local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesais Spoku pavārs.631

1761 11

Iesniegums ir uzrakstīts un nodots Policijā! Un tiks izskatīta tuvākajā laikā!

Paziņojums vienkārš. Tagad tiek rakstīts iesniegums policijā. Rīt no rīta tiks policijai piegādāts. Takā Visi kas ziedoja naudu un nav vēl pieteikušies lūdzu to izdarīt, lai varu pievienot cietušo vārdus un summas. Laigan tagad kad runāju ar policiju, man pateica vienkārši, ka ņemot vērā viņa stāvokli ka jau ir aktīva krimināllieta pa viņu, tad šis tiks pievienots uzreiz klāt pie tās lietas un tur ies jau smagāks pants utt.

Sveiki. Negribējās gan ka tik tālu šis viss nonāk, bet izrādijās ka mūsu Spoku Pavārs nav tas pa ko mēs viņu uzskatījām.

Kā izrādijās šis konkrētais cilvēks ir mums ir pazīstams kā Mārcis Freimanis. Pirms tam viņš bija pazīstams arī kā Mārcis Andzēns, un arī kā Kristaps Ozoliņš, un arī kā Agris Čerņiševs. Viņš šīs krāpšanās izmantoja nepazīstamu cilvēku vārdus un konta numurus lai iedzīvotos uz cilvēku labsirdību.

Viņš ar vēl diviem citiem saviem draugiem šādas afēras ir veicis arī agrāk.

Šī konkrētā informācija nokļuva manās ausīs visnotaļ nejauši, bet pārbaudot informāciju tā izrādijās par nožēlu patiesa.

Šeit tālāk ir minēts neliels ieskats.

Tas ir nokopēts no dažādiem avotiem ko man iedeva cilvēks, un iepazīstināja mani ar patieso spoku pavāru.

Būs tikai maza daļa no teksta, bet pievienoju linkus lai jūs varētu izlasīt orģinālajā lapā visu informāciju.

"Sveiki powera lietotāji.

Kā jau lielākais vairums zin, tad lietotājam DKIS (Kristaps) arī pēc maksas operācijas veikšanas, mira dēliņš. Dēļ tā visa viņš ielīda lielos parādos. Bmwpower.lv vienmēr ir izcēlies ar to, ka vairāk vai mazāk, palīz citiem nelaimē. Tādēļ vēlos aicināt palīdzēt ar finansēm, un ziedot kādu brīvu naudiņu.
Ja spēj palīdzēt kaut pavisam minimāli, lūdzu dari to."

Šeit ir linki kur varat izlasīt vairāk par šo fruktu.

http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17428

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/126832-ja-kadam-ir-pretenzijas-pret-tadu-marci-andzenu/

http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=106247&st=0&p=1155190

http://www.atceries.lv/lv/diskusijos.zinutes/20452

Un lūk arī video no degpunkta arhīva http://www.tvnet.lv/online_tv/4502

1761 11 631 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 631

0/2000

njā. Katrā ziņā kaut arī nēsmu vien no aktīvākajiem spoku lietotājiem un varbūt isti visu situāciju nepārzinu, bet man radās jautājmi daži.

 

1) Kāda velna pēc nauda nonāca pie viņa, loģiski būtu ja reiz spokos tiek veidota tāda akcija tad naudu tikai un vienīgi uz galvenā adminstrātora kontu.

 

2) Kada suņa pēc tagad veidot aptauju, ko darīt ar viņa profilu? Mēs bernudārzā esam? Tur vispar bez vārda runas visu kas no viņa palicis nahrenizēt vajadzētu jau pirmajā minūtē.

   

Galu galā vispār tādam morālajam kroplim ar tramvaju par kājam parbrauktu bez jelkadiem sirds pārmetumiem, galu galā ir tomēr leitas kur nu galīgi nevajadzētu apčakaret lai cik liels zaglis tu būtu.

 

Ja rodas doma čali drusku presanutj pm man arī. Cik saprotu čalis no mana gala kautkur ķengrags.

7 0 atbildēt

Tapēc jau mēģinu sakontaktēties ar visiem kas ziedoja naudu, lai atsūta man maksājuma orderi.

6 0 atbildēt

Tam ķēmam jādod pa mulli. Bet domāju ka cietuma sienās viņš savu mācību dabūs. Vārda brālis kārtīgs šerifs 

6 0 atbildēt

Oho...

Īsti nesekoju tām ziemīšu labdarības akcijām, a šis lielu naudu izkrāpis (spoku telpā) vai kā?

Psc, visādus sūdus redzējis un darījis savas dzīves laikā, bet nu tādu suku pirmo reizi redzu.

6 0 atbildēt

 

  Sasha Aleksandrs Var gaidīt klientus no BMWPOWER, saistībā ar krāsošanu :D

6 0 atbildēt

ūūh - kādam šodien augs statistika un arī mīlestības 'vēstules kāliem birs..

6 0 atbildēt

Žēl , ļoti žēl , te pat neder teicies '' Uzticies bet pārbaudi'' Jo spokos ir iespējama anonimitāte , visi var būt kas vien iedomājas . Un kas gan vienam pajobakam netraucē nogriezt sev lielu daļu no kukuļa . Vienīgais ko ieguva no tā visa ir tikai mācība

6 0 atbildēt

Viņ';s man  plastmasas krānu prasija lai noziedoju.......emotion

6 0 atbildēt

spokupavaars ir izdzēsies no draugiem.lv

6 0 atbildēt

Mjā, es toreiz powerā izlasīju un noziedoju, un pēctam mani pārsteidza pavēste no policijas ierasties liecināt... Dažus cilvēkus nekas nevar izmainīt, pat cietums ne...

6 0 atbildēt

nu ko tu vari ņemties ar tiem saviem ēdieniem un superoriģinālrakstiem? :D tas ir lielākā mērā stulbi vilkt kkādas tādas paralēles.

8 2 atbildēt

Kāpēc starp atbilžu variantiem nav - "mietu dibenā"??? emotion

6 0 atbildēt

Palasīju, un teikšu tā - labam rakstam reklāmu nevajag. Būs tie izcilie s.orgi, kas arī tiks pamanīti starp ne tik nostrādātajiem s.orgiem, bet, palūkojoties uz recepšu sadaļu, tur vairumā ir tiešām kvalitatīvi raksti ar sakarīgiem aprakstiem, kas IR pelnījuši s.orgu. Piemēram, šis, šis vai šis raksts. 

Un, lūgtum, nevajag no mušas pūst ziloni, savādāk es jau vārtos pa zemi no smiekliem, kādus tik nedarbus tu man nepiesien. :D

8 2 atbildēt

Rekur viena raksta skatijos - kur MJ, Sasha un SpokuPavars satikaas @ Kekavas Statoil. Viena komenta bija mineets kaut kas par shii cilveeka - http://spoki.tvnet.lv/profils/MCanchuks  maaasas beerna teevs,kas ir SpokuPavars. Taka, ja kaads grib ie4ekot to muudzi un kaut ko vairak par vinu zzinat. Varat caur http://spoki.tvnet.lv/profils/MCanchuks sameklet vina maasu un tad jau pie pavaara arii tiksiet. :D es pats neskatiisos, par cik tagad seezhu biblioteekaa :D nelienu soc. sait. kad esmu pie publiskaa neta xD

5 0 atbildēt

Interesantaak bija,kad vins staastja,ka var nomest 1kg svara diena :D 

5 0 atbildēt

Tagad viņš nenāk spokos, jo viņam kauns par savu izdarīto! Resnais burgeris!

5 0 atbildēt

Vai tad ir konkreta dziivesvietas adrese vai kas taads aiz kaa aizkerties? Man Sashas zheel izniekoja savu laiku del sita meteeja!

5 0 atbildēt

palasīju pavāra komentārus, ka visu novedīšot līdz galam un tā tālāk. Citi rakstīja, ka pagaidīs kādu laiku, jo varbūt tiešām visu sakārtos. Bet, manuprāt, tieši nevajadzētu gaidīt un nekavējoties policijā ziņot, jo ir vajadzīgs, tas papildus noziegums, lai iesēdinātu tai ķurķī, istajā vietā, kur viņš ir pelnījis. Un vispār kā tie citi cilvēki vēl var ticēt, ka viņš visu izdarīs kā bija paredzēts, pēc visa ko viņš ir izdarījis.

5 0 atbildēt

 

tapēc jau izmanto svešus kontus

lai nepiesietu viņam

ja nu kas moš plano novelt vainu

5 0 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »