local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvessods gejiem un lesbietēm...204

1621 12

Pie mums liek pieņemt un saprast to, ka homoseksuālisti ir tādi paši cilvēki, kā esam mēs, bet ne visur pasaulē tā ir, šeit ir 8 valstis ar visbargākajiem likumiem pret homoseksuālismu!

1621 12 204 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 204

0/2000

i pareizi, kurš bērns gribētu būt adoptēts kkādam geju pārim, labāk tad jau pakārties nekā zināt ka tava mamma ir tētis 

3 3 atbildēt

Pie mums arī vajadzētu nāves sodu emotion

3 3 atbildēt

Pareizi dara, nafig tos pediņus.

4 4 atbildēt

Prakstiski , lielākā daļa ir Āzijas valstis . 

0 0 atbildēt

Nu tur zin ko ar tadiem ble darit. emotion

1 1 atbildēt

Itkā vienalga par viņiem galvenais, lai sabiedrībā to neizrāda un bērnus neadoptē. Mājās viņi tur var sūdus stumdīt utt.

0 0 atbildēt

Pie mums liek pieņemt un saprast to, ka homoseksuālisti ir tādi paši cilvēki, kā esam mēs... <- Ja mēs būtu tādi paši cilvēki kā homoseksuāli, tas vai nu mēs visi būtu homoseksuāli, vai mēs visi būtu normāli.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Ir sliktākas un svarīgākas lietas par ko uztraukties, nevis diviem cilvēkiem kas mīl viens otru, jo patiesībā jau nav svarīgi vai tie ir divi vīrieši, sievietes vai trans, tikai tas vai abi mīl viens otru, tad kāda gan atšķirība starp “normālu” un šādu pāri? Nekāda!
0 0 atbildēt

Būtu labi, ja tāda pati attieksme šajās valstīs būtu pret izvarotājiem un pedofiliem.

2 2 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Viņiem slima reakcija būs pret visu ko, kas neatbilst viņu aprobežotajiem uzskatiem.

0 0 atbildēt

Neesmu gejs, bet tapaat nakas redzēt ikdiena dažus cietpaurus, kas vnk klaji diršs uz visiem manā darbaavieta esošajiem puišiem "*****s", karoč visi *****i izņemot tos, kas visus par *****iem dēve, vienreiz kartīgi sadirsos ar vienu no šiem(tie visi ir apsargi), staigā apkārt jaucas darbā, aiz muguras dirš tas gejs tiko aizgaja, tas gejs tur un tur, zinko, man vnk piegriezies dzirdēt sitādu bullšitu, nevis draudzīgi ar mums runā, bet kautko vnk dirš, tādam aunam vajadzētu kādreiz kārtīgi bietē iedot, nu tur tādi kādi 2-3, kas savā starpā ar rācijām sarunajas un netieši ejot var dzirdēt, ka viņiem nav nekādas cieņas pret reala darba darītajiem, bet tik māk stāvēt, lupīt un gudri dirst rācijā... vnk jau ZB... jā šie nekautrejas arī mani tā nodēvēt ik pa laikam... turklāt tam nav nekāda iemesla, vienkārrši klaja necieņa pret apkārtējiem... kā jau biezi saka- apsargs, tas ir cilvēks bez smadzenēm, viena rieva tā pati ar lāpstu iecirsta...

0 0 atbildēt

kāda ***a pēc vispār kādā valstī(vai štatā) viņiem būtu jāatļauj adoptēt bērnus ?!?! 

0 0 atbildēt

Dīvaini ka tieši šajās pislāma valstīs visvairāk meklē geju un dzīvnieku seksu internetā. emotion

0 0 atbildēt

Pieņemsis ka esi čalis, un tu dzīvoja starp diviem gejiem vai lezbietēm, un tu esi hetero, tad tu centīsies taisīt ģimeni ar čali, laigan tevi viņš nemaz nesaista un zinot to ka ir hetero ģimenes utt? Un ja lezbietes tad centīsies dzīvot kopā ar lezbieti, jo tavas mammas bija lezbes un tu uzaugi starp tām? "Makes sence"

0 0 atbildēt

Un kāda jēga rakstīt to teikumu "viendzimuma laulības aizliegtas". Tad ja par to ir nāves sods, tad it kā laulības atļaus? - no manis.

0 0 atbildēt
Pareizi dara.
1 2 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »