local-stats-pixel fb-conv-api

Noziegumi, kas šokēja Latviju282

3692 13

Piedāvāju atskatu uz pēdējo gadu šokējošākajiem noziegumiem Latvijā. Ja jums likās, ka dzīvojat mierīgā valstī tad jūs kļūdāties!

Drīzumā gaidiet otro daļu!

3692 13 282 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 282

0/2000

ja man būtu teikšana ATKAL. visām slepkavām būtu jāpārdzīvo tādas mokas, ko viņi paši ir darījuši. 100 punkti, slepkavību būtu mazzāk

0 3 atbildēt

Par briedi maz uzrakstiits, atceros vinju ahujena mocija

0 3 atbildēt

" Gatis saņēma 3 gadu nosacītu cietumsodu."

 

ja nezini, tad nedirs. kontaktējos ar viņu pietiekami, lai pateiktu, ka nekāds cietumsods viņam nav bijis.

0 7 atbildēt

Pidarson, tu točna esi pidars? Huļi idejas zodz?

1 9 atbildēt

Emmmmm varbūt vajadzētu visus spokus pakārt ?

0 9 atbildēt

Nekas, tie slepkavas, spīdzinātāji, izvarotāji, sadegs mokošās elles liesmās, jo viņi ir sapuvuši necilvēki, kuriem vajadzēja izdarīt tieši tāpat, kā viņi izdarīja savam upurim. Bet vispār, kā saka lielākā daļa, vajag atjaunot NĀVESSODU!

20 30 atbildēt

6. 1986 gadā dzimušais nav 17 bet gan 25 gadus vecs.. Kaut kas sajauksts. 

2 12 atbildēt

Gatis ir mans čoms! In Real Life :D

6 22 atbildēt

6. punkts. Kad tas 65 gadus vecais vecis nošāva puisi.

Emmm, kāds attaisnojums? Tas ka meta ar piku, tas nav pat iemesls, lai ņemtu ieroci un šautu. Te man liekas viss bija darīts speciāli, tēmēts uz puisi, gribēja sašaut, vai nošaut un to arī izdarīja. Tur ir nekas cits kā naids, vecuma marazms, psihiskas saslimšanas. Un protams vēlāk ''Es netīšām, es negribēju.'' Labi, ka saņēma sodu. Varēja iet ar tiem puišiem parunāt, vai ko.Bet piku dēļ galināt jaunu puisi? Slimais!

11 31 atbildēt

(Pēdējo notikumu Rīgā var neskaitīt, jo tur bija izrēķināšanās). Nu paskat... :) Visur tikai ciemi, lauki, nevienas pilsētas. Dīvaini ne? Pēc mana raksta ar bezvēsts pazudušajiem jau lieliski ir pierādīts, ka visas pazušanas, vardarbība pārsvarā notiek lauku apvidos, bet jūsu apvainotā ''trokšņainā'' pilsēta ir pavisam klusa un mierīga. Laukos vilinoši darīt visus noziegumus, nolaupīt bērnu, jo tur ir klusums, maz cilvēku, un neviens nav tik saprātīgs, lai saprastu, ka ar cilvēku ko vēlas darīt, jo tur taču ir miers, kas patiesībā ir nāvējošs. Tā kā, pilsēta rullē, bet laukos rullē tikai noziegumi un visa statistika to apstiprina! ;) Ko nu teiksiet? Ja pat pilsētā notiek kāds noziegums, tad to ātri atrisina (pārsvarā), bet laukos ja pazūd, tad... Jo vienalga, nav taču pilsētas cilvēks, jo ja pilsētā Rīga pazudīs cilvēki, tas protams būs šausmīgi un Rīgā dzīvo vairāk kā 700.000 cilvēku. Sāktos panika, uztraukums, bailes cilvēkos, tāpēc arī viss tiek veiksmīgi atklāts un sodīts.Bet lauki...mmmmm, kas par baisu, noziegumiem labu vietiņu!

4 68 atbildēt

Divi Raimonda draugi iebāza Raimondam dibenā koku!:D:D:D:D:D:D:D

1 67 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »