local-stats-pixel fb-conv-api

Muceniekos dzīvojošie bēgļi nav apmierināti ar dienas naudu un pieprasa vairāk.86

Neticami! Muciniekos dzīvojošajiem bēgļiem tiks paaugstināta dienasnauda par 85 centiem dienā. Šis izteikums ir nācis no mūsu pašu Iekšlietu ministrijas, kas ir jau ir nodota saskaņošanai ar citām institūcijām, taču šis projekts būs arī jāatbalsta mūsu valdībai.

Pašlaik Mucinieku patvēruma meklētājiem un bēgļiem tiek maksāta dienasnauda 2,15 Euro apmērā. Šajā naudā ietilpst visas pirmās nepieciešamības preces iegāde, kā arī higiēnas preces. Jau agrāk tika minēts, ka Muceniekos dzīvojošie bēgļi un patvēruma meklētāji nav mierā ar to, ka dienasnauda ir tik maza.

Jāpiebilst, ka šāds līdzekļu apmērs ir bijis kopš 2002. gada, taču to pārskatīt ir aicinājušas dažādas amatpersonas, vairākas nozīmīgas institūcijas, kā arī ANO bēgļu lietu pārvaldes komisārs.

Tāpēc ir paredzēts, ka no šī gada 1. jūlija, šiem patvēruma meklētājiem būs paredzēta summas palielināšana līdz 3 Euro dienā. Šis lēmums tik pieņemts tikai tad, ja patvērumu plūsma krasi nepieaugs. Jau šogad valsts budžetā būs papildus nepieciešami veseli 14’000 Euro, taču nākamgad, summa dubultosies, tie jau būs 29’000 Euro.

165 2 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Iedot viņiem galvā un laivā sūtīt prom.

2 0 atbildēt

Iemesli kurināt naidu īsti nav, bet iemesli radīt iebraucējiem vēlmi vākties atpakaļ uz savu zemi vai vismaz nebraukt uz Eiropu jauniem viļņiem ir pietiekami. Un tas ir savstarpēji saistīts. Man nepatīk, ja manā mājā ienāk "ciemiņš", kurš prasa, lai es viņu baroju, lai nopērku viņam jaunu mobilo, tikmēr piebradā manu paklāju un uzmācas manai meitai. Un TIEŠI TAS šobrī notiek.

Musulmaņi savstarpēji ir daudz vienotāki, nekā Tu vari iedomāties. Arī vizuāli miermīlīgie var izrādīties kas pavisam cits. Pirmkārt - atceries analoģiju par konfektēm. Otrkārt - Tu savam bērnam māci glaudīt katru suni, kas pagadās ceļā? Vai tomēr liec viņam uzmanīties no katra, pirms saprotat, kāda konkrētajam eksemplāram daba?  Te Tev arī atbilde par naida kultivēšanu. Tā nav naida kultivēšana, bet uzmanīšanās, neuzticība.

2 0 atbildēt

Kāds sakars ar bībeli? Kāpēc tu man bāz acīs bībeli? Man nav nekāda sakara ar to žīdu pasaku grāmatu, un tāpat lielākā daļa eiropiešu netic tam, kas tur rakstīts, turpretī gandrīz visi musulmaņi ir dziļi reliģiozi. Ne jau velti viņus vieno nevis tautība, bet reliģija.

Visi muslimi nav vienādi, tāpat kā visi kristieši nav vienādi, bet tos vieno reliģija, un kas patiešām tai tic, tie traktējot savu korāna vadoņu teikto, dodas nogalināt cilvēkus, jo viņi tic, ka tikai tā viņi nokļūs debesīs. Zini, kā teroristu organizācijas savervē jaunos censoņus no miermīlīgām ģimenēm? Tad arī rodas šie stāsti - "viņš piedzima un uzauga Francijā, miermīlīgu musulmaņu ģimenē. Kas gan varēja iedomāties, ka radikālisti tik viegli sagrozīs viņam prātu, un un viņš uzspridzināsies lidostā...".

Es nesaprotu, tu atbalsti šo emigrāciju, imigrāciju, tautu sajaukšanos? Katram ir jādzīvo savā zemē. Un ja pārvācies, tad pieņem vietējo valodu, kultūru un reliģiju.

Ielaist visus šos melnos Eiropā un gaidīt viņu integrēšanos ir tas pats, kas ielaist vilkus aitu kūtī un gaidīt viņu integrēšanos sabiedrībā.

2 0 atbildēt

Korānu kaut nedaudz esi apskatījis? Zini, kāda muslimiem ir domāšana? Viņuprāt visi kristieši ir pelnījuši nāvi.

3 1 atbildēt
Galvenais, ka vņiem maksātie pabalst ir lielāki nekā nodokļu maksātāju. Daudzi latvieši priecātos par tādiem apstākļiem, kā viņiem ir tagad, bet nē viņi vēl sūdzas!!
4 2 atbildēt

Nu, pirmkārt, es neesmu nevienu kūdījis uz agresivitātes izpausmēm pret viņiem. Tā ka šo tekstu rādīšana ir nevietā.

Pastāstīšu vienu stāstu. Vai zini, kāpēc Lietuvā krievu ir aptuveni 6-7%, kamēr Latvijā ap 25%? Tātad - kaut kad 50tajos gados, kad sākās krievu civilokupācija, kad sāka Baltijas valstīs iebraukt krievu ciemati, lietuviešu nacionālisti vienu no pirmajiem pārceļotāju ciematiem (viņi pārvācās veseliem ciematiem) noslepkavoja. Visus.  Šis notikums tik ļoti iebiedēja citus pārceļotājgribētājus, ka Lietuvā ieradās ļoti maz imigrantu. Skarbi? Jā. Nežēlīgi? Jā, ļoti. Bet efektīvi. Mūsdienu lietuvieši ir pateicīgi šiem slepkavām, jo viņu zemē mīt daudz lielāks procens pamatnacionalitātes, nekā viesmīlīgajā un tolerantajā Latvijā. Un ja pāršķirsta cilvēces vēsturi, tad slepkavošana, un savas cilts / tautas / ģimenes nostādīšana pāri pār citām, ejot pāri līķiem, ir mums asinīs.

Un tas, kas Eiropā šobrīd notiek, ir miermīlīga un toleranta civilokupācija. Ja nebūtu sākušies šie miljonu pārceļotāju viļņi, neviens neaiztiktu šeit sen dzīvojošos muslimus. Tagad viss ir mainījies.

1 0 atbildēt

Un jebkurā gadījumā viss atduras pret to, ka ne ar vienu no viņiem neko nevar zināt. Zini, ja cilvēku sakož suns, tad tas cilvēks ilgi baidīsies no suņiem. Analoģiski ir tā, ka pēc visiem teroraktiem un draudiem nevar prasīt, lai sabiedrība nebaidās no islamticīgajiem.

1 0 atbildēt
Man dienā ir skolas talons, kura vērtība ir 1,41 eiro, un tas ir domāts pusdienām.
1 0 atbildēt
Kur tu rāvi 20€?
2 1 atbildēt

Daudziem pensionāriem pēc īres nomaksāšanas un zāļu iegādāšanās paliek mazāk.

1 0 atbildēt
Man bērnībā vispār nebuja ziemassvētku....
2 1 atbildēt

Tev kā tik iepist komentāru, ne? Nelasot citus.

1 0 atbildēt

Tu spried pēc tā, ka 2.15€ ir smieklīga nauda? Man prieks. Tu pats esi izlutināts, spriežu pēc tava komenta emotion

1 0 atbildēt

Uz mani viņi skatīsies? 

Kur muslimi ir miermīlīgi? Varojot sieviete, viņie varbūt šķiet ''miermīlīgi'' BET viņiem gēnos ir ieproramētssaplosīt, iznīcināt nomirt, jo domā ka alāhs viņus tur gaida..  emotion 

1 0 atbildēt
65€ - tik maz? 90€ tākā būtu cilvēcigāk, bet vairāk gan ne. Citādi ka nesāk zagt. emotion Starpcitu mūsu vietējajos cietumos arī ir kadri, kas sūdzas, ka viņiem tur ir sūdīga dzīve. Tos pašus pirmos sen jau vajadzēja noklapēt ne? Cik var sēdēt? emotion Un vēl, sūdzaties ka bēgļi huļigāni, draņķi u.c; a kas tad tie bija par vandāļiem, kas te vairākus gadus atpakaļ uzrīkoja baigo grautiņu? - https://lv.m.wikipedia.org/wiki/13._janvāra_Vecrīgas_nemieri Vai tik tie nebija kārtīgie pašmāju bāleliņi? Vai tik šamie nelieši netīkoja pēc labākas dzīves? Vai nav nekauņas? emotion
7 6 atbildēt

Sūtīt viņus atpakaļ ar pirmo autobusu

0 0 atbildēt

Pa purnu viņi negrib? To var dabūt par velti bez nekādas dienas naudas. 

1 1 atbildēt

es pārāk daudz lasu ziņas, ne tikai lavijas bet arī ārzemju kanālos. Paskaties kā viņi uzvedās citur, youtubē ir pilns ar tādiem video, kur viņi air matiem  rauj meitenes, iet virsū un spļauj, saka, ka sadegs ellē, jo neesam burkās. Viņu kormāns vēsta, ka nogalināt nevar tikai savā zamē. Paskaties kas notiek apkārt un nevajag būt tik naivam. Uz naivuļiem jau viņi spēlē. Ja TU neesi muslims Tu sadegsi un Tevi var nogalināt, sievieti var izvarot, jo viņa nav piesegusies tādejādi izaicinot vīriešus, savu dzīvi nevienu blondīni vai sarkanmati nav redzējuši. Bēdīgi, ne?

0 0 atbildēt
Nevajag vispār neko maksāt viņiem
0 0 atbildēt

Tieši tā!

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »