local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvessods gejiem un lesbietēm...204

1621 12

Pie mums liek pieņemt un saprast to, ka homoseksuālisti ir tādi paši cilvēki, kā esam mēs, bet ne visur pasaulē tā ir, šeit ir 8 valstis ar visbargākajiem likumiem pret homoseksuālismu!

1621 12 204 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 204

0/2000

Nedomāju, ka jāreklamē ,ka esi novirzījies no evolūcijas...

1 0 atbildēt

Ai kāda starpība gejs vai negejs.. galvenai lai nebāžas citiem virsū, uzstaisa paši pāris bērnus, un tad jau poh :D

es savai princesei arī dažkārt ieliku dūmenī :D - tobiš gultā mums ir tiesības darīt ko gribam.

1 0 atbildēt

Paanalizējiet vēlreiz paši kas tās vispār ir par valstīm, viņi ir atpalikuši vairākus gadsimtus,

1 0 atbildēt

Lai viņi paklausās Macklemore dziesmas emotion emotion

1 0 atbildēt

Ja tas būtu normāli tad nevajadzētu nekādus likumus, kas aizliegtu diskriminēt utt. Aizdomājaties par to

1 0 atbildēt

Ne ja nopietni es uzskatu ka Nošaušana un mūža ieslodzījumi ir par traku ....

Bet pederastiju nevs nu nekādi uzskatīt par normu... Padomājiet cilvēki loģiski, Vai jūs vēlētos lai Jūsu bērns ir gejs? Nu neviens normāls cilvēks to nenovēlētu savam bērnam. tapēc ir jāmeklē risinājums. Ir pierādīts ka pederastiju nenosaka gēni, 70 gados bija pētijumi, tur zinātnieki bija nonākuši pie slēdziena, ka smadzenēs kautkāds dziedzeris nestrādā pareiz.. pašreiz runā ka to ietekmē audzināšana....

Problēma visā šinī pedobalagāna ir tā, kad jebkuri pētijumi šinī jomā tiek nosaukti par homofobiskiem un necilvēcīgiem...

Bet man kā parastam cilvēkam gribētos zināt konkrētu skaidrojumu, kapēc veidojas Homīši, kas to nosaka, un pats galvenais kā to novērs. Tas arī viss.. Un nevienu nevajadzēs šaut ne kārt ne noniecināt..

Tie kas te piesauc dabu, lai man vispirms parāda kur kāds kustonis otru drāž pakaļā, bet pats galvenais lai saprot ka cilvēks nav dzīvnieks mums ir jāievēro normas..

1 0 atbildēt

Tas jau ir biku par traku, viņi tomēr nav vainīgi, ka tādi piedzimuši:/

1 0 atbildēt
Man pret gejiem/lezbietēm nav nekas, bet bērnus adoptēt nevajadzētu ļaut. Es nesaprotu cilvēkus, kas apsaukā viņus par *****iem vai kā citādāk. Ja viņš vai viņa ir labs cilvēks, jums nav po*** ar ko viņš guļ? Cmoon cilvēki.
1 0 atbildēt

Itkā vienalga par viņiem galvenais, lai sabiedrībā to neizrāda un bērnus neadoptē. Mājās viņi tur var sūdus stumdīt utt.

0 0 atbildēt
Ir sliktākas un svarīgākas lietas par ko uztraukties, nevis diviem cilvēkiem kas mīl viens otru, jo patiesībā jau nav svarīgi vai tie ir divi vīrieši, sievietes vai trans, tikai tas vai abi mīl viens otru, tad kāda gan atšķirība starp “normālu” un šādu pāri? Nekāda!
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Pie mums liek pieņemt un saprast to, ka homoseksuālisti ir tādi paši cilvēki, kā esam mēs... <- Ja mēs būtu tādi paši cilvēki kā homoseksuāli, tas vai nu mēs visi būtu homoseksuāli, vai mēs visi būtu normāli.

0 0 atbildēt

Nu tur zin ko ar tadiem ble darit. emotion

1 1 atbildēt

Sodomija nav zoofilija, bet gan "buttlove"  emotion

0 0 atbildēt

Ja gribi tā domāt, tad domā... Pat aizvācot to tekstu, teksta apjoms būtu vairāk kā pietiekošs. Nekas nav ticis speciāli izstiepts!

0 0 atbildēt
   

labāk tos kas brauc ar audi. vnk izvelk no mašīnas, uz ceļiem un ar bisi purnā, lai zārks būtu ciet.

0 0 atbildēt

njā laikam ar teicienu, neskati vīru pēc cepures cauri netiksi

0 0 atbildēt

Par AAE pilnībā nepiekrītu, līdzīgi kā Katara abas šīs valstis ir bārbāztas ar lēto darbaspēku no Nepālas, Ēģiptes, Pakistānas, Lībijas, Filipīnām utt.. Te brutāli uz ielas var redzēt kā džeki apskāvušies iet, vai rokās sadevušies, redzēti ar daži kadri sieviešu krekliņos, tā ka nekādu nāvessodu vai vispār sodu šeit pa šo nav.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »