local-stats-pixel fb-conv-api

Noziegumi, kas šokēja Latviju282

3692 13

Piedāvāju atskatu uz pēdējo gadu šokējošākajiem noziegumiem Latvijā. Ja jums likās, ka dzīvojat mierīgā valstī tad jūs kļūdāties!

Drīzumā gaidiet otro daļu!

3692 13 282 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 282

0/2000

nr. 6 es dzivoju tur un biju klat kad tas notika, man bija 13 gadi..... nekad to neaizmirsiishu. Tas chalis kas noshava vnm bija tads vinam majas bija tik daudz monivijas un spraagstvielas, ka pat tad kad kakis ieņaudas viņš pa balkonu izmet sprāgstvielu.

10 0 atbildēt

Tas ir mīts ka izvarotājus un pedofīlus kāds baigi močī nost cietumos. Lielākie noziedzinieki tiek pie vieninieka kamerām un cietumā jūtas labi.

Nožēlojamos sodos pie vainas ir kristiešu humānisms-''visi cilvēki ir labi, pagriez otru vaigu, atriebība un naids ir slikti, mīli savu ienadnieku, noziedzinieku ir jāžēlo, viņam bija grūta bērnība, pasēdēs, palasīs bībeli un teiks ka ir atradis Jēzu un viss būs ok. '' Ir jāatgriežas pie dabiskajām vērtībām, kur noziedzinieku iznīcina lai upuru radiniekiem būtu kaut neliels gandarījums.

11 2 atbildēt

lasot šādus rakstus, mēdzu aizdomāties - a ja nu es, piemēram, braucot autobusā, sēžu blakus kādam nenotvertam slepkavam? emotion

9 0 atbildēt

Noteikti uztaisi 2. daļu! Vēl taču šokējošs bija tas par Dobeles Diānu.

9 0 atbildēt

Dīvaini, bet pirmās brīvvalsts laikā alimentu nemaksātājus sūtija uz Kalnciema akmeņlauztuvēm atstrādāt, bet šitādus lopus par mūsu naudu baro 3x dienā. Ar prieku nopirktu viņeim striķīti un ziepes par savu naudu un pat koku pietiekoši izturīgu piemeklētu.

8 0 atbildēt
Man kaiminos dzivo viens nepilngadigais, kurs izvaroja mazu meiteniti. Vinu ataisnoja, jo piecgadiga meitene pati vinam esot uzmakusies. Ko par tadiem teikt..
9 1 atbildēt

Paldies par rakstu, bija interesanti.

7 0 atbildēt

Cietumi ir domāti, lai šādus noziedzniekus izolētu no sabiedrības, lai tie nenodarītu nekādu ļaunumu citiem. Tāda sajūta, ka šajā portālā ir tikai dzīvnieki. Kas Jūs tādi esat, lai citu nogalinātu ? Kaut vai piespriežot nāvessodu. Tagad Jūs neesat īpaši labāki par pašiem/ām slepkavām. Izolē no sabiedrības un dzīvo mierīgi. Pārdomājiet šo. 

6 0 atbildēt

tas nav pat 1% no visiem sūdiem emotion  

vienu laiku pa tv radija ka meklē meiteni, nevis to kura minēta šeit bet citu, tātad pagāja daudz gadi un nav atrastas pat mirstīgās atliekas. robežas starp elli sāk pazust emotion  

6 0 atbildēt

ATĻAUT NĀVES SODU

7 3 atbildēt

Kurzemes ziemeļu pusē vispār ir jautri tusēties. Visādas letas var redzēt..

4 0 atbildēt

Galvenais, ka tas ir tikai mazumiņš no visa. Labs raksts.

4 0 atbildēt

Drumi un pabaismigi....

4 0 atbildēt

Visus bernu slepkavas un izvarotājus PSIHENĒ 9 stavus zem zemes ,tā lai sauli neredz.emotion

4 0 atbildēt

Runājot par nāves sodu - ne mēs dzīvi devām, ne mēs varam ņemt. Un tas ka ņēmām citam, vien tikai liktenis..  Tā dzīvē notiek, kam lemts notikt - tā notiek..  Un varbūt jūsu un manās  acīs kāds cilvēks ir slepkava, bet tomēr aŗī ir kāds cilvēks kam tas ir mīļais bērns, kurš radīja ciešanas arī savai mātei vai bērniem..  Un tā ir vienmēr.. - Cilvēki gudri spriedīs par to, kam īstenībā viņus nebūtu jāuztrauc - par citu dzīvi, bet nu arī tāda ir cilvēku daba. Un arī šis viss ir mans subjektīvais viedoklis..

4 0 atbildēt
BVB avatarsBVB

Pati esmu no Bauskas. + varu papildināt par Grantiņu ka viņš savu sievu sadalījis vairākās daļās un apracis Ķirbaksalā. 

4 0 atbildēt

par meiten astotajā bildē, Justīni.. :( Es vēl biju maziņa, bet es pazinu viņu, gāja viņa pāris klases augstāk par mani.. :( Atceros cik skumji bija skolā, kad uzzinājām par viņas slepkavību, skolā bija sveces un viņsa bildīte.. :(

3 0 atbildēt

veel sitaadus rakstus!!

3 0 atbildēt

Dažiem slepkavām/izvarotājiem liekas,ka sods vispār nebūtu bijis,Piemēram par to pašu puisi kurš sadzēra tikai ar bērnības draugiem,viņus atlaida brīvībā itkā nekas nebūtu bijis,bet tomēr puisis visu atcerēsies,nežēlīgās sāpes,bet viņi?Viņi turpinās dzīvot laimīgi itkā nekas nebūtu bijis.Tas tomēr nav pareizi,ka atlaiž citus brīvībā,bet to cilvēku kuru izmanto tā vienkārši,bez jebkādiem nodarījumiem pamet malā,tā teikt,lai nav lieku problēmu pašiem. 

Un par tām slepkavībām,visiem vajadzētu tādu likumu,kā tiek slepkavība veikta,mūža ieslodzījums,nedomāju,ka tādiem cilvēkiem maz vēl varētu būt tāda īsta nākotne.

Nesaprotu,kāpēc cilvēki nevar veidot kārtīgu normālu ģimeni,lai tādi pedofīliju uzliesmojumi nebūtu.Es tiešām to nespēju izprast,visticamāk arī neizpratīšu,ļoti žēl,ka mums Latvijā ir tādi cilvēki.

Neskatoties uz to,ka degpunktā gandrīz vai katru nedēļu,pa tv stāsta,ka pazudušas meitenes (kuras lielāko daļu atrod mirušas. Tas vairs nav normāli.ļoti,ļoti žēl par šiem rakstiem. 

3 0 atbildēt
   

so?

 

Aldis, kuru nošāva, bija mans tēvs. tagad mans komentārs ir krutāks, nekā tavējais?

5 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »