local-stats-pixel fb-conv-api

Rīga par Vladimiru Putinu68

Jaunā #RīgaPar epizode ir gaisā! Šoreiz mēs devāmies ielās lai uzzinātu rīdzinieku domas par Krievijas prezidentu Valdimiru Putinu.



737 9 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 68

0/2000
To sarkanmati varam sutit uz sibiriju lai dzivo sava idealaja krievija...
9 1 atbildēt

Forša aptauja. Ducis studentu un dzērāju.

Quality stuff.

9 1 atbildēt

Ir iespējams redzēt kā atšķiras krievu tautības jauniešu viedoklis no latviešu. Skumji, ka starp mums ir tik liela plaista, bet dzīvojam tepat blakus.

8 2 atbildēt

Vieglas smiltis?! emotion

6 1 atbildēt

latviesi ir vienkarsi cukas,ka var but putina puse.

6 2 atbildēt
Neaizmirsīsim ,ka krievi Latvijā ir ļoti daudz ,bet viņi dzīvo tādu pašu dzīvi kā mēs .. tikai ar savādākiem uzskatiem. +Labāk būtu dusmīgs par tiem ,kuri sēž saeimā ,un viņi nav krievi.Un mūms liek sagatavot aizsardzību? NATO nāks mūs glābt? Smiekli nāk. Varbūt ejam šaut krievus ,kuri ir Latvijā jau tagad? P.s un sagaidīt to pašu kas notiek Ukrainā. MAN VIENKĀRŠI IR VIENALGA PAR KRIEVIJU,ASV ,BET NEVIENA VALSTS NAN NESODĀMA.
5 1 atbildēt

emotion

3 1 atbildēt

Tā rižā krievu šmara, ei tu nost kāda ragana! Iz**** un nosviest grāvī kā tādu lētu *****u. Ja viss tik slikti ,lai vācas uz savu Krieviju. 

2 0 atbildēt

Nu domas man dalās, situācija, protams, debīla, tās meitenes arī debīlas, interesanti, kā viņas justos ja viņas senčus latvieši būtu iemetuši vagonā uz pāris nedēļām un nosūtījuši uz nez kādu pasaules nomali nosrpāgt. Un es īsti nepiekrītu, ka visi krievi ir stulbi, jo katrā tautā ir gan inteliģentie cilvēki, gan pagrimušie ļautiņi, jo Krievijai vispār ir skaista kultūra, bet daži, kas pie varas un, kuri tiem seko, visu iespaidu sabojā. Ps. Latvijā arī tas pats, egocentriska vadība, debīli pakaļskrējēji, tas jau nenozīmē, ka visi esam stulbi. ( Bet tiem, kurus ikdienā (krievvalodīgos) satieku, priekš tiem gan gribās nēsāt ekstra ķieģeli somā)

3 1 atbildēt

Man patika tas ko teica jaunietis no pašas Krievijas. Acīmredzams, ka mūsu, pašmāju krievu pajolīši stipri atpaliek no īstajiem krieviem.

3 1 atbildēt

Vāksim parakstus un palīdzēsim musu draugiem, krieviem, atgriesties īstajā dzimtenē par viņu pašu līdzekļiem un viņu mājvietas adosim tiem kuriem tās patiešam trūkst!

3 1 atbildēt
Rakstu no telefona ,tpc varētu būt kļūdas..
2 0 atbildēt
@gingers Tu vienīgais esi stulbs ;) Paskaties vēl youtube "Russian Fail" ,kur puse video nav no Krievijas. Šaubos vai Pēterburgā,Maskavā redzēsi ,ka viss ir piemeslots. P.S RAKSTU NO TEL.
2 1 atbildēt

:D:D MAn liekas viņš būtu jānogalnia :D:D ahahaha

2 1 atbildēt

Bēdīga situācija...

1 0 atbildēt
Putins ir maita, un tas par pasaules pievienošanu Krievijai bija idiotisms.
1 0 atbildēt

emotion wow vispār labs video ,kurš parāda kāda tak ir attieksme pret mums svarīgām lietām un ka dazi neapjēdz ko runā un kas notiek ....emotionaizsūtiet to deputātiem , lai paskatās un sāks darit kautko

1 0 atbildēt

Dažas kuces jāizsvēpē no LATVIJAS

2 1 atbildēt

Tai rižajai cūkai ar kāju b*a....

2 1 atbildēt

Stulbie krievi,kas vēl saka ka grib ka kadreiz visa Eiropa būs Krievija,yo Riebjas klausīties, nedaudz špoko čalis no Renāra Zeltiņa,video pilnīgs kaka''

3 2 atbildēt
« 1  2  3 »