local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek Maskavā?71

684 3

Klīst baumas, ka krievu fīrers Putins jau vairāk kā nedēļu nav redzēts un dzirdēts. Atceltas vizītes, nenotiek ierastā zīmēšanās kameru priekšā, kas Putinam tik ļoti gāja pie sirds, tiek viltotas fotogrāfijas, izskan aizdomīga taisnošanās un baumas līdz ar to aug augumā.

684 3 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Lielākā daļa dienvidamerikas valstu, āzijas un āfrikas valstu ir labās attiecībās ar Krieviju. Tai starpā arī tādas lielvalstis kā Ķīna, Brazīlija, Indija. Tā lūk...

0 0 atbildēt

Mjā... Smags gadījums. Nevajadzēja tev to himnu dziedāt...

0 0 atbildēt

O jā, laikam esmu gan, nevēlos, ka to dzied, kas pagadās.

0 0 atbildēt

Nu ja, ubi bene, ubi patria...

0 0 atbildēt
Putins ne furers, par to -
0 0 atbildēt

labs RAKSTS labs emotion

2 2 atbildēt
Labi. emotion
0 0 atbildēt
1. PUTINS nemaz neokupēja Latviju. 2. Kam viņam vajadzīga tik sīka valsts. Ja viņš gribētu ieņemt Latviju, viņš to izdarītu 15.minūšu laikā. 3. Es protams ļoti atvainojos...bet...ko VIŅŠ izdarīja pasaulei, it ĪPAŠI Latvijai? Ja jau viņš ir tik slikts prezidents, kāpēc viņu ievēlēja? Kāpēc citās valstīs viņu ciena? Tāpēc, ka latvieši cilvēkus tikai "nodirš". Es pati esmu latviete, un es esmu par brīvu Latviju. Bet nu Putins toč neko nav okupējis, it ĪPAŠI Latviju. Visi saka ka Krievija uzbrūk Ukrainai, bet vai jūs maz zināt,kā vispār sākās pilsoņu karš? Visi vaino Krieviju. Bet par ko?Par to,ka viņa palīdz Ukrainai grūtajos brīžos ar pārtiku,apǧērbu un pajumti? P.S. Man ir 12 gadi. Bet es neesmu tik sačakarēts cilvēks, kā dažs labs.
1 1 atbildēt
Es saprotu par ko es runāju.
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »