local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek Maskavā?71

684 3

Klīst baumas, ka krievu fīrers Putins jau vairāk kā nedēļu nav redzēts un dzirdēts. Atceltas vizītes, nenotiek ierastā zīmēšanās kameru priekšā, kas Putinam tik ļoti gāja pie sirds, tiek viltotas fotogrāfijas, izskan aizdomīga taisnošanās un baumas līdz ar to aug augumā.

684 3 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Tu aizmirsi pieminēt, ka viņam iespējams trešais bērns dzimst, tāpēc nepārādās, bet agrāk vai vēlāk visi kājas atstieps

2 0 atbildēt

Putins bija 11 dienas mums nezināmā prombūtnē. Atgriežasun, ja var ticēt medijiem, 16.03. izsludina kaujas gatavību Ziemeļu flotē un Rietumu kara apgabalā. Te var aizdomāties.

2 0 atbildēt

Spriežot pēc Putina smaida apmēra fotogrāfijās, bērna piedzimšanas versija neliekas nemaz tik nereāla, bet vai tas atbilst patiesībai, nu tas ir mans mēģinājums viņā cilvēku saskatīt.

2 0 atbildēt

Es domāju, ka citplanētieši viņu uzrāva gaisā eksperimentiem. Putins ir visai interesants homo sapiens eksemplārs. Tāda līmeņa garīgā aprobežotība, spītība un savtīgums, iespējams, ir unikāla parādība kosmosā.

2 0 atbildēt

Tu tak teici, ka tagad dzīvo ārzemēs. Tagad atkal saki, ka dzīvo Latvijā. Kur tad tu īsti dzīvo?

Īsi sakot, man piegriezās. Dzīvo, kur gribi, dari, ko gribi, bet zem maniem rakstiem gaisu vairs nemaitā, esi, lūdzu, tik laipns.

2 0 atbildēt

Tagad lasu komentārus un saprotu no kurienes nāk visi šie delfi, tvnet, apollo utt. komentētāji. Liela vilšanās. Cerēju, ka vismaz spoki no tā ir pasargāti, bet nekā emotion  

2 0 atbildēt

Tikai tu aizmirsi, ka viss tas pats arī uz latviešiem attiecas, nav tā, ka valsts politika ir vērsta tikai pret krieviem. "Dirš uz tevi, jo tu nepiederi viņu nācijai..." Dirst var arī uz latvieti, un tev to nesaprast.

2 0 atbildēt

Moš paziņos par kara uzsākšanuemotion

2 0 atbildēt
Viņa brūtei Alīnai no Putina ir piedzimusi meita. Diezgan dārgā Šveices klīnikā. Domājams, ka Putins ir Šveicē uz doto brīdi.
2 0 atbildēt

Protams,ka zapojā aizgāja.emotion

2 0 atbildēt

Bildes, kas uzņemtas Sarkanajā, kur tagad notiek vispārīga gatavošanās, domāju, ka tas saistīts ar rītdienu. Rīt, 16. marts (ne tikai  Latviešu leģionāru piemiņas diena emotion  emotion Ukrainai piederošās, Krimas, pilnīga anektēšanas diena. Tāpēc pie kremļa tāda ņemšanās.

Pat ja slepkava, Vladimirs Putins ir ''nolicis karoti''  emotion  , vai jel kādu citu ''spēku'' iespaidā ir zaudējis varu, tas kremļa politiku nemainīs. Kā bij, viņi visi tur slepkavas, tā arī viss paliks.   

3 2 atbildēt

Nezāles neiznīkst

1 0 atbildēt

So what? Tev jādzīvo tad Krievijā, nevis šajā nožēlojamā, dieva un cilvēku aizmirstajā valstī, kuru neviens neciena un nezin. Ak jā, tu jau šeit nedzīvo. Bet Krievijā laikam arī īpaši negribas dzīvot? 

1 0 atbildēt

Laikam lapas neesi mēģinājis dedzināt!

1 0 atbildēt
1. PUTINS nemaz neokupēja Latviju. 2. Kam viņam vajadzīga tik sīka valsts. Ja viņš gribētu ieņemt Latviju, viņš to izdarītu 15.minūšu laikā. 3. Es protams ļoti atvainojos...bet...ko VIŅŠ izdarīja pasaulei, it ĪPAŠI Latvijai? Ja jau viņš ir tik slikts prezidents, kāpēc viņu ievēlēja? Kāpēc citās valstīs viņu ciena? Tāpēc, ka latvieši cilvēkus tikai "nodirš". Es pati esmu latviete, un es esmu par brīvu Latviju. Bet nu Putins toč neko nav okupējis, it ĪPAŠI Latviju. Visi saka ka Krievija uzbrūk Ukrainai, bet vai jūs maz zināt,kā vispār sākās pilsoņu karš? Visi vaino Krieviju. Bet par ko?Par to,ka viņa palīdz Ukrainai grūtajos brīžos ar pārtiku,apǧērbu un pajumti? P.S. Man ir 12 gadi. Bet es neesmu tik sačakarēts cilvēks, kā dažs labs.
1 1 atbildēt
Labi. emotion
0 0 atbildēt

labs RAKSTS labs emotion

2 2 atbildēt
Putins ne furers, par to -
0 0 atbildēt
Kas jums vispār ar to Putinu ir?!
0 0 atbildēt

Sarkasms mazliet nevietā.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »