local-stats-pixel fb-conv-api

Muceniekos dzīvojošie bēgļi nav apmierināti ar dienas naudu un pieprasa vairāk.86

Neticami! Muciniekos dzīvojošajiem bēgļiem tiks paaugstināta dienasnauda par 85 centiem dienā. Šis izteikums ir nācis no mūsu pašu Iekšlietu ministrijas, kas ir jau ir nodota saskaņošanai ar citām institūcijām, taču šis projekts būs arī jāatbalsta mūsu valdībai.

Pašlaik Mucinieku patvēruma meklētājiem un bēgļiem tiek maksāta dienasnauda 2,15 Euro apmērā. Šajā naudā ietilpst visas pirmās nepieciešamības preces iegāde, kā arī higiēnas preces. Jau agrāk tika minēts, ka Muceniekos dzīvojošie bēgļi un patvēruma meklētāji nav mierā ar to, ka dienasnauda ir tik maza.

Jāpiebilst, ka šāds līdzekļu apmērs ir bijis kopš 2002. gada, taču to pārskatīt ir aicinājušas dažādas amatpersonas, vairākas nozīmīgas institūcijas, kā arī ANO bēgļu lietu pārvaldes komisārs.

Tāpēc ir paredzēts, ka no šī gada 1. jūlija, šiem patvēruma meklētājiem būs paredzēta summas palielināšana līdz 3 Euro dienā. Šis lēmums tik pieņemts tikai tad, ja patvērumu plūsma krasi nepieaugs. Jau šogad valsts budžetā būs papildus nepieciešami veseli 14’000 Euro, taču nākamgad, summa dubultosies, tie jau būs 29’000 Euro.

165 2 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000
Grūti paskaidrot, ja nezini par ko ir runa.
0 0 atbildēt

tas ir pavisam reāli, jo tā ir jādzivo ne ilgāk kā pusgats.

0 0 atbildēt

NU un ?

Te ir labi ja 2 procenti  tie kas bēg no kara, pārējie ekanomiskie bēgļi.. Un gribi pateikt ka ar 2 EUR dienā nepietiek lai paēstu,?

par dzīvošanu nav jāmaksā, par toletes papīru un ziepēm arī .. tas vis ir atmaksāts..  sievietēm varētu 1! mēnesī papildus pabalstu 5 eur ( zināmu apstākļu dēļ).., un tad arī, varbūt vienkārši medpunktā izsniegt, nevis lai pati skrien uz veikalu .. bet kam vecim - cigaretēm nesanāk ?

-- piedevām 90 % ir NELEGĀĻI, tas ir pārkāpuši LR likumdošanu, nelegāli šķērsojot valsts robežu- ka'ds patvērums, ja nenāc no valsts kur karadarbība, tad uz centrāklcietumu atsēdēt, jo likums visiem viens. --- piedevām no 1 aprīļa , ja grupā tad pat līdz 2 gadiem .. viens divi trīs, grupa .. Visi uz centraļku..  Un miers ātri iestāsies..   

2 2 atbildēt

es pārāk daudz lasu ziņas, ne tikai lavijas bet arī ārzemju kanālos. Paskaties kā viņi uzvedās citur, youtubē ir pilns ar tādiem video, kur viņi air matiem  rauj meitenes, iet virsū un spļauj, saka, ka sadegs ellē, jo neesam burkās. Viņu kormāns vēsta, ka nogalināt nevar tikai savā zamē. Paskaties kas notiek apkārt un nevajag būt tik naivam. Uz naivuļiem jau viņi spēlē. Ja TU neesi muslims Tu sadegsi un Tevi var nogalināt, sievieti var izvarot, jo viņa nav piesegusies tādejādi izaicinot vīriešus, savu dzīvi nevienu blondīni vai sarkanmati nav redzējuši. Bēdīgi, ne?

0 0 atbildēt

Kā Traps jau nē, jo man riebj tikai muslimi.. Nekas gan jau ar gadiem viņi mums parādīs kas un kā...

0 0 atbildēt

Tieši tā!

0 0 atbildēt

necentīšos tv izskaidrot kātas strādā, tāpat nedaleks.

0 1 atbildēt

Vai tad par 3 eiro dienā var normāli iedzert, ja polšs makšā 5 eiro, plus vēl uzdzeramais, plus vel cigaretes jāpērk vai spaiss!

1 4 atbildēt
« 1  2  3 »