local-stats-pixel fb-conv-api

Pilna sarakste ar FunFaceTv.91

410 25

Sveiks, Lasītāj! Atnācu jums ar šo ziņu, kurā vēlējos pastāstīt, ka man bija sarakste ar FunFaceTv puišiem par viņu uzvedību internetā. Lai gan atzīšu – biju diezgan bezzobains, taču nokomentēšu viņu (precīzāk, Norberta) saraksti ar mani. Es biju plānojis šo saraksti pārsūtīt vienam cilvēkam, kurš to bija ļoti prasījis, taču paskatoties gan youtubē, gan spokos, sapratu, ka ja es viņam aizsūtīšu, viņš to noteikti pavērsīs par sliktu man un par labu FunFaceTv. Es jau saprotu, ka pēc šī raksta man ieliks daudz mīnusus, pat neizlasot to, vienkārši vadoties pēc formulas – nejauks raksts par FunFaceTv = mīnuss un negatīvs komentārs autoram.

Un šis nav heits. Šī ir patiesība. Plusošana vai mīnusošan paliek vien pie Jūsu sirdsapziņas.

P.s. Lai izlasītu vēstules, uzspiediet uz bildēm.

Raksta turpinājums: http://spoki.tvnet.lv/miskaste/Norberta-Zaharevica-un-Kaspara-Ozolina/800050

410 25 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000
Paši sevi pa dundukiem sauc un tad brīnas kapē citi sauc emotion
3 0 atbildēt

Cik man reizes jāsaka, ka tam teikuma "Ja nepatīk, neskaties" nav nekādas loģikas. Piemēram, ja es tev tagad iespundētu istabā ar sasmakušu gaisu, kas ir indīgs. Ja tev viņš nepatīk, tad neelpo.

Es viņus nevis neieredzu, ko es jau arī kādas simts reizes esmu teicis, bet cenšos palīdzēt, lai viņiem būtu sakarīgāks saturs.

Un laiku es nerēķinu. Varbūt tas ir dārgs, varbūt nav. Man ir vienalga. Rakstam atvēlēju vienu stundu no 8:00 līdz 9:00 (aptuveni), līdz ar to es neko neesmu zaudējis.

3 0 atbildēt

Tu viņiem dirsā lien?

3 0 atbildēt

Ziniet ko...  Izteikšos vienkārši, lai saprot arī tie, kas vēl aizvien deldē vecāku pirktās bikses vai svārciņus skolas solā... -  respektīvi, "tipa" mācās...

Lielais vairums no tiem, kas tika izsūtīti uz Sibīriju, ir miruši! Tie kas vēl dzīvi un pie skaidra saprāta aizvien, tie katru nakti redz murgus! Saujiņa no tiem pašiem vēl elpojošajiem, neatpazīst nevienu savu tuvinieku, vecuma plānprātības dēļ, bet viņu acīs kara šausmu skatiens aizvien vēl nav izdzisis! 

Viņi nemaz nesūdzētos par jūsu, dzīves lutināto un loloto, pēcpušu iesildītajām vietām...

Varbūt ir beidzot pienācis laiks pārstāt degradēties un saskatīt kaut ko nozīmīgu, kaut ko vērtīgu un paliekošu... Varbūt Tu esi jau gana nobriedis, lai saprastu, ka visa šī "raudāšana" par jūtūbi, prieka sejām, videomontāžām, komentiem, nicinošiem komentāriem, bikini modi, kaimiņienes durvju paklāju, u.t.t.    NAV NE KĀ VĒRTAS....

Bet iespējams, ka tik pat vērts ir Tev, priekš dzīvošanas, atvēlētais laiks!!!

2 0 atbildēt

jā tam es tiešām piekrītu vajag viņu sameklēt un aizvest pie ārsta lai pabaksta smadzenes ja vispār viņam tādas ir

2 0 atbildēt

Ko ņaudi un liec šitos rakstus spokos? aizej un personiski nokārto visu, ja kaut kas nepatīk, un būs miers, te vienkārši krāj plusus un viss...

3 1 atbildēt
Fuck this drama shit and fuck y'all involved in it. 😫
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Iedosi linku, labprāt palasītu. emotion

1 0 atbildēt
Nevis Latvijas karalis bet Latvijas pasmirdonis bomzis. Jūs sakat : "na*ujam ir jāfilmē tādi video". Katrs dara ko grib. Lai filmē. Tikpat labi varu pateikt : "Kpc taisat rakstus spokos?" Atrodat darbu, meiteni un vsp dzīvi, nevis sēžat šajā sūdu bedrē.
3 2 atbildēt

Vispār izlasot šo rakstu un heiteru dēļ. Visi šie heiteru troļļi ir vērīgāki un gudrāki par nodirsēju heiteru. Jo tas naidais tikai skrien viņus smadzenēs, un pēc tam tev atpakaļ iet kas vērīgāks smadzeņu lokā. Un pēc tam nodirsēju heiteris paliek aizvien nervozāks, straujošāks, un agresīvāks.

Vai kāds atcerās kā bija ar Marijaszaķi, Mazokuci laukiem, vēl par Džastiniem Bīberiem.  Tas rodas nepatīkums? Jo Viņi ir troļļi un jūs smuki apmāna kā mazus trusīšus. Un starp citu ir tak vēl tas Rockhoppers, kas taisījā pingvīnu video un vēl visādus video, lai mūs nokaitināt. Joo kā parasti  it īpaši tādēļ, īpašiem latviešiem, ir tikai kaut kāds grauzts naids, un lien citiem di*sā. Jo reāli te lielāko daļu ir troļļi, utt. Troļļu smadzenes izaugsmes spožuma karjerā, lai jūs visus apistu un nervozē nodirsēju mozgas. 

Nevienam jau mēs nevaram visiem patikties.

1 0 atbildēt

Drāma un cirks, gaidu vel šadus rakstus emotion

1 0 atbildēt

tu jau kā toreiz kardashianas dirsa exposed

0 0 atbildēt

Un pēc kā tu secini, ka man vajag ārsta palīdzību? Un kas tieši nav kārtībā? 

0 0 atbildēt

Drīzāk tie jau būs viņi, kas saka "aizej nomirsti, čumbarumbumububālrumbumbuli."

Un es tagad nopietni - šis sāk kretinēt ārā - kā var nepatikt video, ja es neesmu to redzējis? 

Un šajā gadījumā visas viņu rupjības nāk atpakaļ.

1 1 atbildēt

nesauc to par prikolu, es tikai gribēju paākstīties ar tevi!

0 0 atbildēt
Raxts ateja.
2 3 atbildēt

Kārtējais negatīvais raksts pret PriekaSejasTeleVĪZORU emotion. Ak tu nīdēj-svīdēj! Mīnusiņš!!!

4 6 atbildēt

Sākam pirmo raundu.

Heiteri vs FFTV fani.

2 4 atbildēt
Ko var visu laiku nīdēt par viniem? Nekas nemainīsies tāpat vnk nomierinies...
5 9 atbildēt
« 1  2  3 »