local-stats-pixel fb-conv-api

Pilna sarakste ar FunFaceTv.91

410 25

Sveiks, Lasītāj! Atnācu jums ar šo ziņu, kurā vēlējos pastāstīt, ka man bija sarakste ar FunFaceTv puišiem par viņu uzvedību internetā. Lai gan atzīšu – biju diezgan bezzobains, taču nokomentēšu viņu (precīzāk, Norberta) saraksti ar mani. Es biju plānojis šo saraksti pārsūtīt vienam cilvēkam, kurš to bija ļoti prasījis, taču paskatoties gan youtubē, gan spokos, sapratu, ka ja es viņam aizsūtīšu, viņš to noteikti pavērsīs par sliktu man un par labu FunFaceTv. Es jau saprotu, ka pēc šī raksta man ieliks daudz mīnusus, pat neizlasot to, vienkārši vadoties pēc formulas – nejauks raksts par FunFaceTv = mīnuss un negatīvs komentārs autoram.

Un šis nav heits. Šī ir patiesība. Plusošana vai mīnusošan paliek vien pie Jūsu sirdsapziņas.

P.s. Lai izlasītu vēstules, uzspiediet uz bildēm.

Raksta turpinājums: http://spoki.tvnet.lv/miskaste/Norberta-Zaharevica-un-Kaspara-Ozolina/800050

410 25 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

Pēts Latvijas Karaļa loģikas, heiteri drīkst aizvainot un novēlēt nāvi, taču FFTV nevar dot atpakaļ. 

WhatDoesTheFuckSay tiešām heito viņus kopš, kā FFTV saka, theKujaPas laikiem.

Šeit nav runa par gaumi vai kritiku, jo spokos kritika ir ļoti maz. Cilvēki raksta šādus komentārus ''Izdzēs video. Pats nomirsti, tu kropli.'', un saka ka tā ir kritika. WTF!? Runājot par gaumi ir tas pats, ja cilvēks raksta ''Video - sūds. Autori - Lohi. Ienīstu jūs, stūlbie pedi*i'' Tad tas ir heits, nevis gaumes izteikšana. Ja tu izsaki gaumi tad tas ir apmēram šādi ''Man šis video nepatīk. Iepriekšējie bija neduadz labāki.'' Kritikair apmēram tāda ''Kameru vajadzētu nedaudz pa kreisi no skatītāja puses. Pie tam skaņu vajadzētu nedaudz zemāku.'' Tā ir kritika un gaumes izteikšana. Heits nav kritika un nav arī gaumes izteikšana.

2 7 atbildēt
Jūs visi heiteri esat nožēlojami. Un FFTV ir nospłautues ko jūs te šajā smirdīgajā portālā raudat. Lai vińi filmē ko grib. Tas nav nekas nelegāls! Skauž jums visiem vnk.
2 7 atbildēt
« 1  2  3 »