local-stats-pixel fb-conv-api

Pedofilu džihāds Anglijā101

1297 0

Pedofilija ir noziegums, kurš parasti izsauc īpašu sabiedrības sašutumu. Un liekas gluži neticami, ka Eiropā, civilizētajā Anglijā, Roterhamas pilsētiņā nesodīti cietsirdīgi varēja izvarot aptuveni 1400 bērnu

1297 0 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000

Sodīšana nebūtu nekāds rasisms, jo soda nevis dēļ rases bet dēļ nodarījuma. Es saku pēc 3 gadiem viss būs tādā paka*ā , ka viss kas tagad notiek liksies tīrie ziediņi. Katrai tautai ir sava valsts, jāizbeidz vandīties apkārt.

3 0 atbildēt
Pretiigie pakistanju purni, tie nav cilveeki, bet izdzimumi, man nekad nebuus zheel tos melnos, lai ari kas ar vinjiem notiktu, bezsmadzenju radijumi, tiko no kokiem nokapusi pie cilvekiem!
3 0 atbildēt
Bagaznieka ieksa un viena izvarotaja mazak.
2 0 atbildēt

Musulmaņu uzvedība nereti varētu būt arī izskaidrojama ar kultūras atšķirībām, teiksim, nedomāju, ka musulmanis no Saūda Arābijas varētu Eiropā iejusties viegli, kā arī pieņemt mūsu likumus tīri morāli, jo Saūda Arābijā ir normāli neļaut sievietei braukt ar auto un rādīties svešu vīriešu acīs, neietinusies palagā. Tur attieksme ir savādāka un katrs vecis ir piedzimis un audzis tur tādos uzskatos. Domāju, ka Eiropā dzimis un pie veseliem vecākiem audzis pakistāņu izcelsmes puika tādas zvērības nedarītu. Tiesa, kultūras atšķirības nav attaisnojums diskriminācijai vai izvarošanai Eiropā. Tādus ir jāiesloga vai jādeportē, ja viņi ir iebraucēji.

Pie mums izvarošana ir liegta, ja bērns ir bez vecākiem vai sieviete nav ietinusies palagā, tādējādi "kārdinot" vīriešus.

3 2 atbildēt
raksts mani vispār neuzvilka, arī Latvijā ir pilns uz brīvām kājām staigājošu izvarotāju, kad vēl dzīvoju Latvijā manā lauku miesta pāris tādi bija un dzīvoja laimīgi! Bet, šis nasisms kas notiek šajos komentāros ir pretīgs, es pati dzīvoju Anglijā, gan strādāju, gan atpūšos ar "babajiem" un "melnajiem" un tieciet man, nav viņi ne izvarotāji nekas! Tik aprobežoti var būt cilvēki, ja nākamais raksts būtu "Liepāja izvaroja .." vai "polis izvaroja .." , komentāri būtu tieši tādi paši, bet tad cilvēki nošaut, pakārt kgribētu liepājnieku vai to poli! Vai tiešām cilveki, Jums nav kur likt savu naidu? pretīgi paliek, ka tieši latvieši ir tādi rasisti un nacisti, galvenais lai sava pakaļa tīra.
1 0 atbildēt

...tātad rasiste emotion

0 0 atbildēt

Bijis neesmu gan, bet pavadu nešķīsti daudz laika forumos kur šis tiek apspriests, pārspreists un visādi citādi iztirzāts laiku pa laikam.

2 2 atbildēt
Uzliek Lielbritānijā likumu, kur atļauts nošaut ikvienu pakistāni/džihadstāni vai kā viņus tur sauc un problēma drīz vien būs novērsta
3 3 atbildēt

Valstīs, kurās iedzīvotāju skaits ir desmitkārtīgs vai pat vairāk kā Latvijā, neviens neko nedara. Bet gudra diršana, ka Letiņiem būs jādara tas un šitas nebeidzas. Lai uzsāktu revolūciju, pretošanās kustību, ir vajadzīgi resursi. Kurš sevi cienošs bagāts latvietis nelaidīsies uz ārzemēm, tā vietā lai nostādītu bistāmā situācijā visus sev tuvos un mīļos. Tik tiešām, atrodiet šodien tādu latvieti. Gudrie dirsēji.  Un runa nav tikai par imigrantiem. Vai Latvieši šodien vispār ir spējīgi ko sakarīgu noorganizēt? Internetā publicē un reposto aicinājumus ierasties uz protestiem, uzrīkot to un šito un visu ko, bet patiesā serja ir "es tikai cenšos atvērt acis citiem, lai citi to dara". Tāda ir Latvijas varoņu atbilde ko tu saņem, kad lūdz viņiem paveikt ko nozīmīgu. 

0 1 atbildēt

Wow. Ka tik smilšu nēģerus neaizvainot. emotion Vot, atbraucāt ar savu toleranci. Kad pašu bērnus paņems priekšā paki, menti varbūt kaut ko sāks darīt. 

1 5 atbildēt

Un kā jūs islama nīdēji skaidrotu faktu, ka vairāk kā 10% no kristiešu baznīcu mācītājiem arī ir pedofili? Skaļie skandāli ar mācītājiem Beļģijā, Nīderlandē, kur baznīcu telpās tika varoti simtiem bērnu! Tur arī musulmaņi ir vainīgi?

1 9 atbildēt
« 1  2  3  4 »