local-stats-pixel fb-conv-api

Nespēj sadzīvot ar savu izskatu un pumpu dēļ izdara pašnāvību.163

2336 24

Patiess stāsts par kādu talantīgu, gudru meiteni vārdā Melisu, kura savu dzīvi aprāva saņemot apvainojumus par tās izskatu..Šīs bildes vecāki atrada kur meitenei nebija vel izteiktas pinnes,jo meitene nekad nevēlējās,lai viņa tiktu redzēta ar pumpām!!

2336 24 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

weak

1 2 atbildēt

Skarbi... =/

1 2 atbildēt

da nu nah.y,18.gados uzvedas,ka sikie...fake

1 2 atbildēt

man arī padsmit gados bij visa seja pumpās, un es saprotu kas viņai bija jāpacieš...

0 1 atbildēt

Jā, vardarbība ir slikta lieta. 

Bet uztveriet to kā dzīves pārbaudījumu - vai upuris tiks galā ar situāciju vai arī nē ? Būs uzvara vai game over ? 

Tie, kas nezin, kā tikt galā, visvienkāršākais un efektīvākais veids ir - atbildēt pretim ar vardarbību. Tas lieliski uzaudzē ādu. Pēc tam jau varēs rafinētāk atbildēt uz šādiem gadījumiem.

Jo kas ir ļaunākais, ko Tu pieļausi ? To, ka Tevi piesmej un salauž, vai arī Tu kļūsti par traku suni ? Nezinu kā citiem, bet es sevi aiztikt nepieļautu. Ja Tu pieļauj,ka Tevi aiztiek, tas nozīmē, ka par maz sevi mīli, un ja Tu nespēj pat sevi mīlēt, tad kā gan vēl citus dzīvē mīlēsi ? Attiecīgi, daba no tādiem atbrīvojas, kas nespēj pildīt dzīvības misiju - mīlēt.

2 3 atbildēt

Toties viņai labi gāja mācības un ir bagāti vecāki. Viņa bija stulba un mani nemaz nesatrauc, ka nospraga. Esmu arī vēl nepopulāraka par viņu un man par to gandrīz po***, turklāt mani vecāki nav bagāti un sekmes nav teicamas. Man vajadzēja pakārties 5 gadu vecumā? Nē, jutos labi un ne prata nenak mirt

2 3 atbildēt

Man baigi viegli skolā iet? Ha mani katru dienu izsmej apvaino........ Es arī mēģinjaju bet nesanaca........ :(

2 4 atbildēt

Cilvēki tik un tā ir par daudz saradušies! Labi vien ir! Žēl jau ir bet tie cilvēki ir nezvēri! Arī es! VISI! Bet runājot par tēmu, Izsaku līdzjūtību :)

0 2 atbildēt

iipashu gudra jau nebija

7 10 atbildēt

Njā, ļoti "gudra".

Bet tā jau vienmēr notiek. Ja kāds padsmit gados dara sev galu, tad ap to saaug teikas un leģendas. Kāds tas cilvēks cēls cietējs. Un tad rodas bars sekotāju ar domu - vot, tad es arī griezīšu vēnas un tad jūs visi mani žēlosiet un veidosiet rakstus spokos, bet būs jau par vēlu...

6 9 atbildēt

uhhh,a es vispār varu priec\atiesjo mna piņņu nav.

0 3 atbildēt

 

Izdarīja pašnāvibu piņņu dēļ!  bet citur cilvēki mirst badā un masveidā , Psc autor ne ? a tu te ar pinnēm pisies apkārt
2 5 atbildēt
Losseemotion Pat ja pinnu nebuutu,tad milestiibaa neveikto,kurs gan ar veeleeto taadu meiteni ar taadu attieksmi. Pi tam ir taču kosmeetikaemotion Ar kuras paliidziibu var nosekt pat lielaakaas pinnes
0 3 atbildēt

Meitene nav gadījuma no Lielbritānijas? Ja ir tad nekā šokējoša!

0 4 atbildēt

ha ha lol

0 4 atbildēt
Es ik pēc 2-3 nedēļām staigāju pie kosmetaloga . Tagad vairs nēsmu krupis .
0 4 atbildēt

man metas uz pieres un pleciem, drīz arī iešu pārbaudīt kūņģi

3 8 atbildēt

Puff..man bija draudzene.. pumpas bija daudz trakāk un vairāk, nekā šaj meitenēs bildēs (cik nu var spriest pēc bildēm).. Viegli nebija. Izauga.. Tagad modele UK (25 gadi). Pasaule kļuvusi pārak mīkstčaulīga.. 

1 6 atbildēt

varat iebilst pret manis teikto cik vien gribat, bet es teikšu - viņa tiešām (vismaz pēc šīm bildēm spriežot) nav īpaši glīta.turklāt varēja jau arī paņemt tonālo.

bet nu... fināla taisnē, kad tūlīt būtu pabeigusi skolu un sākusi jaunu dzīvi, kad tūlīt beigtos tā pubertāte (18 gadi taču!), padošanās šādā veidā ir vienkārši augstākais gļēvuma punkts.

0 6 atbildēt

es ar nepacietību gaidu tavu rakstu, kurā būs vairāk par 5 bildēm!

3 9 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »