local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek McDonaldā patiesībā?145

1775 12

Ir tik daudz mīti, kā ir, kad strādā McDonaldā, kā tur patiesībā gatavo visus burgerus, kādā netīrībā mēs strādājot, ko tik mēs burgeros nebāžam, kādos taukos necepam gaļu.. bet tas viss ir tīrās pupu mizas, nekad nebiju vēl pieredzējusi tādu sterilitāti. Lasi tālāk rakstu, sapratīsi, par ko iet runa.

1775 12 145 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 145

0/2000

👍

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

gribu burgeri :)

0 0 atbildēt
A no maķīša interneta lapas, ēdienu var pasūtīt vai nevar?
0 1 atbildēt

Tu nepieminēji, bet noteikti domāju, ka eļļu nemaina katru reizi, izcepj reizes 100 un tad nomaina eļļu, vai ne? Tā eļļa noteikti ir kā līķu zupa, tad jau labāk žurku indi dzert.

2 3 atbildēt

Un galveno nepateici - sava veida verdzība par kapeikām ar lielu varbūtību par atlaišanu, vai ne? :)

1 2 atbildēt

Redziet, bērni, kas notiek, ja skolā nemācās! emotion

3 4 atbildēt

Nekad nestrādātu tādās vietās kā ātrās ēdināšanas ,narveseni un citas ātrās vietas,jo šķiet ka cilvēkus tur nomoka par kapeikām. Par sanitāriju MC jau sen pierādīts ka tā ir augsta ,pretēji cilvēku nicinājumam pret to,pat vietas kur ražo dzīvo gaļu priekš mc ir ļoti sanitāras,varat atrast youtube, bet darbs pats par sevi ,nē paldies.

1 2 atbildēt

mans bralis studenut gados ari izgaja cauri visa sai ellei cauri un apmeram pusi kas seit ir rakstits ir taisniba un tapec es nekad neapmekleju so pieklajigo iestadi jo vina pret darbiniekiem isturas loti sausmigi

1 2 atbildēt

Kā tas nākas, ka vairumā maķīšu strādā seksīgas meičas, bet hesītī visādi matainie un bremzēti darbinieki? Protams, ne visi.

Vai maķītim ir kāda stratēģija ko pieņem darbā? Smukajiem, slaidajiem ir prioritāte pār apaļajiem, lai neveidotu stereotipus?

0 1 atbildēt

McD emotion 

0 2 atbildēt

Tad jau kaut kā tā varētu būt kā tur rakstīts, ne? Vari pierakstīt klāt savu viedokli, ar zvaigznītēm novērtējot kolektīvu, priekšniecību utt ;D

0 2 atbildēt

Algas pielikumu par šo rakstu dabūji?

0 2 atbildēt

Tie ir ļoti labā portālā atrasti dati - no visas Latvijas par daaaudziem uzņēmumiem cilvēki raksta, kā viņiem tur gājis, kādas algas. Aizej un ieraksti tur savu pieredzi - būs precīzāk!

 

Cilvēks ar niku "darbinieks" nenoliedz, ka ~250 esot pamatalga + piebilst, ka piemaksas ir par nakts, brīvdienu darbu, kas arī ir dzirdēts. Tu diez vai kā skolniece vari pastrādāt ārpus vakariem un brīvdienām, līdz ar to pamatalga tev nespīd principā. Vairums internetā rakstošo saka, ka alga ir ~250..max 300Ls, bet ja tiešām pilnu slodzi strādā un tikai nakts maiņās/brīvdienās, tad dubultā sanākot. Bet nu apsveicu - riktīga bagātniece esi jebkurā gadījumā  emotion apskaužu! emotion

0 2 atbildēt

Nu ok, kaut cik labi ir, bet principā eļļu vajadzētu mainīt katru reizi, bet tas sanāk pārāk dārgi.

0 2 atbildēt
Vispār baktērijas iznīcinās vairāk par 63 grādiem augstā temperatūrā.. maķītī nav jāiziet sanitārais minimums??
0 2 atbildēt

un cik teu samaksāja lai tu  uztaisi tādu rakstu?

0 2 atbildēt

Šeit rakstīts, ka ~238Ls uz rokas par pilnu slodzi: http://www.tavsdarbs.lv/par/McDonalds Aptuveni tā?

Spriežot pēc tā, ka tur strādā zaļi jaunieši, nekas daudz tur nevarētu būt. Lai gan kādam ~250Ls/mēn par pilnu slodzi varbūt liekas baigā nauda. Jo sevišķi skolniekiem :D

0 2 atbildēt

 

Muļķības

0 2 atbildēt

Man ir viens jautājums- kurā maķītī tu strādā? emotion

1 5 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »