local-stats-pixel fb-conv-api

Pedofilu džihāds Anglijā101

1297 0

Pedofilija ir noziegums, kurš parasti izsauc īpašu sabiedrības sašutumu. Un liekas gluži neticami, ka Eiropā, civilizētajā Anglijā, Roterhamas pilsētiņā nesodīti cietsirdīgi varēja izvarot aptuveni 1400 bērnu

1297 0 101 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 101

0/2000
Reali situacija ir taada. Visi sitie musliku izvarotaji ta ir audzinati jau. Viniem jau gimene macits ka sieviete nav nekas. PAzistu daudz musulmanus te uk. Lielaka dala no viniem godigi strada un ciena gan sievietes gan citas ticibas utt. Tie ir tie kas te jau gadiem dzivo. Tie kas nesen atbraukusi vot tie vairak blato un taisa suudus jo noravusies no savas keedes un doma ka tagad var visu. Ne visi ir vienadi bet dazi iznemumi maina daudz ko.
7 0 atbildēt

Un kā pēc visa šitā cienīt, nenīst un labi izturēties pret čurkām? Manuprāt viņi ir pelnījuši tikai nāvi, vairāk neko... nu vai vismaz mirt bada nāvē, cietumā....

7 0 atbildēt

Te neiet runa vairs par rasismu,bet par sabojātām bērnu dzīvēm! Ar kādām tiesībām kāds savas netīrās rokas liek pie bērna, kurš tiko sācis dzīvot?! Bargāko sodu viņiem!

7 0 atbildēt
..neticami! Pasaules gals ir atnācis..kas notiek ar cilvēkiem?
7 0 atbildēt

Ko lai saka 1 ierocis 20 patronas emotion

6 0 atbildēt

Jā "čurka" arī Lielbritānijā ir čurka. Skumji

6 0 atbildēt
laikam izvilksu savus napalma kraajumus...
6 0 atbildēt

Rasisms nav slikta attieksme.

Rasisms arī nav laba laba attieksme.

Rasisms ir attieksme. 

Tik pozetīva vai negatīva. cik taisnīgi ir cilvēka nodomi, kas izpauž tādu attieksmi. 

Cilvēks ir kretīnisks rasists, ja tas nosauc par melnu ekskrementu cilvēku, kas izsit veikala logu, jo viņš ir tikai vandālisks cilvēks.

Cilvēks ir taisnīgs , ja, redzot 25 nēģerus aplaupot 5 mājas, viņš tos nosauc par melniem zaglīgiem mēsliem, jo viņš balstās uz faktu. Liela grupa. Vienas rases. Kolerācija pastāv. 

Cilvēks nevar būt taisnīgāks, ja tas nosauc 100+ afgāņu bērnu izvarotājus par sūddzelteniem lopiem. 100. Viena reliģija. Viena kultūra. Viena rase. Kolerācija pastāv. 

Civēks nevar būt netaisnīgāks pret savu sirdsapziņu, ja tas, baidoties no sabiedrības uzstādītajām dogmām, baidās teikt un rīkoties taisnīgi, pēc sirdsapziņas. 

Paustā attieksme ir tikai tik briesmīga, cik briesmīgi ir cilvēka nodomi, kas to pauž.

6 0 atbildēt

Saks jau sist nost vinus kadreiz! 

6 0 atbildēt
Rasu karš Eiropā ir neizbēgams, tas nu ir jāsaprot.
5 0 atbildēt
NU UN! LAI EIROPIEŠI IR RASISTI KAM TAS INTERESĒ VIŅI NAV PELNIJUŠI TOBLAI PRET VIŅIEM LABI IZTURAS JA IR UZ KO TĀDU SPĒJĪGI! KUR TĀ LOĢIKA? LABĀK LAI AIZSKAR NEVAINĪGUS BĒRNUS NEKĀ SADOD PA RIBĀM KAUTKĀDIEM MELNAJIEM! neesmu rasiste pašai ir melnādaini radinieki bet par šo gadijumu NU COME ON!!!!
5 0 atbildēt

Poļi ir gudrāki, viņi jau ir pateikuši, ka ņems pretī tikai kristiešus. Pārējie lai ķer kaifu no sava kalifāta

5 0 atbildēt

1. Roterhama - pilsētiņa??? Divreiz lielāka par Daugavpils mazpilsētu. Izvēlies vārdus pareizi.

2. Cik redzu, Latvijā dzīvo diezgan daudz rasistu, kam labpatīk visus bāzt vienā maisā. Tiem nu varu pateikt, ka Lielbritānijā uz austrumeiropiešiem (jā, jā! arī latviešus tiem šeit pieskaita) skatās daudz negatīvāk nekā uz pakistāņiem, indiešiem vai jamaikiešiem. Iesaku aizbraukt un padzīvot Lutonā vai Lesterā pie English Defence League skinhediem, kam jūs noteikti patiksiet daudz mazāk nekā Ibrahims Ibn Abduls no kaimiņmājas.

3. Tiem, kas atbraukuši uz Lielbritāniju, bet kritizē šejienes situāciju  - nepatīk, brauc citur! Pakistāņi un indieši šeit dzīvojuši lielā skaitā jau kopš pagājušā gadsimta 50.-tiem gadiem, un viņu kultūra jau iezīdusies angļu tradīcijās. Es to pieņemu, lai arī man nepatīk daudzas lietas - no  musulmaņiem pārņemtā "vienmēr visu atlikt uz rītdienu" attieksme, idiotiskā mūzikas gaume un urlu stils. Man nepatīk, bet nākas pieņemt, jo nākas dzīvot šajā vidē. Latvietis, kas te ieradies labi ja 90.-to gadu beigās (bet parasti pirms 3 mēnešiem) nevar gribēt izmainīt situāciju un pataisīt visu par "mazo Latviju", kur visi balti un jaucas viens otra dzīvē. Parasti lielākie kaucēji dzīvo tieši "babaju" (nekad neesmu sapratis šo nosaukumu) rajonos, nevis starp angļiem...

4. Par pašu rakstā minēto problēmu runājot - diez vai tas notiek/notika tikai Roterhamā. Un nevarētu teikt, ka bailes tikt nosauktiem par "rasistiem" vai kā citādi bija galvenais iemesls situācijas nerisināšanai. Manuprāt, galvenais iemesls ir tas, ka angļiem trūkst perspektīvas, skata no malas grūtās situācijās. Viņiem ir problēmas ar lēmumu pieņemšanu, plānošanu, iniciatīvu... uzskaitījumu varētu vēl turpināt. Galvenais iemesls ir tas, ka neviens nerīkojās, gaidot "kaut ko" vēl, vai gaidot uz "kādu citu". Šī gada pavasarī Londonā nogalināja kādu sievieti. Kaimiņi bija dzirdējuši kliedzienus pēc palīdzības (sienas plānas) un tieši viņiem domātus saucienus, bet neviens neko nedarīja, pat policijai nezvanīja, gaidot uz "kaut ko". Pēc tam tikai tiesā teica - "jā, mēs visu dzirdējām". Bet neko nedarīja, - un to - to šeit uzskata par normālu cilvēcisku rīcību. 

Šis gadījums vispār atsauc atmiņā paralēles ar Džimija Savila sāgu (ja kāds to LV nezin, pameklē iekš wiki). Pagaidīja, kamēr pedofīls nomirst un tikai tad sāka nākt ārā ar apsūdzībām. Kādus 40 gadus par vēlu ir grūti sagaidīt tiesu un taisnību. Vismaz Roterhamas gadījumā vienīgā pozitīvā lieta - netiklās darbības pārtrauktas (lai arī n-tos gadus nokavēti), un kāds IESPĒJAMS, VARBŪT, LAIKAM tiks notiesāts un sēdēs cietumā, kur viņu pavisam noteikti izdupsēs. 

4 0 atbildēt
Es pazīstu ļoti daudzus musulmaņus, un viņi VISI ir vienkārši utes dirsā ar saviem uzskatiem. Ja man kāds uzkristu šitā, es viņam seju atspārdītu, man būtu pilnīgi vienalga, vai viņš mani nogalinātu, vai nē, bet es neļautu sevi uzskatīt par neticīgu *****u, jo esmu balta, un neesmu musulmane. Vnk... Ja manā pilsētā kautkas tāds darītos, un ja man būtu meitas, es viņas nelaistu vispār no mājām ārā.
7 3 atbildēt

Pretīgi, mūsu valsts virzās tajā pašā virzienā..

5 2 atbildēt

gribetos teikt lai religija butu acelta un visu pasaules cilvrkus varetu tiesat pec vena likuma nevis pec religijas parliecibas un adas krasas

3 0 atbildēt

Grūti gan teikt, bet ja ar manām meitām ,kas līdzīgs notiktu. Tad kūpināto kopienas skaits īsā laika periodā krasi samazinātos. Labi ka kurzemes mežos zeme vēl slēpj vairumā šaujam argumentus.

3 0 atbildēt

Kā es jau esmu teicis:"Breivīks pēc 50 gadiem tiks iecelts svēto kārtā!"

Bet tagad mums tik vajag katram pa kauluzāgim un biki pagriezt tos turbāngalvas!

5 2 atbildēt

Sodīšana nebūtu nekāds rasisms, jo soda nevis dēļ rases bet dēļ nodarījuma. Es saku pēc 3 gadiem viss būs tādā paka*ā , ka viss kas tagad notiek liksies tīrie ziediņi. Katrai tautai ir sava valsts, jāizbeidz vandīties apkārt.

3 0 atbildēt
Un dēļ šiem pāris lopim rodas viss priekštats par muslimiem :@ šos gan atoakaļ uz viņu valsti. Jo patiesi muslimi neko tadu nedarītu nevienai sievietei, neatkarigi no ādas krāsas. Īsts muslims cienīs sievieti. Par šiem idividiem trukst vārdu. Katrā tautā ir savas cūkas..
3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »