local-stats-pixel fb-conv-api

Nespēj sadzīvot ar savu izskatu un pumpu dēļ izdara pašnāvību.163

2336 24

Patiess stāsts par kādu talantīgu, gudru meiteni vārdā Melisu, kura savu dzīvi aprāva saņemot apvainojumus par tās izskatu..Šīs bildes vecāki atrada kur meitenei nebija vel izteiktas pinnes,jo meitene nekad nevēlējās,lai viņa tiktu redzēta ar pumpām!!

2336 24 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000
Losseemotion Pat ja pinnu nebuutu,tad milestiibaa neveiktos,kurs gan ar veeleeto taadu meiteni ar taadu attieksmi. Pie tam ir taču kosmeetikaemotion Ar kuras paliidziibu var nosekt pat lielaakaas pinnes.
1 7 atbildēt

"Patiess stāsts par kādu talantīgu, GUDRU meiteni vārdā Melisu"

 

nez vai

18 40 atbildēt
Nedomā, ko raksta! (lasīt)

Dura.

Tāpat pēc pubertātes būtu pazudušas, ja dēļ dažām pumpām izdara pašņāvību, tad tik gudra nemaz nav bijusi.

Daudzi cilvēki ar ļoti brutālām traumām spēj normāli dzīvot, un izturēt, bet viņai pāris gadi vēl būtu jāpacieš un viss būtu bijis labi. Nevajag te tēlot svētos, paši labi saprotat ka tā ir, un viņa ir vienkārši bijusi mīkstā, kas padevās tā vietā, lai pagaidītu un izārstētos. Un jā, ir stulba, skolas gadi gandrīz jebkuram ir grūti, bet visi to izcieš, arī klibi, tizli, resni vai stulbi, bet padoties dēļ stulbām pumpām ir vienkārši .......

34 57 atbildēt

Ja jau izdarīja pašnāvību, tad jau nemaz tik gudra viņa nebija. Ja tas notika ASV, tad atkal pierādās, cik viņiem ir vērtīgs izskats, bet nekas vairāk.

17 44 atbildēt

vai viņa izdzīvoja?

4 33 atbildēt

un tagad visi pumpainie varēs par to kopā paraudāt ;)

2 37 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »