local-stats-pixel fb-conv-api

Kas var būt stulbāks par šo?72

343 25

???????????????????????????????

Kas var būt stulbāks par šo?

Kas var būt labāks par šo? 6. decembrī

Šodien noskatījos LatvijasTV1 Mārtiņa Rītiņa raidījumu par pelmeņiem.

Manī izraisīja sašutumu pirkto pelmeņu klaja iemešana miskastē. Pelmeņu, kurus lieto mūsu iedzīvotāju lielākā-trūcīgākā daļa, arī studenti tos iecienījuši. Pati neesmu pelmeņu fane, bet nenoniecinu tos tādā veidā. Es saprotu, ka metam ārā tos produktus, kam beidzies derīguma termiņš vai tie ir redzami bojāti.

Te neko tādu pelmeņiem nekonstatēja, pat nemēģināja to darīt.

Neviens nevienam neko ar varu mutē neliek, mēs paši daļēji esam atbildīgi par to, ko domājam, runājam, darām un arī ēdam. Taču pārtikas produktu demonstratīva izmešana miskastē tikai tāpēc, ka nepatīk, ir noziegums. Tik ilgi būs noziegums, kamēr vairums cilvēku nebūs tik bagāti, lai ēstu izmeklētus produktus.

Gribētu pajautāt cik no Jums var atļauties paēst pusdienas pie Mārtina Rītiņa. Varbūt kāds būs pamielojies ar viņa gatavotajām vārnām?

Cik ētiski ir tas, ka to redzam mūsu galvenajā televīzijas kanālā. Ta domāšu tik ilgi, kamēr ziņās dzirdēšu un lasīšu, ka katru gadu pasaulē 45 miljoni cilvēku mirst no bada un uztura nepietiekamības.

343 25 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Man gribas zināt sīkāk par tieši tiem kadriem...vispār man pašam gribas redzēt, nevis spriest pēc raksta un bildēm kuras ir pieliktas klāt. Vispārīgi rakstā ir taisnība, un sajūtu naidu no autora, bet te par padiskutēt par attiecīgām bildēm, jo es neredzu faktu, es redzu darbības pusceļā un iespējamus daudzus citus iemeslus...piemēram, kāpēc viņš grieza vaļā pelmeni ? lai pastāstītu par tā uzbūvi ? un tad paņēma un izmeta ? varbūt viņš pārgrieza uz pusēm un ielika krāsnī ?

0 0 atbildēt

Un ko darīt tiem kam nav tirgus pie pakaļas un pārtikas budžets uz 3 cilvēkiem ir 70 eiriki mēnesī?! Pārvākties zem dienvidu tilta lai tirgus būtu tuvāk?!

0 0 atbildēt

Teļš!

0 0 atbildēt

Ar rupjībām manā rakstā, lūdzu , nenāc! Tas vari paturēt pie sevis.

1 2 atbildēt

Iedomīgs vecs pirdiens šis Rītiņš

0 2 atbildēt

Vienreiz skatījos, kā Latvieši dzīvo Anglijā. Tur bija parādīts, ka pie visiem resturāniem stāv milzīgas miskastes, kur samet iekšā visu nevajadzīgo ēdienu, un kā Latvieši ņēma to ēdienu un paši priekš sevis izmantoja(jo Anglijā ir diezgan dārgs ēdiens salīdzinot ar Latviju), ēdienam nebija ne vaina, vienkārši viņiem vajaga svaigus produktus, un tā, jo tu nezini, kurā brīdī tie var sabojāties, tādēļ arī viņi tos maina ļoti bieži resturānos.

2 4 atbildēt

Viņš pirka pelmeņus - lai dara ko grib!

2 5 atbildēt

Beidzot kāds uzskatāmi parāda tautai ko viņi ēd un, ka lielākā daļa LV ražoto pārtikas produktu ir izmetami mēslainē. Acīmredzot Mārtiņš ir pareizi "pasniedzis" pelmeņus, ja reiz šeit ir izvērsusies tik gara diskusija par to gatavošanas īpatnībām emotion

Liela daļa nevis nevar atļauties neko citu kā pelmeņus, bet ir izlaidušies slinkumā un pārtiek no pusfabrikātiem.

Labu apetīti!

4 9 atbildēt

nevajag jau parspilet es pats redzeju ka un kapec vins ta izdarija tie bija veikala letakie sudi ne pelmeni

2 8 atbildēt
« 1  2  3 »