local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesais Spoku pavārs.631

1761 11

Iesniegums ir uzrakstīts un nodots Policijā! Un tiks izskatīta tuvākajā laikā!

Paziņojums vienkārš. Tagad tiek rakstīts iesniegums policijā. Rīt no rīta tiks policijai piegādāts. Takā Visi kas ziedoja naudu un nav vēl pieteikušies lūdzu to izdarīt, lai varu pievienot cietušo vārdus un summas. Laigan tagad kad runāju ar policiju, man pateica vienkārši, ka ņemot vērā viņa stāvokli ka jau ir aktīva krimināllieta pa viņu, tad šis tiks pievienots uzreiz klāt pie tās lietas un tur ies jau smagāks pants utt.

Sveiki. Negribējās gan ka tik tālu šis viss nonāk, bet izrādijās ka mūsu Spoku Pavārs nav tas pa ko mēs viņu uzskatījām.

Kā izrādijās šis konkrētais cilvēks ir mums ir pazīstams kā Mārcis Freimanis. Pirms tam viņš bija pazīstams arī kā Mārcis Andzēns, un arī kā Kristaps Ozoliņš, un arī kā Agris Čerņiševs. Viņš šīs krāpšanās izmantoja nepazīstamu cilvēku vārdus un konta numurus lai iedzīvotos uz cilvēku labsirdību.

Viņš ar vēl diviem citiem saviem draugiem šādas afēras ir veicis arī agrāk.

Šī konkrētā informācija nokļuva manās ausīs visnotaļ nejauši, bet pārbaudot informāciju tā izrādijās par nožēlu patiesa.

Šeit tālāk ir minēts neliels ieskats.

Tas ir nokopēts no dažādiem avotiem ko man iedeva cilvēks, un iepazīstināja mani ar patieso spoku pavāru.

Būs tikai maza daļa no teksta, bet pievienoju linkus lai jūs varētu izlasīt orģinālajā lapā visu informāciju.

"Sveiki powera lietotāji.

Kā jau lielākais vairums zin, tad lietotājam DKIS (Kristaps) arī pēc maksas operācijas veikšanas, mira dēliņš. Dēļ tā visa viņš ielīda lielos parādos. Bmwpower.lv vienmēr ir izcēlies ar to, ka vairāk vai mazāk, palīz citiem nelaimē. Tādēļ vēlos aicināt palīdzēt ar finansēm, un ziedot kādu brīvu naudiņu.
Ja spēj palīdzēt kaut pavisam minimāli, lūdzu dari to."

Šeit ir linki kur varat izlasīt vairāk par šo fruktu.

http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17428

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/126832-ja-kadam-ir-pretenzijas-pret-tadu-marci-andzenu/

http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=106247&st=0&p=1155190

http://www.atceries.lv/lv/diskusijos.zinutes/20452

Un lūk arī video no degpunkta arhīva http://www.tvnet.lv/online_tv/4502

1761 11 631 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 631

0/2000

Mēs varētu visi spoki.lv salasīties un viņu atskaldīt! emotion 

8 0 atbildēt

B*a, pavār... emotion

8 0 atbildēt

Un rakstiet iesniegumā, ka vēlaties atgūt naudu. Jo BMWPoweristi rakstīja pēc viena parauga, kur tas nebija minēts un to naudu neatgūs, ja vien tagad individuāli nesniegs civilprasību.

8 0 atbildēt

Nevis viedoklis, bet atmazkas, lai nepiepluso vēl vienu krimināllietu.

8 0 atbildēt

Spoku pavārs lielu sodu ir nopelnījis! emotion

8 0 atbildēt
Pakaart !!!
8 0 atbildēt

Interesanti, vai viņam tagad ir kaut mazākie sirdsapziņas pārmetumi? Nozagt naudu, kas bija domāta bērniem, tas taču vispār ir kaut kas neiedomājams. Kauns.  emotion

8 0 atbildēt
 

Fakts kā tāds - jā, bet tas būtu noticis vēlreiz, un tā kā viņš ieņēma diez gan augstu popularitāti šeit, viņam izdotos .

7 0 atbildēt

Da viņš visu dienu esot spokos sēdējis. Ko ta klusēja un neaiztāvēja sevi, ja jau tagad nepatiesi apvainots?

7 0 atbildēt

Pag... Spoku pavārs ir noziedznieks??!! emotion

7 0 atbildēt

Man spokupavaars tik tiešām patika kā cilvēks, ar labsirdīgu un humoristisku raksturu. Taču tagad viņš Ziemassvētkos no BĒRNIEM, kuriem nav vecāku, viņš NOZOG naudu. Zinat ko? 5 sekunžu laikā SpokuPavaars par vienu no maniem favorīt spokotājiem manās acīs sāk izskatīties.., zinat ko? ES NOVĒLU DZĪVĒ VISU TO LIELĀKO NELAIMI, SPOKUPAVAARAM. :)

7 0 atbildēt

30. janvārī Aizkrauklē viņa 2010 gada lietas apelācijas izskatīšana. Spoku cilvēkiem vajadzētu ātri uzrakstīt iesniegumu, varbūt var lietas apvienot, bet šaubos vai policija tik ātri tiks galā.

7 0 atbildēt

Tādu vaig dabūt rokā, piesist, sasiet, iemest maisā, sadurstīt ar cirkuli, iemes maisā to sēni - zemestauki, maisu aizsiet, aiziet uz dīķi un iemest āliņģī, un tad to dīķi aizrakt...

7 0 atbildēt

Nu ko, skatos, ambrāža par viņu ir liela, gan šeit, gan BMWpoverā.. pat 101 lapa jau piepildās..  Neko daudz par šo visu nevaru teikt, bet nu tiesas sēde ir 30. janvārī.. Protams zinam, ka ar to vien viss nebeigsies, bet turu īkšķus par džekiem ar lomikiem, kuri cīnīsies tālāk. emotion

7 0 atbildēt

 

Protams, lai policijā neparādītos jauni iesniegumu, kas daudz ko mainītu tiesas procesā, visu izdarīsi kā nākas.

Tā teikt,  mēģināju, nesanāca, tagad jātiek ārā no saviem s*diem.

Pazīstu Tevi ļoti labi! Un man arī esi pietiekoši labu summu parādā, neizskatās, ka Tevi tas raustītu!Tikai atrunas, es visiem iesaku vērsties policijā un rakstīt par šo iesniegumu, tad lai tālāk tie skatās!

Šādam cilvēkam ir jāsēž!

7 0 atbildēt

Nu, palasīju gan pievienotos linkus, gan komentārus. Nebiju gaidījis kaut ko tādu no šīs labdarības akcijas, bet, kā redzams, katrā medus mucā var tikt ielikta darvas karote. 

MJ, Sasha, Muhin - es pēc dabas esmu labsirdīgs un ļaunu nevienam nevēlu, bet, lūdzu, iedodiet pavāram bietē tā kārtīgi un tad pa taisno uz policiju. Neuzskatu, ka cilvēki viens otram var lemt sodu, bet par tādu izdarību gan viņu vajag pamācīt tā, lai atcerās. 

Veltījums pavāram - ko lai saka, malacis. Tu tiešām esi tautas varonis. Bet nekas, tā vai citādi, savu tu dabūsi. Žēl gan, ka tādam cilvēkam izlīdzējos ar video taisīšanu, bet nu vismaz labi tas, ka ieskats pasākumā bija un spokiem patika. 

7 0 atbildēt

Par sodu viņš varētu uztaisīt man vakariņas :D

9 2 atbildēt

varu iedomāties ar kādu prieku bmwpower lietotāji viņu nozilinātu emotion

7 0 atbildēt

Negaidiiti jau tas tieshaam ir, tachu arii tautai jaapieveersh vairaak uzmaniibas kam uzticeet savu naudu un citus liidzekljus. Es arii esmu no tiem, kas ziedo tikai tad, ja 100% zin uz kurieni suutijumi aiziet un cik no tiem tiek liidz gala meerkjim. Zheel jau ir suutiitaaju, bet domaaju, ka vinji var no shii visa maaciities vienmeer paarbaudiit pirms dariit.

Arogance no pavaara profila rakstiem protams spiideeja sameeraa biezhi plaatoties ar to kaa varot atljauties visu un ka naudas vienmeer ir pietiekoshi, tagad vismaz bilde iet kopaa un var redzeet kaa tas viss pie vinja notiekaas...

Pavaar, tev pilniigs kalngals, tachu atceries, ka karma straadaa un ka nekas netiek aizmirsts taa vien, viss vienmeer naak atpakalj triiskaartiigi.

7 0 atbildēt

Šajā nepatīkamā situācijā gribas pateikt arī pāris labus vārdus.... ceru, ka pēc visa šī tradīcija par ziedojumiem turpināsies.... vien jāmācās no savām kļūdām... nesaprotu, kāpēc vienmēr, lai darītu labu nepieciešama nauda... varētu turpināt katrus ziemassvētkus vākt mantas... un gan jau starp spokiem ir talantīgi cilvēki, kas var izveidot kādu koncertu vai paraug demonstrējumus.... esam tak radoši cilvēki, un arī bez naudas gan jau spējam kādam sagādāt prieku....

7 0 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »