local-stats-pixel fb-conv-api

Nespēj sadzīvot ar savu izskatu un pumpu dēļ izdara pašnāvību.163

2336 24

Patiess stāsts par kādu talantīgu, gudru meiteni vārdā Melisu, kura savu dzīvi aprāva saņemot apvainojumus par tās izskatu..Šīs bildes vecāki atrada kur meitenei nebija vel izteiktas pinnes,jo meitene nekad nevēlējās,lai viņa tiktu redzēta ar pumpām!!

2336 24 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000
Lasot komentārus paliek skumji.
7 0 atbildēt
Es gribētu redzēt kā tu izskaties
7 0 atbildēt

Vājš raksturs, kas ir diezgan izplatīti mūsdienās...

10 3 atbildēt

Man arī kādreiz bija ādas problēmas, zinu, cik tas ir briesmīgi. Nē, mani neviens neapsmēja, mācēju profesionāli lietot kosmētiku (labu un pirktu aptiekā, nevis tos zieķus, kas aizšpaktelē poras un rada maskas efektu). Ikdienā izskatījos tīri labi, skolā nepievērsu tam uzmanību, bet mājās raudāju. Negribēju, lai kāds mani redz bez kosmētikas, gāju pie kosmetologiem, izmēģināju dažādas tautas metodes, bet toreiz nekas nelīdzēja. Kā bija sadzijušas vecās, tā uzmetās jaunas... Zinu, ka citiem liekas, ka tas ir sīkums, bet tas ļoti smagi bojā dzīvi un to ir tiešām grūti saprast, ja pats neesi gājis tam cauri... Protams, tāpēc nav jātaisa pašnāvība, bet depresijā tas tiešām var iedzīt. Žēl, ka meitene tā izdarīja, jo droši vien pēc kāda laika viņas ādas stāvoklis uzlabotos, ja ne par 100%, tad daļēji vismaz. Jāsaprot arī tas, ka katram jau ir kādas nepilnības, tā teikt, nobody is perfect, jāpieņem un jāiemīl sevi ar visām pumpām un nepilnībām, tikai tad problēmu var sākt risināt... :) Kas attiecas uz to, ka meiteni apsmēja, protams, ka tas var dziļi iedragāt pašvērtējumu. Bet teikšu kā ir, ļoti daudziem cilvēkiem nav perfekta sejas āda, kaut vai Kameronai Diazai. Perfekta āda izskatās tikai ar fotošopa palīdzību. Vienmēr būs kāds kam āda būs smukāka un tādi, kam būs pa kādai pumpai. Bet zinu daudzus cilvēkus, kam ir ādas problēmas, bet viņi ir skaisti un pašpārliecināti. Iespējams, ka meiteni apcēla arī tāpēc, ka viņa pati par to kaunējās, pievērsa tam pastiprinātu uzmanību. Ja cilvēks ir pozitīvs, priecīgs un pārliecināts, tu varbūt pamanīsi, ka viņam ir ādas problēmas, bet nākamajā mirklī jau to aizmirsīsi, jo pašam cilvēkam tas neliekas nekas īpašs, tad arī cietiem tā neliekas :)

6 0 atbildēt

Nu, skumji! emotion

6 0 atbildēt
Īstenībā, es viņu ļoti labi saprotu, taču pašnāvība nu gan nav nekāds risinājums, viņa varēja pāriet mājmācībā vai tālmācībā, uz laiku 'izolēties' no apkārtnes un tad jau tās pinnes pazustu.
6 0 atbildēt

Man bija franču valodas skolotāja, kas man reiz pēc stundas palūdza palikt, un centās "palīdzēt", mēģinot pārdot kaut kādu maģisku līdzekli pret pumpām. Bija ļoti nepatīkami. Un tā bijis vairākas reizes, kad cilvēki no malas izsaka komentārus par manu izskatu.

Šobrīd man ārsti saka, ka visi izsitumi, kas man rodas ir uz nervu pamata, un nekādi tos nevar izārstēt. Oh, well. Es izdzīvošu, nav taču TIK Traki.

Mūsu sabiedrība ir apsēsta ar izskatu un glacēto žurnālu retušētajām, perfektajām sejām. Tā nav tikai ASV problēma, cilvēki. It kā liekas - nenormāls sīkums tās pumpas, bet kā mēs, cilvēki, mākam otru mocīt par sīkumiem.

Skumjākais tas, ka pēc bildēm skatoties, meičai seja plus mīnuss tīra... ka tik visi tie negatīvie komentāri bija nevis par izskatu, bet par prātu, skaudības uzdzīti - kaut kur taču bija jāpiekasās.

5 0 atbildēt

Skaisti,smuki, populāri un kruti civēki reti saprot ka viņi dara pāri nīrgājoties(jo tādi parasti izraisa šos gadījumus kad visa klase ņirgājas)..Vecāki bieži nesaprot cik tas ir nopietni. Dažkārt pats mazākais sīkums ir tas kas nomoca visvairāk.

6 1 atbildēt

Pumpas - tas ir pasaules gals? Un bieži dermatalogi nepalīdz bieži līdz tautas līdzekļi, bet tie jau laikam sen aizmirsti, dažkārt tā ir infekcija...

Pinnes ir likvidējamas, tikai nepieciešama pacietība un pašapziņa, arī stress nelabvēlīgi ietkemē nervu sistēmu, kas rada pinnes.

Esmu redzējusi cilvēkus, kuriem ir tik daudz pumpu, ka uz sejas nav brīva laukumiņa, bet galu viņi netaisa, bet cenšas sadzīvot.

 Camon, vai tad pumpas ir tāds izskata defekts?! Nē, pumpu dēļ nudien nav vērts iet nāvē! 

5 0 atbildēt

zel, tiesham zel. Citiem apsmieshana izpauzhas citadak.

 

dazi neiztur un padara sev galu. citam mers ir pilns un sak skola apshaudes.

5 0 atbildēt

es noslanitu visus tos merglus kas vinju apsmeja del pumpam!???!! kropli jus esat, un te tagad buss bars kas man dirsis virsu jo redz vinja pati esot vainiga??! pie ka? pie ta ka vinjai ir pumpas?

meitene pat godigi sakot ir smuka un raxts saka ka ari gudra - jus visi , visi kas apdirshat savus klasesbiedrus vai citus cilvekus uz ielam, JUS ESAT TIE KAS NOGALINA CILVEKUS, vinja neizdarija pasnavibu, vinju vienkarshi izstuma no dzives del PUMPAM?

5 0 atbildēt

Man jau šķiet, ka problēma sākas ar vecākiem, kas neprot saviem bērniem iemācīt izturēties pieklājīgi un iecietīgi pret citiem.  Un es neuzskatu, ka pašnāvība ir kaut kas savtīgs. "Padomā par tuvajiem un mīļajiem, kam sāp.." Padomā labāk par to cilvēku, kas iet tām visām ciešanām cauri. 

4 0 atbildēt

Tā vēlot otram nāvi, tu kļūsti par morālo slepkavu. Ja viņa ir mirusi, tad ļoti daudzi šo ņems pie sirds un daži - var pieķerties sev pie rīkles. Tādus kā tevi vajag speciāli izolētā gāzes kamerā iemest. Tieši šādi kūdītāji ir vēl briesmīgāki par parastām slepkavām. Viņi nepieskaroties nogalina vairāk cilvēku. Es ceru, ka tu saprati, ka tos vārdus vari ņemt un attiecināt uz sevi.

Starp citu, ja tu man atbildēsi ar kaut kādu riebeklību,tad, lai tev top skaidrs, tu manus vārdus tikai apstiprināsi.

4 0 atbildēt

Ar izskatu apsēstie pusaudži, uzsitiet sev uz pleca, jūs nogalinājāt Melisu...

4 0 atbildēt

 

Tā kā būsim iejūtīgaki pret cilvēkiem kurus skar šī problēma, jo mēs neviens nezinam, kā ir justies tam cilvēkam un uz ko viņš ir spējīgs saņemot apvainojumus..

 

Milzīgs pluss, bet vispār.. būtim iejūtīgāki pret visiem un nevajag citus aizskart, aizvainot, par citiem ņirgāties

 

.. 

Un, kad tas otrs tev saka ko sliktu, padomā, cik patiesībā viņš jūtas nelaimīgs, jo laimīgiem cilvēkiem nav nepieciešamības darīt otram pāri!emotion

4 0 atbildēt

Vajag biežāk nogrūsties. Pumpas būs mazāk. Cilvēku ķermenim seks ir ļoti svarīga lieta. Neesat paši ievērojuši kad pumpas pazūd un kad viņas parādas?  emotion  tas nenozīmē kad visām 14 gadīgajām jādod virsu  emotion 

5 2 atbildēt

Pumpām vajag padomāt vēlreiz pirms parādās...tagad tas liks viņām padomāt kārtīgi, pirms atkal parādīsies.

3 0 atbildēt

Secinājumi šim rakstam ir nepareizi! Cilvēki nekļūs iejūtīgāki, it īpaši tie sīči, kuriem prāta tā pamazāk! Tā vietā būtu jādomā, kā cīnīties ar pieaugošo "skaistuma" kultu, kurš plešas plašumā biedējošā ātrumā un bieži vien arī paskatā... emotion

3 0 atbildēt

Ja spēj izdzīvot pusaudžu vecumā un tikt galā ar visām tā problēmām, sākot ar  pirmo skūpstu utt., tad viss tālāk jau var mierīgi dzīvot, lielākie sūdi ir garām!!!

3 0 atbildēt

Jo ir tādi debīli vecāki, kuriem ir žēl nenopirkt sev aliņu vai kārtējo šmotku un noziedot tam bērnam 20ls dermatologam + ārstējošajam krēmam. Pusaudži ir jūtīgi. Man draudzenei 22 gados joprojām trauma, jo bija pumpaina un neglīta, bet mamma nedeva naudu, lai sakārtotu veselību.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »