local-stats-pixel fb-conv-api

Mainam spoki.lv noteikumus? [PAPILDINĀTS]234

252 68

Ja admini, superadmini vai kādi vēl ir izredzētie trīspadsmitgadīgie, paskatās konta izrakstā, un viņiem nepatīkt, ko viņi to redz, tad ir BALSOŠANAS LIEGUMS. Pateikšu atklāti - "administrācija" liedza iespēju man balsot par rakstiem uz nezināmu laiku, jo ieliku viņa rakstiem mīnusus. Darīju to speciāli, lai panāktu šādu reakciju. Rakstu nebija daudz, iemīnusoju ~10 viņa gabaliem :) Pēc pirmajiem trijiem sākās draudēšana ar IP banu. Pēc nākamajiem jau bija bļaustīšanās un bez ziņas man tika atslēgta iespēja balsot.

PAPILDINĀTS: Tātad, beidzot būs iespēja redzēt, kā darbojas mūsu admini un citi, kam ir teikšana. "Heitošana" ir slikti no lietotāja puses (kaut gan pasvītroju, ka pietiek ar minimumu, lai izraisīt visnotaļ vētrainu Administrācijas reakciju), bet pavērosim, kā tiks paskaidrota/sodīta tā pati "heitošana" no "plato" (adminu) puses. Andone man deva iespēju publicēt pāris skrīnšotus no balsojumu statistikas. Vērtējiet (skat. 1. un 2. bildi).

252 68 234 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 234

0/2000
administracija atkapies emotion
3 0 atbildēt

Un atkal sākas bezjēdzīga cīņa. 

3 0 atbildēt

Atzīšos, man arī uzlika reiz banu, nu sen atpakaļ, bet vispār, uz nedēļu nevarēju ieiet spokos! Un zinat kapēc? Vairs neaceros kurš admins, atrakstīja man vēstuli, nobanoju tevi jo tu liec nepamatus mīnusus. Es kā cilvēks, kas vispār gandrīz neliek ne + ne - tieku beztolcīgi izbanota uz nedēļu! Labi varbūt es arī biju dažiem viņa rakstiem piespiedusi -, bet 5 augstākais! nu ko lia dara, bet šis notikums, par šo bezkaunību iedūrās sirsniņā... nu jā, bet ko nu darīt..

Neesmu īti parliecināta, bet pēc visa spriežot , to izdarījis Sasha Aleksandrs. Un ja godīgi pat šķeit dēl 1 mīnusa. Jo vēstulēs tiek rakstīts aptuveni tā, kas tev lika ielikt mīnusu, paskaidro lūdzu?

2 0 atbildēt

Man neaiziet.

Lietotājs Andone ar  lietotāju administrācija apmainās mīnusiem. Poh. Lai mīlējās, kā māk.

Bet kāds man varētu paskaidrot kāda raka pēc šī raksta autors nīd par kaut ko? Un par ko viņš nīd?

2 0 atbildēt
anh avatarsanh

galīg nesaprotu? tu speciāl visulaiku liec mīnusus, nemaz nevērtējot rakstu un sūdzies, ka tev atņem balsošanas tiesības? lol tu pats viņas izmantoji natbilstoši emotion

2 0 atbildēt

Man arī ir tāda pat situācija, tikai manā gadījumā es pat nezinu, ko es nepareizi izdarīju !? Štrunts kaut kāds.

2 0 atbildēt

nekas jauns man jau sen tads ir. Tak atlauj viniem justies kruti! Ka ari vai tas ir tik svarigi?

Tapec sita balsosana kas te ir nav objektiva, domaju ir daudzi kuriem ir liegums balsot, kaut gan liekas smiekligi aizliegt balsot, saprotu var aizliegt komentet, bet ka ar balsosanu var parkapt noteikumus lai to aizliegtu? Nu man nepatik konktets autors/komentatori kapec lai es vinam nelikt minus ik visa? ja liktu visus plusu kapec tad neliktu banu? divaini plusi ir labi minusi slikti(bans) parodija par balsosanu.

2 0 atbildēt

Visiem mīnusus, man vienalag!

2 1 atbildēt

Šitas viss nav tikai publicitātei? :D :D

1 0 atbildēt

Kas ir bans spokos - nekas.!  Muļķis analizēs, bet gudrais pasmaidīs.! emotion

1 0 atbildēt

Esmu arī saņēmis tos pop-up logus ka sasniegts limits, nezināju ko tas īsti nozīmē, bet ļauni neko nēesmu vērtējis vienmēr vērtēju pēc saviem uzskatiem

1 0 atbildēt

Es nesaskatu raksta jēgu.

1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt

Neliec mīnusu ja nevari pamatot kāpēc.

0 0 atbildēt

Vispār šiet nu admini (neitrālie) varētu iejaukties, jo kā jau teica Administrācija, raksts ir nevis papildināts bet gan pārveidots, un tā jau ir cilvēku maldināšana. 

0 0 atbildēt

Administrācijā ir viena problēma... Dažiem adminiem, redaktoriem ir jāiemācās komunicēt... Jāiemācās izteikt aizrādījumus un pamatot tos, nevis tikai uzbraukt!

Runājot par konkrēto situāciju... vainīgi ir abi! Raksta autors pats atzinās, ka apzināti gāja uz provokāciju... Administrācijas kļūda ir tajā, ka diskusija sākās ar vienkāršiem bana draudiem nevis paskaidrojumu, ka mīnusošana no profila nav atļauta un par to var draudēt bans vai balsošanas liegums, ja lietotājs turpinās tā darīt.

0 0 atbildēt

Da labi, kad es vēl saistīts ar administrāciju biju, šie tur savā starpā kā kaķi ar suņiem ņēmās. Ko nu tur daudz par lietotājiem runāt, ja jau paši savā starpā nevar problēmas sakārtot. :D

2 2 atbildēt

emotion

Par rakstiem balsot negatīvi nav aizliegts!

Un šie printscreen ir no "Jūsu" kāda cita profila. Sākat jau meistarībā pis**** Man no turienes katru dienu pa mīnusam atlido. Pameklēju "Jūsu" tā profila rakstus - man nepatika. Nobalsoju bez sirdabziņas pārmetumiem.

Ļaunprātīgu, negatīvu balsojumu, ar nodomu ieriebt, ieejot caur profilu, atšķiribā no "Jums", es nedarīju!

:|

Veiksmi!

P.S. Pameklējiet starp ntajām sarakstēm, kuras diez kāpēc nevar tik visas publicētas, un "Jūs" atradīsiet instrukciju, kā bija jārīkojās, lai tiktu noņemts balsojuma liegums.

0 0 atbildēt

Bai Ze Vei! 

Raksts nav papildināts. Raksts ir izmainīts.  :|

0 0 atbildēt

Kopumā es šeit saskatu tipisku interešu konfliktu. Cilvēks strādā gan par Adminu, gan par autoru. Tajā brīdī, kad viņš tiek aizskarts kā autors, tā viņš ķerās pie Administratora svirām un ietekmē savu nelabvēli ar Admin represijām. T. i., izmanto administratīvo resursu personīgā labuma gūšanai.  Ja kāds cits būtu nobanojis to Kindzadza, tad štrunts ar visu. Normāli būtu, ja Jacky, atnācis pirmdien no rīta uz darbu, šādu Adminu padzītu ar sūdainu koku. Tās tikai manas domas. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »