local-stats-pixel fb-conv-api

Misija būt latvietim95

1335 13

Ir pagājuši vairāk kā divdesmit gadi, kopš gāzta Padomju Okupācijas Valdība un atjaunota neatkarīga Latvijas Valsts. Liekas, ko gan vēl varētu vēlēties, kā gan mums vēl pietrūkst? Brīvība ir, neatkarība ir, atliek vien pašiem celt un būvēt, un rūpēties, lai tā arī paliek uz priekšu. Bet vai tā tiešām arī ir? Un neviens mums netraucē, izņemot mūs pašus? Un pie visām nebūšanām esam vainīgi tikai mēs paši, latvieši?

1335 13 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

Bet ja tu nebutu okupants tu cienitu latviesu valodu un raksrtitu latviski...

Bet kamer tu to nedari tu esi okupants...

0 0 atbildēt
Jā tā varētu būt!
0 0 atbildēt

urlas uz pskov!vares runat pareizi,un ne1 ari neapspiedis

0 0 atbildēt

arī_tīrasinis!

0 0 atbildēt

Atļaušos ,Tev nepiekrist , jo bija arī savi plusi-uz darbu jāiet bija obligāti,tagad pat daudziem tā nav un nevar atrast,tāpēc paši pārdodās citās valstīs-ekonomiskie bēgļi ...... tāpat manā darbības lauciņā nekas nemainīsies,bez krievu valodas varu iztikt,bet neredzu vajadzību,pēc darba nerunāju krieviski gandrīz nekur,bet darbā nākās ,ne tapēc,ka kāds nesaprot,bet tāpēc,ka tā ir vieglāk,jaunieši lai mācās svešvalodu,dzīvē noderēs,jo šeit savu angļu valodu var iebāzt tur,kur saule neiespīd,labāk runāju krieviski nekā angliski,ne tiaki tāpēc,ka krievu valodu pārvaldu perfekti,bet arī tapēc,ak tas ir plus man kā darba meklētājam LV...

0 0 atbildēt

krievi kropļi

3 3 atbildēt

Es esmu Latvijas patriots,un man ļoti rūp ,lai saglabātos latviešu valoda, es arī draugiem aizrādu ka nevar runāt tā:

A ko tu teici?

Davaj ejam.

Vot Vot vaine!

Ir vēl daudzi citi tādi.

Un arī raksta viņi:

aaaa jaaaa tur taa bija, aceros ka vinjs taa teica.

Sasveicinās vai pasauc: Caw, ch, yooo, Čau( čau nav latviski tas ir no citas tautas ņemts), cawwww, caff, jofff. Vai nevar tīri latviski uzrakstīt ``sveiki``?

 

0 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu par tiem Krieviem, bet mums būtu arī jāuzmanās no Amerikāņiem, jo viņi jaucas mūsu darīšanās.

0 0 atbildēt

Njā... 

0 0 atbildēt
Tie, kas "interesējas" par Krievijas maigo varu šeit un domā, ka varētu būt ieguvēji, ja šeit būtu krievu valoda un vara -paši ir vēl lielāki LOHI! Krievijas valdība par parasto iedzīvotāju smejas vairāk nekā Comedy Club.
0 0 atbildēt
Latvijietis? emotionDD
0 0 atbildēt

Sitiet urlas mani mīļie, sitiet urlas brāļu bars emotion 

0 0 atbildēt
Paši šo valsti izzog, un ir sasmērējušies. Tā ir galvenā problēma. Kā teikts starp žīdiem- neapšmauc savējo. Ja to ievērotu visas tautas, tad dzīvotu zaļi. Jā, ir spēcīga propoganda ietekmējot parasto krievvalodīgo "proletārieti", kas akli neredz korupcijas lietas - tomēr ar katru gadu šis atbalsts samazinās(to parāda arī atbalsta kritums saskaņai), bet mēdiji cītīgi mēģina iedvest, ka palielinās atbalsts nemitīgi. Diemžēl Eiropā un pasaulē vairs neeksistē jēdziens "patriots", kur valsts garantē darbu un razošanu. Visu kontrolē ASV. Varbūt tagad izklausos pēc troļļa, bet ASV ir vieni no lielākajiem akcionāriem dažādās ārvalatu firmās, respektīvi, viņiem pieder liela daļa lielo firmu ekonomikas, un nav problēmu līdz ar to noteikt savus noteikumus. Uzliekot piemēram 30% nodevu noteiktu preču importam no Ķīnas, viņi ietekmēja Ķīnas ekonomiku. Bet atgriežoties pie Latvijas- vairs nav īsti lielu valsts uzņēmumu, kur akcijas nebūtu kāda cita investora pārvaldībā. Respektīvi, strādājot Latvijā bāzētā uzņēmumā un saņemot labi, tāpat strādā un pelni ārzemniekiem, nevis Latvijai. Ja prot programmēt, tad krievu valodas prasme nav būtiska, lai atrastu labu darbu Latvijā, jo tas par ko runā tu, kur ir vajadzīga krievu valoda, ir klientu apkalpošanas sfēra, veikali, restorāni, viesnīcas, tehniskais atbalsts- bet tur maksā pa lielam centus, salīdzinot ar to, ko var nopelnīt IT sfērā un firmās, kas sadarbojas ar ziemeļeiropu/rietumeiropu/asv.
0 0 atbildēt

Okupanti?? Cik zinu tajaa laikaa visus sabiedriibas atkritumus meta laukaa no Krievijas un tad arii piepildijaas taa Latvija pamazaam..daudzi vnk atmuka pasi ,kad jau vairs savaadaak nevareeja..Ne taa pati labaakaa geneetika ieradaas taa teikt.. Daudz gariigi slimo un vispaar ,loti daudz esmu dzirdeejis no cilveekiem kas vairaak pa Krieviju dziivojas..ka pasi krievi Latvijas krievus standartaa uzskata par briesmiigiem cilveekiem .. Tajaa laikaa arii tiesi sie cilveeki apmaacija naakamo paaudzi lamaaties un stipri daudz pateereet snabi..paraadijaas tads jeedziens kaa urlas un jaunie krievi,kuri savu bagaatiibu standartaa buuveeja uz citu cilveeku liktenjiem .. Liidz sim briidim tas dumjums no senciem ir saglabaajies un daudzi savu patveeruma vietu un pasus latviesus uzskata par LoXiem..turklaat taa runaat neveeleesanaas aarkaartiigi labi paraada vinu smadzenju neietilpiibu.. Jebkuraa gadiijumaa..jau beerniibaa ieveeroju ,ka krievu tautiibas cilveeki Latvijaa ir daudz agresiivaaki un aprobezotaaki ,kad runa iet par emocionalo liidsvaru un citu izpratni..tajaa pasaa laikaa aizbraucot uz Krieviju ..cilveeki tur ir daudz labsirdiigaaki un forsaaki..ne saliidzinaat ar to kas Latvijaa notiek.  Bet nu pasizniicinaasanaas ir ierakstiita lielaakajai daljai,alkaholisms arii iipatsvaraa augstaa liimenii...arii izteikta brutalitaate daudziem ..Katrai tautai savi miinusi,,neko padariit..Jeegas nosodiit nav..ir kaa ir..Striideesanaas par to dziivi labaaku nepadariis ..

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Salaspilī nu gan varen jauki cilvēki dzīvo, ne?emotion

0 2 atbildēt
Krievi rulle.
2 41 atbildēt
« 1  2  3 »