local-stats-pixel fb-conv-api

Piedalies aptaujā un izsaki savu viedokli140

208 13

Intriga par to, kurš ieņems visietekmīgāko amatu pasaulē, ir saglabājusies līdz pēdējam brīdim. Klintone ir viena no spēcīgākajiem ASV prezidenta amata kandidātiem pēdējos gadu desmitos. Tramps ir viens no sliktākajiem ASV prezidenta amata kandidātiem pēdējos gadu desmitos.

Klintoni uztrauc Krievijas centieni sašķelt, vājināt NATO un Eiropas Savienību. Tramps savos izteikumos ir pret Krieviju vislabvēlīgāk noskaņotais ASV prezidenta amata kandidāts kopš Aukstā kara sākuma.

Ja vēlies saprast, kas tie par apgalvojumiem, tad izlasi šo rakstu, kas ir publicēts TVNET - Izšķiras ASV liktenis. Kā tas ietekmēs Latviju?!

208 13 140 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 140

0/2000

Ejat dirst TRUMP 2016!  Turpiniet skatīties savus Latvijas mēdijus kuri atklāti melo,es prezidentālajām debatēm ilgi biju sekojis,un zinu ka tā ir tiesa.

2 1 atbildēt

Tramps ir Putins nr.2 emotion 

1 0 atbildēt
Ja vajag tad par Klintoni. Bet tā patās ir vienalga kurš būs prezidents.
1 0 atbildēt

No mūsdienu pasaules neko nevar zināt. 

1 0 atbildēt

Būs tāpat kā ar Brexit - visi teica, ka nekas nebūs (tobiš būs OK), bet beigās "WOW!"  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ne nu es domaju ka vajag trampu, vins ir biznesmenis vins zina kaa jarauj nauda, un ta vins sarautu tai asv, bet nu ka citam valstim klatos par to es nezinu.

1 1 atbildēt

..lielisks viedoklis šajā jautājumā bija komiķim Louie CK   emotion 

1 1 atbildēt

Labs vakars visiem!!!

skatos daudziem šeit veselības problēmas.... iedzeriet zāles un priecīgāk skataties uz dzīvi.... un nevajag zem katra raksta mēģināt saskatīt sazvērestības teorijas, tveriet dzīvi vienkāršāk  emotion 

 emotion  emotion  emotion 

2 2 atbildēt
tie kuri balso par pi*arliju ir l###
3 3 atbildēt

Man patīk rindiņa amata kandidāts kopš aukstakara sākuma, ņemot vērā ka dzels priekškars pār eiropu nokrita 1946. gadā praktiski uzreiz pēc otrā pasaules kara un ņemot vērā ka Trumps ir dzimis 14 junija 1946 gadā , tadsanāk  ka viņš jau kandidē no viena gada vecuma , varbūt viņam ir jāuzvar ne visi tam veltījuši tik lielu dzīves daļu , kas zin moš kampaņu planot sāka jau vēderā emotion 

0 0 atbildēt

Kurš būs nākamais ASV prezidents? - Nebūtu labāk paprasīt, kuru gribētu kā nākamo ASV prezidentu? Domāju, ka Tramps, bet nenoliedzami labāka būtu Klintone.

4 4 atbildēt
Trump
3 3 atbildēt
Bāc, ja uzvarēs Tramps es nomiršu no smiekliem emotion jutīšu līdzi visai Amerikai emotion nu nez iespējams, cerams, ka Klintone
3 4 atbildēt

Es par Trampu!

1 2 atbildēt
Punkts un āmen...Tramps kļūs par prezidentu nu ir dilles..
1 2 atbildēt

Ne par vienu no tiem zadrotsiem. Bet ja jāizvēlas tad par Hilariju,kgan vairāk šķiet ka tomēr Tramps uzvarēs. Lai nu kā abi ir pietiekami naidīgi pret krieviju, vsms kkāds + emotion

2 3 atbildēt

es jums varu pateikt vienu, latvijai ne silts ne auksts

1 2 atbildēt

Pilnīgi pie dirsas kas būs amīšu prezidents

3 4 atbildēt

Viss jau sen ir nolemts, Amerikāņiem ir tikai izvēles ilūzija.

Apgalvojums, ka '' Tramps ir viens no sliktākajiem ASV prezidenta amata kandidātiem pēdējos gadu desmitos.'' ir nepamatots.

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »