local-stats-pixel fb-conv-api

Piedalies aptaujā un izsaki savu viedokli140

208 13

Intriga par to, kurš ieņems visietekmīgāko amatu pasaulē, ir saglabājusies līdz pēdējam brīdim. Klintone ir viena no spēcīgākajiem ASV prezidenta amata kandidātiem pēdējos gadu desmitos. Tramps ir viens no sliktākajiem ASV prezidenta amata kandidātiem pēdējos gadu desmitos.

Klintoni uztrauc Krievijas centieni sašķelt, vājināt NATO un Eiropas Savienību. Tramps savos izteikumos ir pret Krieviju vislabvēlīgāk noskaņotais ASV prezidenta amata kandidāts kopš Aukstā kara sākuma.

Ja vēlies saprast, kas tie par apgalvojumiem, tad izlasi šo rakstu, kas ir publicēts TVNET - Izšķiras ASV liktenis. Kā tas ietekmēs Latviju?!

208 13 140 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 140

0/2000

Haha, izskatās, ka spokos ir daudz sheepelu... Nabagi cilvēki, kuri neko nezina.... Nabadziņi ieķeksēja Killtoni... Bet nu varbūt jums ir taisnība, jo nomanipulēt ar vēlēšanu rezultātiem ir viegli... Interesanti, ka par svēto Kiliklinkilltoni arī vērtē cilvēki, kuri jau sen ir aizsaulē... Pilnīgi nekā aizdomīga... Tīra demokrātija vai ne?  emotion 

Ā ja, kas WikiLeaks pielika DKIM verifikācijas atslēgas daudzām e-pastu sarakstēm. Tas nozīmē, ka tie ir autentiski e-pasti un pat ir atklājis daudz, kas par, ko tomēr meloja daudzi augstāko aprindu cilvēki... Un materiāls par sasaisti ar Putinu un seksistu 'craiglist' reklāmu, kuru it kā uzrakstīja Tramps bija safabricējumi: https://www.youtube.com/watch?v=ol1IkeA2FfM

Nu aitucilvēki? Kurš pirmais teiks: bēēēē?

5 1 atbildēt

Abi ir slikti kandidāti!! 

6 2 atbildēt

Man ir PP (pilnīgi p@jāt) kurš būs prezidents. Prezidents nav visietekmīgākā persona valsti un noteikti pasaulē. Mani vairāk uztrauktu vai atradīs vainīgos Zolitūdes traģēdijā un vai imigranti, kas ieceļo pie mums, nebūs bīstami vietējiem iedzīvotājiem un kultūrai. ASV lai paši streb savu putru - viņiem uz mūsu valsti ir PP

4 0 atbildēt

Un, protams, nez kpc šajā valstī visiem ir jāsaprot, ko tur tur krievu valodā raksti.

4 0 atbildēt

Labi nebūs jebkurā gadījumā, domāju, ka no Trampa būtu vismazākais ļaunums. Un visa viņa lielā runāšana ātri vien piebremzētos.

5 2 atbildēt
Man rodas jautājums - vai nevarēja atrast labāku kandidātu, jo tiešām šie divi neder amatam!
3 0 atbildēt

Amerikā ir 309 651 717 iedzīvotāju un tikai zeltmatis un noziedziniece ir kanditāti uz prezidentu, jautājums -_-........KĀ ?  emotion

3 0 atbildēt
Orange is the new black, tātad Trampix.
3 0 atbildēt

Tramps. 

3 0 atbildēt
Man prieks, ka komentaros vismaz kads zin, cik briesmiga un kriminala ir klintone.
6 3 atbildēt
Labāk būtu ja paliktu Obama
4 2 atbildēt
Drīzāk ir jāprasa, cik gadu ir tev, ja vēl aizvien domā, ka uzņēmējam nav sakara ne ar politiku, ne ekonomiku..
2 0 atbildēt

Nešķiet aizdomīgi ka vienīgais atbalstītais konkurents Hilarijai ir "muļķis"? Man sāk likties ka tas tā ir speciāli noorganizēts, proti, lai Hilarija izskatītos kā "mazākais no abiem ļaunumiem"? Ja tur būtu kaut kāda demokrātija tad būtu jābūt arī nopietniem konkurentiem, neticu ka visi tur ir tādi muļķi.

2 0 atbildēt
Jebkurā gadījumā būs auzas
2 0 atbildēt
Uzvarēs vecene. Hilarija, šmilarija vai kaut kāda cita. Tā kā citu kandidāšu - bābu nav, uzvarēs Hilarija. Nekas labs nav gaidāms no abiem. Tā prostitūta asv nolaidīs līdz kliņķim, bet Tramps Eiropu krieviem atdos. Nav stipru kandidātu. Vajadzēja man balotēties.
4 2 atbildēt

Ejat dirst TRUMP 2016!  Turpiniet skatīties savus Latvijas mēdijus kuri atklāti melo,es prezidentālajām debatēm ilgi biju sekojis,un zinu ka tā ir tiesa.

2 1 atbildēt

Tramps uzvarēja.Te nu bija viss stiprākā kandidāte.  emotion 

1 0 atbildēt

Galvenais, lai viņi to karu nesāk.

2 1 atbildēt

Kāpēc cilvēkus šeit satraUC JAUTĀJUMS kas norisinās otrā pasaules malā?????

3 2 atbildēt

Vispār es paļaujos uz sev personīgi pazīstamo amerikāņu viedokli. Viņi visi kā viens ir mēmās šausmās no trampa. Domājams, ka viņi zina ko runā. Protams, arī par Klintoni viņi nav dižā sajūsmā. Tomēr tas ir mazāks ļaunums. Daudz mazāks.

Arī pats, pavērojot viņa "runas", nespāju vien nobrīnīties, cik šausmīgi primitīvam jābūt indivīdam, lai vispār klausītos to sviestu, kas vēl piedevām ir bagātīgi papildināts ar neadekvātu mīmiku, vaikstīšanos un tizlu žestulēšanu.

3 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »