local-stats-pixel fb-conv-api

Man laikam vāks, varbūt tomēr nē?220

Liels paldies visiem par atbalstu, velni tādi, nācās man pārdomāt darbību, arī materiāli atradās. Izskatās ka "vāks" tiks atlikts. Galīgi biju saputrojies ar visiem saviem video, bet viss atrisinājās, pateicoties dažiem izpalīdzīgiem spokiem, tagad pat kopijas ir saglabātas un dators sariktēts. Nu vairs atliek pašam savākties, aizbraucu uz darbu nedaudz izvēdināties, runā ka pārmaiņas dienas režīmā palīdz. Sataisīju arī materiāliņu par savu darbavietu, ne tikai dzelži un krāsas ir manā ēdienkartē, bez hobijiem ir arī pamatdarbs, par to pastāstīšu bildēs. Tagad varu savu "nerakstu" pārrakstīt un papildināt, doma bija izdzēst, bet jāatstāj par piemiņu (sev par biedinājumu).

Iepriekšējais raksta teksts, kuru gribēju izdzēst : "Sveiciens visiem dārgajiem spokiem, gan tiem kurus iepazinu reālajā, kas pie manis ir bijuši, gan tiem ar kuriem Spokos saskrējos, sapazinos vai kā citādi mūsu ceļi krustojās! Cik skatos laikam par iemeslu būs ACTA vai kādi citi augstāk stāvoši spēki.
Lieta tāda, šorīt pēc sešiem beidzu darbiņu, piekrāsoju autiņu, pie viena uzcepu rakstiņu (ne šo) un sāku pievienot. Salādēju materiālu savā FotoBuclet, kā parasti, jo Tūbe man sen uzlika veto dēļ tā ka strādāju laba muzona pavadījumā, bez labas mūzikas darbs nesokas, tas tāpat kā ostīt puķes ar gāzmasku uz purna. Īsāk, procesa gaitā mans FotoBuclet aizgāja ciet ar visiem manis taisītajiem klipiem, parādīja ka piekļuve liegta, nav pieejama, pēc tam saņēmu brītinājumu, izskatās esmu trāpījis zem sadales. Arī savos rakstos uzspiežot linku jebkuram klipam ieraudzīju tikai trīs pirkstu kombināciju.
Visi labie nodomi pagalam, tagad rakstiem zudusi jēga, gribēju kā labāk, sanāca otrādi, lai nav rupji jāsaka. Izskatās nākošo savu apaļo(200) dienas Spokos nesvinēšu, ar Copy - Paste rakstus netaisu, tādēļ laikam nāksies delitēties.Tagad jāaizbrauc līdz darbavietai, sen tur neesmu bijis, ceru mani tur vēl nebūs aizmirsuši, jāapskatās kā maizīte cepas, tortītes top, cepumi, kūkas, kliņģeri un visādi citādi našķi, arī kā busiņi ripo.
Nav pat titulbildes ko pielikt :( Jāpievieno no savas Spoku galerijas, labi ka tā darbojas."

Tagad arī varu rakstu ar bildēm papildināt.

« 1  2  3  4  5 »
1511 14 220 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 220

0/2000

HĀ VĀRPA Ogrē +++ :)

5 0 atbildēt

Nedzēsies taču! Vnk nelieto kādu laiku šo profilu, vai vispār spoki.lv, kad gribēsi, atgriezīsies!

4 0 atbildēt

Nu uz retro ballīti gan ieradīšos:)

4 0 atbildēt

Saška, nav jau pasaules gals. Nenolaid rokas un turpini.

4 0 atbildēt

Saša, nomierinies, palasi komentārus..atradīsi atbildi/es...viss būs labi ;)

4 0 atbildēt

Nē, nu šitā sakārdināt ar spinātu maizītēm, buljona pīrādziņiem, šķinķa siera pīrāgiem un siera bulkām! :D Varētu sarunāt, ka spoki īsi pirms retro ballītes paši dodas uz šo virtuvi un konditoru pārraudzībā apgūst kā taisīt kādu no saviem mīļākajiem ēdieniem, ko vēlāk liktu kopējā retro ballītes galdā. Protams, par sastāvdaļām arī samaksātu :) Es taisītu spinātmaizītes un varbūt arī buljona pīrādziņus :)

4 0 atbildēt

Paldies, Saša! tagad es mirstu badā.

4 0 atbildēt

Jopcvai Saš, uz Valmieru, Salacgrīvu? No kurienes tad tu esi, varbūt varēšu lepoties ar to, ka Tu esi mans novadnieks! :D

4 0 atbildēt

 izlasiju:  Ponija man nav toties ir zaķis, tiesa ne Play Boy zaķis.

Nobijos...: kaada ponija?!:D

4 0 atbildēt

Lai vai kā - dzēsties toč nav jēgas. Vismaz te tev pašam būs iespēja kādreiz atnākt un apskatīties savus rakstus. Citādāk būs pagrūti atrast, kad rādīsies, ka rakstu ievietojusi viena no daudzajām "fosilijām" (pēc dzēšanās raksta autors tā uzrādās un profilu vairs apskatīt nevar)

4 1 atbildēt

Liec bildes, video caur Inbox. Viss būs čikiniekā!

3 0 atbildēt

Tur jau var komiksu jūsu faniem uzstaisīt :))

3 0 atbildēt

Raksts, kurā bez siekalām mutē neiztikt. :D Žēl ka veikals jau ciet, tā kādu Vecrīgu sakārojās! :D

3 0 atbildēt

Kas par dzēšanos? Kāds sakars? Cik zināms tad "KAKKA jeb ACTA" uz doto brīdi vēl nav spēkā un nevienam un nekur nekas vēl nav nedz noņemts nedz pielikts. Domāju, ka stresam nav pamata.

 

Saša, tu tik turies savādāk spoku serveris uzkārsies!

3 0 atbildēt

Tas konditorejas veikaliņš Ogrē? Jau no bērnības atceros tās garšīgās maizītes un bulciņas.. Mm.. :) Tagad kad esmu Ogrē, šī veikala apmeklējums - obligāts. :)

3 0 atbildēt

ES GRIBU ZINĀT KAS IR ,,SPOKUPAVAARS,, JA VINS IR NO OGRES.Tad stabili Tevi pazīstu :D

3 0 atbildēt

Viens vārds Vimeo, mēģini likt video tur.

 

Bet Saša bez tevis te būs pilnīgs pagrimums, gan sadomāsim pa visiem kaut ko.

3 0 atbildēt
Apsiekalojos un noslienāju klaviatūru skatoties uz tiem gardajiem brīnumiem.... Pelnīts +
3 0 atbildēt

Tu neesi diktāts,neļauj nevienam sevi norakstīt,pat sev ne.

3 0 atbildēt

Savējais, no Ogres. Kaimiņš!emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »