local-stats-pixel fb-conv-api

Mazakuce atgriezusies!53

238 39

Sveiki spoki! Nesen no jauna ir parādījusies lietotāja – mazakuce, kas, diemžēl neciena spokus un citus lietotājus. Tāpēc, ka viņa izsaka pretenzijas pret visu bez jebkāda iemesla un, lūk, šis cilvēks nekad un nevienu reizi nav atvainojies!

Mazakuce fakti:

Reģistrējusies pirms apmēram 4 – 5 gadiem;

Savu popularitāti ieguvusi ar negatīvajiem rakstiem un komentāriem;

Necieš laukus, nav apmierināta ar citiem;

Taisa viltus profilus;

Iespējams, ir vīrietis;

Pastāv varbūtība, ka tas ir kāda augstāka ranga fake profils.

Vispopulārākais raksts no viņas (laikam) ir par to, cik lauki nežēlīgi smird, bet pilsēta ir pati labākā. Nesaprotu, kas viņai nepatīk laukos, bet agresiju viņa izrāda pret citiem lietotājiem. Un manuprāt tas nav tāpēc, ka neiet dzīvē, bet gan prikola pēc, jo lietotājai ir tāds divdomīgs nikneims.

Nesen viņa parādījās no jauna spokos (kkādā veidā atmodināta) un cepj iekšā šos pretīgos rakstus, kas mums nepavisam nepatīk...

Kāpēc es domāju, ka tas ir kāds augstāka ranga fake profils? Vienkārši – Kāpēc šie raksti tiek publicēti? Ja mēs zinātu visu fake profilus, tad mēs arī uzzinātu, kas kā ir, bet tas, diemžēl nav iespējams. Bet es saglabāšu varbūtību, ka te nav kaut kas tīrs...

Manuprāt šis cilvēks būtu jākaunina, nevis mani par manu komentāru, jo viņa ir viena no degradācijas iemesliem, kas neļauj normāli paskatīties interesantus rakstus. Rupji sakot, naturāli piemēslo spokus.

Mazakuce uzvedās, itkā būtu nežēlīgi stulbs cilvēks, bet es neticu, ka tā ir, jo es domāju, ka tā ir prikoļīšanās internetā.

Pats iesaku nereaģēt uz viņas rakstiem – stulbings nav modē.

Kā tu domā, vai šis lietotājs ir draudzīgs spoku videi, vai tomēr nav? Es domāju, ka nav gan un labāk, turēt iekšā fosilijās, nevis raut augšā no miega.

Bet varbūt viņa mums visiem, bez pilnīga izņēmuma atvainosies, kā es to zdarīju savā rakstā? Kas to lai zin... Bet cerams, ka viņa to darīs pēc iespējas ātrāk. Sevi un citus kaunināt nav galīgi forši...

238 39 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Turpiniet vien barot trolli.

Fucking retards.

3 1 atbildēt

      Nu nezinu,man viņa netraucē,lai gan esmu lamājis un nosodījis vis visādos veidos,pat ar "Venden"lielo burku ar visu aparātu esmu solījies iemest viņai pa pauri.Manu prāt jābūt viss maz vienam sātanam ,kā ne kā te tak ir SPOKI,nu tā kaut kā

2 0 atbildēt

Atnācu dēļ ''hot'' bildes :D:D

2 0 atbildēt

Who cares.

4 2 atbildēt

Varbūt vienreiz beigsiet barot trolli? m?

2 0 atbildēt

Kā jau citi cilvēki šeit ir minējuši - Tev nebija jēga taisīt šo rakstu. Ja viņa/štik ļoti nepatīk, vienkārši ignorē. Raksts ir bezjēdzīgs, kaut arī esi saņēmis vairāk plusus nekā mīnusus. Popularitāti visādos saitos dabūn tieši šādā veidā - ar idiotismu. Tas ir atkarīgs tikai no cilvēkiem vai viņa/š tiks pamanīta/s vai nē, bet kā redzam, šādi cilvēki vienmēr izlec gaisā. Vari domāt, ka viņa/š ir stulba/s, cept augšā rakstus par viņu, cerot, ka kaut kas mainīsies, bet Tu smagi maldies. Cilvēks, kas sēž aiz šī profila, jau sen ir parādījis, ka neinteresē nevienas mūsu domas. Viņai/m ir pohuj, rupji sakot. Pats viņu, no vienas puses, sakurini šādā veidā. 

Nav jēga. Kurš grib - tas ignorē, kurš negrib - neignorē. Vienkārši.

2 0 atbildēt

Dura kas dura, neko padarīt.

2 0 atbildēt

Jā, davaj, sašūpojiet to kuci vēl vairāk! :)

2 0 atbildēt

Man peronīgi liekas ka tā nemaz nav meitene, bet gan kautkāds neveksminieks   ks uztaisa fake profilu vēl pietam sieviešu dzimtē, lai liktu iekšā pretigus rakstus, tādējādi apmierina savu slimo tieksmi kontaktēties ar cilvēkiem, jo reālajā dzīvē ir vienkārši forever alone.

2 0 atbildēt
Viņa ir apkaunojums ne tikai spokiem bet gan visai latviešu tautai!
2 0 atbildēt

Bāc, kas viņā ir tik īpašs, ka dēļ viņas tagad visi cepjas?

2 0 atbildēt

Fake profilu taisītāju var viegli atrast.Noteikti viens no administratoriem,kas acceptē viņas/viņu rakstus ....

2 0 atbildēt

Normāls meitēns ir kuce mazā. Ja cilvēks ir stulbs nav ko apvainoties uz viņas. Paņemsim pa visiememotion un miers mājās.emotion

3 1 atbildēt

bu bīstieties...tagad cauri mums visiem ir, labākais ieteikums kā glābties ir pamest spokus, atinstalēt visus internet eksplorer un tad varbūt netiks jums klāt, varbūt.

2 0 atbildēt

Ik pa laikam paskatos kādi jauni topiki salikti bet vislaik sākumgalā šitas grozās. Nu tad lai svētīts top šis topiks un nepaliek šī lieta neatrisināta. 

1 0 atbildēt

Man gan patīk, ka ir te tāds cilvēks. Uzreiz var redzēt kuri ir duraki un uztver to visu nopietni. Tas viss ir vienkāršs trollisms un viss. Visi kuri par to cepās, vienkārši trolli baro, un trolli barot ir stulbi.

2 1 atbildēt

Skatamies Strīdus :D

0 0 atbildēt

Ja mani neapdirš tak ir ok .

0 1 atbildēt
Visppariba maasina ir laba
1 7 atbildēt
Maasinas jus ko mani aizmirsaat?
1 8 atbildēt
« 1  2  3 »