local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek McDonaldā patiesībā?145

1775 12

Ir tik daudz mīti, kā ir, kad strādā McDonaldā, kā tur patiesībā gatavo visus burgerus, kādā netīrībā mēs strādājot, ko tik mēs burgeros nebāžam, kādos taukos necepam gaļu.. bet tas viss ir tīrās pupu mizas, nekad nebiju vēl pieredzējusi tādu sterilitāti. Lasi tālāk rakstu, sapratīsi, par ko iet runa.

1775 12 145 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 145

0/2000
man garsho hesits labak. Mc parasti tads bezgarshigs. Kad biju arzemes pameginaju to atro estuvi kas mums vispar nav. Tas bija daudz labak ka tie abi.
2 1 atbildēt

Es arī strādāju Underground Mc'Donaldā emotion

1 0 atbildēt

Es tur strādāju, kad man bija 16 gadi... sliktas atmiņas...

1 0 atbildēt

Variet droši tos norakstītos burgerus atdot man, es apēdīšu emotion

1 0 atbildēt

Čilī picā cepot maizi,burgerus,vai ko viņi tur taisa,ja viņa nokrīt zemē,tā tiek iemesta maisā,un paņemta jauna maizīte vietā.Protams tādēļ kad visi tevi tikmēr vēro.Bet pats labākais ir tas ka tā jaunā maizīte,nāk no tā paša maisa.

1 0 atbildēt

Tās ir aizslēgtas. :( Sēdēt var, bet nav jēgas. 

1 0 atbildēt

Veči,a alga tur kāda??????emotion

0 0 atbildēt

Neprasu salīdzināt, un arī nevajag! Kā tad tur īsti ir - dzīvošanas vai izdzīvošanas alga?

0 0 atbildēt

Ar čomu bijām uz maķīti nesen, paņēmām katrs pa 2 big mac bet ne vella nejūties paēdis, laikam tikai tur ir lieka naudas izmešana..

0 0 atbildēt
Skaidrs.
0 0 atbildēt

hmm,big mac rule

0 0 atbildēt

Šo iedošu māsai izlasīt, kas kādu laiku strādāja Skotijā maķītī :) Droši vien būs ko pārspriest :D Un vēl jau viņa tepat Ķirsonā burgerīšus taisīja :) Viņai gan ir pīrši, bet jā, tos nācās ņemt ārā....

Fakts kā tāds, ka viedoklis bieži mēdz izveidoties tikai no dzirdētā, bet tas ātri var mainīties par labu vai sliktu, ja pats vai kādam tuvam radam/draugam nākas pastrādāt konkrētā vietā :)

0 0 atbildēt

gribu burgeri :)

0 0 atbildēt

Nu ja kādi 300 sanāk par par 110h/mēn  (0.6 slodzēm), tad tas atbilst dubultai pamatalgai par nakts/brīvdienu darbu ( ~500..550 par pilnu slodzi ).

0 0 atbildēt

Tas par to gaļu ir galīga diršana - miljoniem reižu jau ir rādīts un teikts, ka kotletēs ieliek atlikumus - speķi, dzīslas un to visu attīra ar faking amonjaku.

Jo cilvēki jau tāpat neredz, ko tur tajās kotletēs samet.

0 0 atbildēt

 emotion 

2 2 atbildēt

Par laiku, kādā jāuztaisa tie 8 burgeri... 30sec.. nereāli pārspīlēji!! :) Pats arī strādāju hesburgerā, un viss gandrīz ir tāpatās, tikai 30sec laikā sataisīt 8 burgerus... amm ar visu ietīšanu... gribu redzēt! :) Bet tā, jau jā! :D

0 0 atbildēt

nu ok. emotion

labāk picērijā. 

0 0 atbildēt
Cik veca gaļa ir kas stăv saldētavās un vispār nav garša?
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »