local-stats-pixel fb-conv-api

Man laikam vāks, varbūt tomēr nē?220

Liels paldies visiem par atbalstu, velni tādi, nācās man pārdomāt darbību, arī materiāli atradās. Izskatās ka "vāks" tiks atlikts. Galīgi biju saputrojies ar visiem saviem video, bet viss atrisinājās, pateicoties dažiem izpalīdzīgiem spokiem, tagad pat kopijas ir saglabātas un dators sariktēts. Nu vairs atliek pašam savākties, aizbraucu uz darbu nedaudz izvēdināties, runā ka pārmaiņas dienas režīmā palīdz. Sataisīju arī materiāliņu par savu darbavietu, ne tikai dzelži un krāsas ir manā ēdienkartē, bez hobijiem ir arī pamatdarbs, par to pastāstīšu bildēs. Tagad varu savu "nerakstu" pārrakstīt un papildināt, doma bija izdzēst, bet jāatstāj par piemiņu (sev par biedinājumu).

Iepriekšējais raksta teksts, kuru gribēju izdzēst : "Sveiciens visiem dārgajiem spokiem, gan tiem kurus iepazinu reālajā, kas pie manis ir bijuši, gan tiem ar kuriem Spokos saskrējos, sapazinos vai kā citādi mūsu ceļi krustojās! Cik skatos laikam par iemeslu būs ACTA vai kādi citi augstāk stāvoši spēki.
Lieta tāda, šorīt pēc sešiem beidzu darbiņu, piekrāsoju autiņu, pie viena uzcepu rakstiņu (ne šo) un sāku pievienot. Salādēju materiālu savā FotoBuclet, kā parasti, jo Tūbe man sen uzlika veto dēļ tā ka strādāju laba muzona pavadījumā, bez labas mūzikas darbs nesokas, tas tāpat kā ostīt puķes ar gāzmasku uz purna. Īsāk, procesa gaitā mans FotoBuclet aizgāja ciet ar visiem manis taisītajiem klipiem, parādīja ka piekļuve liegta, nav pieejama, pēc tam saņēmu brītinājumu, izskatās esmu trāpījis zem sadales. Arī savos rakstos uzspiežot linku jebkuram klipam ieraudzīju tikai trīs pirkstu kombināciju.
Visi labie nodomi pagalam, tagad rakstiem zudusi jēga, gribēju kā labāk, sanāca otrādi, lai nav rupji jāsaka. Izskatās nākošo savu apaļo(200) dienas Spokos nesvinēšu, ar Copy - Paste rakstus netaisu, tādēļ laikam nāksies delitēties.Tagad jāaizbrauc līdz darbavietai, sen tur neesmu bijis, ceru mani tur vēl nebūs aizmirsuši, jāapskatās kā maizīte cepas, tortītes top, cepumi, kūkas, kliņģeri un visādi citādi našķi, arī kā busiņi ripo.
Nav pat titulbildes ko pielikt :( Jāpievieno no savas Spoku galerijas, labi ka tā darbojas."

Tagad arī varu rakstu ar bildēm papildināt.

« 1  2  3  4  5 »
1511 14 220 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 220

0/2000

saša,  paliec! no taviem rakstiem daudz ko vērtīgu var iemācīties

2 0 atbildēt

Manas mammas bijusī darba vieta.

10 gadus tur nostrādāja. Bija vecākā pārdevēja. Bet rezultātā, aizejot no darba , atklājās, ka neviens nebija maksājis nodokli 2 gadus :)

2 0 atbildēt

Par attēliem pirmajā lapā gribas teikt, ka privātajām bildēm vieta privātajās galerijās. It kā.

2 0 atbildēt
Taa tik tureet!
2 0 atbildēt

He izrādās Ogrēnietis!

2 0 atbildēt

SASHA, tev nav sirds, šitādus kārumus mums te rādīt... emotion

2 0 atbildēt

Nu žēl, vairs nebūs tik daudz labu rakstu.

Varēs turpināties komiksu ēra.  emotion

2 0 atbildēt

Pa smuko :)))

1 0 atbildēt

Tu kaut kad minēji, ka viss aizklapējās ciet. Tiešām?

1 0 atbildēt

ē tu no ogres :D

1 0 atbildēt

Tu mani tā sakardināji, ka pilnīgi jāizcep pica! emotion

1 0 atbildēt

Neapvainojies, bet cik tev gadi?

2 1 atbildēt

sasha tu kkur ogres rajona dzivo ? :D

1 0 atbildēt

Ja nepalaidu garām īsto teikumu, tad kāpēc vispār visi materiāli pazuda?

1 0 atbildēt

WTF?   

es nesaprotu , kapec jadzes viss ara, kapec jamet PC ara utt. ? 

2 1 atbildēt

tvaju diviziju,tantes strada bez cepurem,nekad nepirkshu varpas produkciju,negribu vecu tantu sirmos matus est...

0 0 atbildēt

Traģika!

7 7 atbildēt

Naher tev fotobucket??

Liec Youtubē

0 0 atbildēt
CHV avatarsCHV

tu gadījumā neesi no valmieras? :D

0 0 atbildēt

wow ko palaidu garām līgojoties. Tiešām liels prieks, ka izdomāji palikt starp mums jo, kā jau esmu teicis paris komentāros uz doto momentu tevis veidotie raksti ir vissakarīgako un labāko rakstu vidū, Pats šo to jaunu esmu apguvis un smēlies arī dažas idejas no taviem rakstiem. Kas attiecās uz šo rakstu, nu katram jau mums uznāk makslinieciskā krīze, kad ir vēlme visu mest pie malas un pārstāt darīt, bet tā irpārejoša lieta tomēr. Kas attiecās uz video, varbūt tuvāk uz nākamā mēneša sākumu varu piedāvāt bezmaksas tev viņus izvietot uz manējas servera kastes jo tāpat viņa uz doto momentu strādā ar 50% noslogotību tā, kā ja ir interese uzdrukā. Kopumā ko gribēju teikt, pēc katras lietainas dienas nāk saulaina un galvenais ir neapstāties.emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »