local-stats-pixel fb-conv-api

Man sāk apriebties dzīvot491

2564 190

Man jau ir piegriezies, ka es dzīvē netieku atzīts ne dzīvē, ne spokos. Varbūt vairs nav jēga dzīvot?

Atzīšu, man ir 14 gadi un šogad paliks 15. Mani skolā bieži izsmej tikai tāpēc, ka es nesmēķēju, nepiedzeros, maz smaidu un vairāk zinu, kā citi. Ja godīgi, liela daļa klases ir pīpmaņi un dzērāji. Daži uz skolu nāk pamatīgi pietempušies, ka pat kājās nevar nostāvēt.

Es nevienam nesitu un negribu to darīt, bet mani ienīst ļoti daudzi cilvēki. Es nezinu, kāpēc...

Es neklausos visu dienu LMFAO un Bermudu Divstūri, kā to dara citi, es labāk novērtēju citus māksliniekus. Mūzika pašam ļoti patīk, klausos un spēju atšķirt katru skaņu, bet, tā ir pārspīlēta lielība...

Daudzi džeki man piekasās ar gejiskiem jautājumiem: būsim kopā, vai tu mani mīli, gribi ar manīm seksu? Es nēesmu gejs, bet nevienam tas nepielec, ka man patīk sievietes, nevis vīrieši. Bet joprojām man sūta noslēptas homo adreses...

Es gribētu draudzeni. Man tādas nav. Man patīk viena meitene klasē. Es saņēmos ar viņu kādu dienu pajautāju kļūt vienkārši kā draugi... Viņa mani pasūtīja trīs mājas tālāk un pateica, ka viņa ir kopā ar citu, kas izskatās pēc Bībera. Nu gandrīz uz mata!

Mani pirmajā septembrī, 2011 gadā gandrīz klasesbiedrs nopīpējies un apdzēries mani nosita, bet jums tāpat viss vienalga.

Es gribētu, lai mani atzīst. 2009 gadā kļuvu atkarīgs no datora, lai tik nomierinātu savas bēdas... Datorā es sāku spēlēt pārlūcenes un drīz piereģistrējos forumā. Es sāku kļūt atkarīgs no foruma.

2010 gadā atradu saitu Spoki.lv... Tur es piereģistrējos. 2011 gadā. Es gribēju kļūt par labu spoku, kas grib palīdzēt, bet diemžēl mani te arī ienīst un dod mīnusu armijas pēc katra raksta.


Jā, es esmu pesimists, jo neredzu prieku šajā dzīvē. Varētu teikt, ka man ir mazvērtības kompleksi, bet kuram tas rūp?

Es taču esmu visiem nevajadzīgs un pat ar dažiem maniem komentāriem, kas varbūt ir uzmundrinoši, es nejūtos priecīgs...

Varbūt jāpārtrauc dzīvot, jo kam es esmu vajadzīgs? Nevienam! Laikam kādu dienu es pateikšu ardievas pasaulei :(

Ceru, ka dabūšu vismaz vienu plusiņu, kas mani bišķiņ uzmundrinās.

Jūsu DaavisH

2564 190 491 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 491

0/2000

man ir drusku savādāk man nav daudz draugu kā citiem tas ka pīpē un dzer tas ir tā kompānijasi pēc tu ar tā izdari ja protams ir iespēja!

bet nu tu jau drīz beigsi skolu un iesi projām un tur jau būs citi draugi. taaka turies emotion

un jaa plusins tev 

1 1 atbildēt

Cinīes par sevu un savu vietu uz zemes.emotion

0 0 atbildēt

Man tev ir ko teikt.....

Ja tu vēlies taisīt pašnāvību , tad tu droši vari to netaisīt un tā vietā lai uztaisītu pašnāvību , sadod viņiem vai viņam pa seju un uzreiz tu gūsi popularitāti :) tici man , noriksē :) , ja jau tu gribēji riskēt ar pašnāvību , tad kāda problēma būs sadot viņiem pa seju?

0 0 atbildēt

Es tiko sapratu. DaavisH ir 40gadus vecs potenciālais rapeists!

1 1 atbildēt

Atbilde diezgan vienkārša - sports. Storylains mums ir vienāds. Notikumi tie paši. Bet tad sāku iet uz sportu, precīzāk - Kikboksu (Jau izklausās brutāli). Sākumā bija grūti, bet ar laiku uztrenējos, sadraudzējos ar citiem klubā un tad jau aizgājā tālāk. Visi apcēlāji pēkšņi ir draugi, visi ir draudzīgi, neviens vairs negrib kasīties, pats arī lepns, palieku muskuļaināks, stiprāks, pats galvenais, pat pārāks par apcēlājiem. Tagad droši kādu no viņiem ar knipi uz zemes varētu nogāzt, arī pašam iet pa ielu paliek viegli, vairs nav ne no kā bail. Protams nesaku ka kikbokss ir tavs sports, bet vispār, no pieredzes.. Sports!

0 0 atbildēt

Nuuu... Ar tādu attieksmi tiešām nav vērts dzīvot.

Kad nav, tad nav.

Tikai viens sīkums - pats jau vien tu to sev esi nodarījis. Neviens nevar tev piespiest kaut kā justies. Tu pats izlem, kā reaģēt uz notiekošo.

Un, emmm, vaimanāt par savu šausmīgo dzīvi, lai dabūtu plusiņus, ir jeibogu stŪlbi. emotion

0 0 atbildēt

psc ko pīksti kā sīka lupata, nax tādam vispār dzīvot psc

4 4 atbildēt
Kada dirsaa tu paceli sito rakstu
1 1 atbildēt
BVB avatarsBVB

Tad ej un nomirsti, ja dzīvot apnicis. ^^

1 1 atbildēt

Vārgulis!~ izdomājis mirt.. pff

2 2 atbildēt

redz paņaudi un pilnas kabatas ar +, redz ka notiek spokos! :)

0 0 atbildēt

Un vispār tev derētu norūdīt raksturu!

0 0 atbildēt

AVADA KEDAVRA!!!!

0 0 atbildēt
1 1 atbildēt

ar mani ir līdzīgi, bet zini kas mani izglāba? Tas bija sports

0 0 atbildēt

siikais losi tew wel dziive prieksaa :D

2 2 atbildēt

Piedod čali,uzskatu,ka tevi vajadzētu pārlikt pār celi un kārtīgi nopērt,acīmredzot tu nespēj novērtēt to,ka tev ir dota dzīvība.Tev ir tikai 14 gadi un visa dzīve vēl priekšā,ja vien visiem tik vien to problēmu būtu kā debīli apkārtējie cilvēki. Tu iedomājies kā tu sāpinātu savus vecākus ar runām par pašnāvību vien,kur nu ja vēl sev kko tādu izdarītu. Katru dienu šajā pasaulē notiek kkas briesmīgs ar kādu no mums visiem,bet nejau tāpēc visi iet sit sevi nost,karās un vēl nez ko dara. Dzīvē galvenais ir ticība sev un ja pakrīti tad ir jāceļās kājās,lai cik grūti tas dažkārt arī neliktos.

2 2 atbildēt
"Atbildot uz Brashers-so rakstu tu........" Tu esi bezjūtīgs ķēms takā apklusti!!!
0 0 atbildēt

vai par + likšanu šajā rakstā es tev izglābšu dzīvību? mazliet absurdi. 

2 2 atbildēt

13 reasons why tev palīdzēs "D

0 0 atbildēt
« 17  18  19  20  21 »