local-stats-pixel fb-conv-api

Mainam spoki.lv noteikumus? [PAPILDINĀTS]234

252 68

Ja admini, superadmini vai kādi vēl ir izredzētie trīspadsmitgadīgie, paskatās konta izrakstā, un viņiem nepatīkt, ko viņi to redz, tad ir BALSOŠANAS LIEGUMS. Pateikšu atklāti - "administrācija" liedza iespēju man balsot par rakstiem uz nezināmu laiku, jo ieliku viņa rakstiem mīnusus. Darīju to speciāli, lai panāktu šādu reakciju. Rakstu nebija daudz, iemīnusoju ~10 viņa gabaliem :) Pēc pirmajiem trijiem sākās draudēšana ar IP banu. Pēc nākamajiem jau bija bļaustīšanās un bez ziņas man tika atslēgta iespēja balsot.

PAPILDINĀTS: Tātad, beidzot būs iespēja redzēt, kā darbojas mūsu admini un citi, kam ir teikšana. "Heitošana" ir slikti no lietotāja puses (kaut gan pasvītroju, ka pietiek ar minimumu, lai izraisīt visnotaļ vētrainu Administrācijas reakciju), bet pavērosim, kā tiks paskaidrota/sodīta tā pati "heitošana" no "plato" (adminu) puses. Andone man deva iespēju publicēt pāris skrīnšotus no balsojumu statistikas. Vērtējiet (skat. 1. un 2. bildi).

252 68 234 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 234

0/2000

Tīri teorētiski administrācijai ir tiesības likt balsu liegumu šādos gadījumos: 

1. Ļaunprātīga nomīnusošana caur profilu / aka es atveru tavu profilu spokos, čekoju tavus rakstus pēc kārtas,mīnusoju, to pašu daru ar komentāriem.

Bet, sakarā ar to, ka melno rāmju sadaļa nav nedz profils, nedz arī kaut kāda rakstu sadaļa, kura būtu speciāli jāver vaļā, balsu liegumu uzlikt nav pamatojuma, melnie rāmji - patīk vai nepatīk. 

0 0 atbildēt

emotion

Par rakstiem balsot negatīvi nav aizliegts!

Un šie printscreen ir no "Jūsu" kāda cita profila. Sākat jau meistarībā pis**** Man no turienes katru dienu pa mīnusam atlido. Pameklēju "Jūsu" tā profila rakstus - man nepatika. Nobalsoju bez sirdabziņas pārmetumiem.

Ļaunprātīgu, negatīvu balsojumu, ar nodomu ieriebt, ieejot caur profilu, atšķiribā no "Jums", es nedarīju!

:|

Veiksmi!

P.S. Pameklējiet starp ntajām sarakstēm, kuras diez kāpēc nevar tik visas publicētas, un "Jūs" atradīsiet instrukciju, kā bija jārīkojās, lai tiktu noņemts balsojuma liegums.

0 0 atbildēt

Bļin, ko var cepties par cepumiem? Kkādi sūd@ virtuālie plusiņi un mīnusiņi. Bet Spokiem.lv bosiem derētu apdomāt par administratoru ''ļaunprātīgas dienesta stāvokļa izmantošanas'' sodīšanu. Tas nekas, ja kāds saliek mīnusus visiem taviem rakstiem, kr3tīns, bet viņam ir visas tiesības tādam būt. Jeb vai tiek ierobežota vārda brīvība?

0 0 atbildēt

Bai Ze Vei! 

Raksts nav papildināts. Raksts ir izmainīts.  :|

0 0 atbildēt

Kopumā es šeit saskatu tipisku interešu konfliktu. Cilvēks strādā gan par Adminu, gan par autoru. Tajā brīdī, kad viņš tiek aizskarts kā autors, tā viņš ķerās pie Administratora svirām un ietekmē savu nelabvēli ar Admin represijām. T. i., izmanto administratīvo resursu personīgā labuma gūšanai.  Ja kāds cits būtu nobanojis to Kindzadza, tad štrunts ar visu. Normāli būtu, ja Jacky, atnācis pirmdien no rīta uz darbu, šādu Adminu padzītu ar sūdainu koku. Tās tikai manas domas. 

0 0 atbildēt

a kuri ir admini? Es ar gribu pamēģināt :D 

0 0 atbildēt

Es pagaidām vēl dzīvs, nerunājiet tā, it kā mani jau būtu nobanojuši.

0 0 atbildēt

Gribēju pāris stundas atvēlēt jauna raksta izveidošanai, bet tā vietā iesaistījos šajā diskusijā. emotion

Pateicu to, kas bija man sakāms - uzredzēšanos.

0 0 atbildēt
Nu tad klapējat to mīnusu podziņu ciet. Un par katra raksta ielikšanu 100000 cepumu par katra komentāra ielikšanu 1000000000 cepumu, par pluss likšanu 100000000. Uzliekat čītu par katras pogas nomiegšanu 99999999999 un vissi būs laimīgi. Uz konkursu, pieklapējat citu ip, lai balviņa nekur tālu neaiziet.
0 0 atbildēt

Tas ir vecs raksts vai vnk nekas nav mainījies? :D

0 0 atbildēt

te spokos vel bija raksts par dzīves gudrībām

vājie atriebjas

stiprie piedod

inteleģentie ignorē!

0 0 atbildēt

Oo, pirmais koments no 2014. gada. emotion

0 1 atbildēt

Spoku administrācija reāli sūkā, tur es tev piekrītu. Iedomīgi, uzpūtīgi, pumpaini, nogirbējušies tīņi. Vismaz tāds man par viņiem radies priekštats.

4 8 atbildēt
« 1  2  3 »