local-stats-pixel fb-conv-api

Muceniekos dzīvojošie bēgļi nav apmierināti ar dienas naudu un pieprasa vairāk.86

Neticami! Muciniekos dzīvojošajiem bēgļiem tiks paaugstināta dienasnauda par 85 centiem dienā. Šis izteikums ir nācis no mūsu pašu Iekšlietu ministrijas, kas ir jau ir nodota saskaņošanai ar citām institūcijām, taču šis projekts būs arī jāatbalsta mūsu valdībai.

Pašlaik Mucinieku patvēruma meklētājiem un bēgļiem tiek maksāta dienasnauda 2,15 Euro apmērā. Šajā naudā ietilpst visas pirmās nepieciešamības preces iegāde, kā arī higiēnas preces. Jau agrāk tika minēts, ka Muceniekos dzīvojošie bēgļi un patvēruma meklētāji nav mierā ar to, ka dienasnauda ir tik maza.

Jāpiebilst, ka šāds līdzekļu apmērs ir bijis kopš 2002. gada, taču to pārskatīt ir aicinājušas dažādas amatpersonas, vairākas nozīmīgas institūcijas, kā arī ANO bēgļu lietu pārvaldes komisārs.

Tāpēc ir paredzēts, ka no šī gada 1. jūlija, šiem patvēruma meklētājiem būs paredzēta summas palielināšana līdz 3 Euro dienā. Šis lēmums tik pieņemts tikai tad, ja patvērumu plūsma krasi nepieaugs. Jau šogad valsts budžetā būs papildus nepieciešami veseli 14’000 Euro, taču nākamgad, summa dubultosies, tie jau būs 29’000 Euro.

165 2 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Jābrauc mājās strādāt nevis jādiedelē naudu svešā valstī.

42 1 atbildēt

Noklapēt melnos draņķus un miers ! Neciena nevienu, neciena neko, neciena, to ko priekš viņiem dara. Melnās cūkas, aci nenomirkšķīnātu apšaujot tos draņķus.

Kāpēc pie aptaujas nav vēl viens punkts - Nemaksāt neko.

Kāpēc mums viņiem būtu kaut kas jāmaksā ? Par to, lai viņi nenosprāgtu badā un turpinātu izvarot Latvijas bērnus uz ielām ? Lai Latvijas bērni paliktu bez vecākiem, jo redz kāds melnais būs nositis uz ielas un apzadzis ? 

38 3 atbildēt

Kad es lauzu službu krievos, mums maksāja 3,8 koka rubļus mēnesī......  mēs pašījām no rīta līdz vakaram gan sabiedriski derīgajos darbos , gan sojuza sardzē, bet nevienam pat prātā nenāca kaut ko pieprasīt. Nauda kokos neaug, nauda ir norēķinu līdzeklis par padarīto darbu !

31 1 atbildēt

Lai priecājas, ka vispār deva patvērumu un par soliņa deldēšanu parkā, maksā naudu!

28 0 atbildēt
Kaitina mūsu medicīnu pamazām iznīcina,izglītību tāpat,bet redz kaut kādiem bēgļiem jau vajag vairāk. Var redzēt kā ciena valdība Latvijas iedzīvotājus.
22 0 atbildēt

Latvijā tak ir tik daudz krutu čaļu, tak sadaudzat viņus! Lai zin, ka bēgļus sitīs vai arī tikai pret sievietēm māk pacelt rokas?

19 3 atbildēt

Cilvēki, kuri tiešām bēg no nāves, ir pateicīgi par jebkādu palīdzību. Neviss bļaģ, mums 4G nav, optiskais internets, bišk arī derētu naudu vairāk un bezmaksas mau*as, katru ceturtdienu. Šie ir dzīvnieki, kuri ir pieraduši redzēt plēsības un asinis, šādus ar Čapi nepabarosi, agrāk vai vēlāk viņiem vajadzēs gaļu.

15 1 atbildēt

Nopērk sēklas un audzē savu dārziņu, vot ēdiena problēma atrisināta   emotion  

11 0 atbildēt
Ja viņiem kkas nepatik tad lai vācās uz turieni no kurienes nakuši
11 0 atbildēt

Man nepatīk tas ka Latvijā vispār ir šie bēgļi, bet tik un tā, nez kuri ir tie cilvēki, kuri atbildēja "nē, viņiem pilnībā pietiek". Lūdzu kāds man iemāciet iztikt ar 2eur dienā!  emotion  Man viena ēdienreize izmaksā vairāk.

7 0 atbildēt

Par to naudu ko viniem maksa diena varam viniem bileti atpakal nopirkt, plus nopirkt visu ko viniem vajag lai aizstavetu savu valsti. 

8 2 atbildēt

2.15€ ir smieklīga nauda emotion, manas brokastis izmaksā vairāk..

5 0 atbildēt

māmiņu, bezdarbnieku, arū bērnu un citu. piemēram, par katru bērnu ģimene saņem vairāk kā uz pusi vairāk naudas nekā latvieši. tā varētu turpināt bezgalīgi.

4 0 atbildēt

Ar ko viņi labāki par pašu pilsoņiem, lai izjūt uz savas ādas kā izdzīvo pats latvietis ar tādiem pabalstiem.

4 0 atbildēt

Es uzskatu tā - kamēr nesāks integrēties valstī, kurā dzīvo un nesāks strādāt, lai iet kur acis rāda, ja šeit kaut kas nepatīk. Latvija nav no tām valstīm, kura var un kurai vajag uzturēt kaudzi ar svešzemju dīkdieņiem, kas visu par baltu velti grib dabūt, TIKAI tāpēc, ka lūk viņi ir "bēgļi" un tā tālāk un tā joprojām. Un ar to viss ir pateikts.

4 0 atbildēt

Izglītoti musulmaņi, kas ir dzimuši šeit, ir izglītoti, ir asimilējušies ( dzīvoju Dānijā ). Esmu pat musulmaņu meitenes redzējis piekopjam eiropeisku ģērbšanos. Šos musulmaņus nevar salīdzināt ne ar vienu no ''bēgļiem'', no tiem salagām, kas tagad uz eiropu brauc, 90% ir radikāli sūdi, kas izvaros meiteni par to, ka svārki par īsu, nogalinās čali alkohola reibumā, jo tas ir Herētiķis/Ķeceris, uzbruks sievietei, kas vada automāšīnu, uzbruks sievietei, kas strādā.

4 0 atbildēt

Un kurš nu uzņemsies viņus šķirot?

Saki, ja tev iedos kulīti ar ļoti garšīgām konfektēm, un pateiks, ka pāris no tām ir ļoti indīgas, bet lielākā daļa ir nekaitīgas, vai tu ēdīsi tās konfektes?

5 1 atbildēt

Redz šamējie nav apmierināti un viņiem dod ko viņi vēlas . Vietējie pensionāri, skolotāji un ārsti arī vēlas labāku dzīvi , bet visiem jau nepietiek , bēgļiem vairāk vajag nekā tiem kuri šeit nodokļus maksājuši .

3 0 atbildēt

Lai iet un strādā, kaut vai pie saimniekiem, būs viņiem daudz lielāka dienas nauda, žūpas slinkie!

3 0 atbildēt
Kad viņiem pieasķirs bēgļu statusu viņi dabūs uz pusi piekākus pabalstus nekā latvieši. Tev šķiet ka vīni skries meklēt darbu. Daļa vnk visu laiku sēdēs mājās
3 0 atbildēt
« 1  2  3 »