local-stats-pixel fb-conv-api

Rīga par Vladimiru Putinu68

Jaunā #RīgaPar epizode ir gaisā! Šoreiz mēs devāmies ielās lai uzzinātu rīdzinieku domas par Krievijas prezidentu Valdimiru Putinu.



737 9 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 68

0/2000

Dažas kuces jāizsvēpē no LATVIJAS

2 1 atbildēt

emotion wow vispār labs video ,kurš parāda kāda tak ir attieksme pret mums svarīgām lietām un ka dazi neapjēdz ko runā un kas notiek ....emotionaizsūtiet to deputātiem , lai paskatās un sāks darit kautko

1 0 atbildēt
Putins ir maita, un tas par pasaules pievienošanu Krievijai bija idiotisms.
1 0 atbildēt

Bēdīga situācija...

1 0 atbildēt

pilnīgi piekrītu!

2 1 atbildēt

Kriev-valodīgos saukt par kreiviem emotion emotion emotion emotion 

0 0 atbildēt

Sarkangalvīte dod vaļā !

1 1 atbildēt

Lai vieglas smiltis

1 1 atbildēt

Rīga par idēaliem ceļiem,

Rīga par bezmaksas sabiedrisko,

Rīga par utt utt

 

bet kāpēc kādam vispār jājautā vai Rīga par putniņu , uzreiz varējēji vnk iejiet kāda LV Rīgas skolā un tev visu atbildētu, nevis lieki kurināt kādu?!

 

Sarkangalvītei vip ar saviem korišiem uz maskavas daudzīvokļu grauztu pagrabiem jo redz viņa atbalsta putniņu un viņai laikam tur būtu labāka dzīve nekā LV. emotion

1 1 atbildēt

Pikachu par mājdzīvnieku seems legit 

0 0 atbildēt

Eh, visi vecie krievvalodīgie, aizspriedumainie Latvijai nepiederīgie pilsoņi un nepilsoņi atstieps pekas un būs labāk. Bet ko jūs čīkstat dīvānos sēdēdami, tad dodieties politikā, iesaistieties kurltūrā un cīnieties, tikai ar pieklājīgiem un ne pārāk agresīviem līdzekļiem. emotion

0 0 atbildēt

Reku visi šitie atbalstītāji runā sviestu pat isti nezinot, nu tad bļe zābaki **** uz savu krieviju! Un tā rudi rižā simt punkt dabus pa seju- govs.

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Anglis saka ka vinju noliks :D,

Angli kauties nemak :D :D

Negaidiju savejo pazistamo sheit satikt ;:D

1 5 atbildēt
@Ben4iks Domā lrieviem vienīgajiem bija tādas nometnes?? Vācija,ASV un citas valstis. Krievijai šīs nometnes nebija tik briesmīgas kā citām valstīm.. Vajag palasīt grāmatas (latviešu un kuras ir sarakstītas senāk)
6 13 atbildēt
Palasiet vēl latviešu žurnālistu ziņas jeb amerikāņu ziņas. Tak tiešām smieklīga,neizglītota ir šī janatne. Krievs iebrūk ukrainā? Un ko tik amerikāņi nav izdarījuši. AHH.. TĀPAT ŠEIT SPOKOS TAISNĪBU NEPIERĀDĪŠU.
5 15 atbildēt
« 1  2  3 »