju ir sabiedrotie, kāds vēl tur karš.

2 0 atbildēt

Ķīna neiekarotu Krieviju. Kāpēc? Eiropa un ASV neļautu. Kamēr resursi atrodas mazattīstītai valstij ar lielu bardaku, globālo varas pārdali tas maz ietekmē. Bet ja Ķīna pārņemtu Sibīrijas derīgos izrakteņus, ASV un R-Eiropa vairs nevarētu spēkoties ar Ķīnu. Ķīna kļūtu 1. vieta, 2. vieta un 3. vieta bagātāko valstu sarakstā.

ASV to nepieļaus. Tāpēc Krievu - Ķīnas karš beigtos ar kārtējo "krievu uzvaru". Šī iemesla dēļ 2.pasaules karā, visa pasaule palīdzēja savam ienaidniekam PSRS. Labāk lai tie padumjie visu kontrolē un izpārdot par kapeikām, nekā tas viss nonāks vāciešu rokās.

2 0 atbildēt

nu uz to mēs ejam, bet nesāksim nu čurāt biksēs.

1 0 atbildēt

1. Karš ir bezjēdzīgs. Ja Krievija uzbruktu Baltijas valstīm, viņai noteikti ir jābūt gatavībā karot pret NATO. Tas tikai izvērsīs Pasaules karu, kas Krievijai vispār nav vajadzīgs un nemaz neinteresē. Kā arī, pat tad, ja karš tiks uzvarēts. Baltijas valstis nebūs vienīgās, kuras Krievija gribētu paturēt un nedomāju, ka tas būs izdevīgi tirdzniecībai ārpus tās ietekmes zonas.

2.Šīs attiecības ir savstarpēji labvēlīgas. Krievija no tā daudz iegūst, kā arī, Ķīna. Abas valstis veido ievērojamu globālo ietekmes sfēru.

3.Tagad viss ir atkarīgs no tavas vārda "karš" definīcija. Te īsti nekas nenotiek, tiek nevajadzīgi izmantoti resursi un nauda. Kā arī, ISIS mūsdienās arī slēpjās aiz "BĒGĻIEM", kurus par aizdomām daudzi atsakās nodot, jo tad tas aizskaršot musulmaņu ticību (un citi stulbi iemesli). Pēc mūsdienu notikumiem mēs varam pat teikt, ka Eiropa atbalsta ISIS, nevis pret to cīnās.

4.Nesekoju līdzi, nevaru komentēt.

1 0 atbildēt

personīgi es par Ķīnas - Krievijas un Indijas - Pakistānas karu neesmu pret, jo tādā veidā vienā rāvienā mūsu zemīte tikks bagātināta ar kādiem 3 miljardiem līķu, kas bagātinās zemes mēslojumu, un ja vēl lupatdeķus pieķertu klāt, tad varbūt tuksnešos arī sāktu augt zāle.  

1 0 atbildēt

Un vēl ir iespējamais karš - ''Izraēlas-Irānas karš''

Arī Turcijas-Kurdistānas, Tibetas revolūcija pret Ķīnu 2, Klusais okeāna karš(ASV vs Ķīna)

1 0 atbildēt

musu pašu vēsture ir vienos melos tīta 

1 0 atbildēt

Kā var uztvert kādu nopietni, kas tekta sākumā pielieto vārdu ''REIJALI''.

1 0 atbildēt

Turcija, ja neskaita incidentu ar pilotu notriekšanu ir Krievijas draugs. 5. pants - darboties jau var darboties, bet vai kaut kur ir norādīts cik ātri ieradīsies palīdzība? Jo ja te tiešām nāktu krievs ar tankiem iekšā, pāris simti vai tūkstoši kanādiešu, ko grib izmitināt Ādažos neglābs. Plus nevajag aizmirst arī Trampa izteicienus - ja viņu ievēlēs, tad Asv palīdzēs tikai tiem, kas ievēros NATO noteikumus un būs jēga palīdzēt. NO Baltijas valstīm noteikumus līdz galam ievēro tikai Igaunija. Tā kā ASV ir galvenais Nato spēks, Vācija regulāri čīkst, ka pašiem problēmu pietiek un neiesprings uz palīdzēšanu, ja Austrumeiropā ies vaļā - kas Baltijai palīdzēs?

1 0 atbildēt

Mēs visi mirsim !!!  emotion 

2 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »