local-stats-pixel fb-conv-api

Mazakuce atgriezusies!53

238 39

Sveiki spoki! Nesen no jauna ir parādījusies lietotāja – mazakuce, kas, diemžēl neciena spokus un citus lietotājus. Tāpēc, ka viņa izsaka pretenzijas pret visu bez jebkāda iemesla un, lūk, šis cilvēks nekad un nevienu reizi nav atvainojies!

Mazakuce fakti:

Reģistrējusies pirms apmēram 4 – 5 gadiem;

Savu popularitāti ieguvusi ar negatīvajiem rakstiem un komentāriem;

Necieš laukus, nav apmierināta ar citiem;

Taisa viltus profilus;

Iespējams, ir vīrietis;

Pastāv varbūtība, ka tas ir kāda augstāka ranga fake profils.

Vispopulārākais raksts no viņas (laikam) ir par to, cik lauki nežēlīgi smird, bet pilsēta ir pati labākā. Nesaprotu, kas viņai nepatīk laukos, bet agresiju viņa izrāda pret citiem lietotājiem. Un manuprāt tas nav tāpēc, ka neiet dzīvē, bet gan prikola pēc, jo lietotājai ir tāds divdomīgs nikneims.

Nesen viņa parādījās no jauna spokos (kkādā veidā atmodināta) un cepj iekšā šos pretīgos rakstus, kas mums nepavisam nepatīk...

Kāpēc es domāju, ka tas ir kāds augstāka ranga fake profils? Vienkārši – Kāpēc šie raksti tiek publicēti? Ja mēs zinātu visu fake profilus, tad mēs arī uzzinātu, kas kā ir, bet tas, diemžēl nav iespējams. Bet es saglabāšu varbūtību, ka te nav kaut kas tīrs...

Manuprāt šis cilvēks būtu jākaunina, nevis mani par manu komentāru, jo viņa ir viena no degradācijas iemesliem, kas neļauj normāli paskatīties interesantus rakstus. Rupji sakot, naturāli piemēslo spokus.

Mazakuce uzvedās, itkā būtu nežēlīgi stulbs cilvēks, bet es neticu, ka tā ir, jo es domāju, ka tā ir prikoļīšanās internetā.

Pats iesaku nereaģēt uz viņas rakstiem – stulbings nav modē.

Kā tu domā, vai šis lietotājs ir draudzīgs spoku videi, vai tomēr nav? Es domāju, ka nav gan un labāk, turēt iekšā fosilijās, nevis raut augšā no miega.

Bet varbūt viņa mums visiem, bez pilnīga izņēmuma atvainosies, kā es to zdarīju savā rakstā? Kas to lai zin... Bet cerams, ka viņa to darīs pēc iespējas ātrāk. Sevi un citus kaunināt nav galīgi forši...

238 39 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000
Juums vienkarsi skaauz
0 11 atbildēt
« 1  2  3 »