local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ puišiem jāsper solis pirmajiem?121

1122 6

Kādēļ gan ir iegājies tā, ka meitene sagaida, lai puisis sper soli pirmais? Lai pirmais izrāda uzmanību, izrāda simpātijas? Kādēļ tik maz meiteņu ir gatavas ko darīt pašas?

Tiešām liela daļa meiteņu uzskata, ka tā ir norma - gaidīt, kad puisis aicinās satikties, vai arī vienkārši izrādīs uzmanību. Tas tiek apspriests meiteņu forumos, tas tiek bieži minēts sadzīves sarunās.

Tā padomājot, stereotipi ir iesakņojušies dziļi. Puisim jācenšas iekarot meitenes sirdi un visu attiecību vai saskarsmes virzību it kā nosaka meitene. Un attiecīgi puisis var tikai censties parādīt sevi pēc iespējas labakā gaismā. Par to, cik liela teikšana meitenēm ir patiesībā, tā ir tēma citam rakstam.

Šajā parunāsim par iesakņojušos uzskatu, ka meitenei ir jāgaida kāda rīcība no puiša.

Varbūt pašā saknē ir tīri cilvēciski instinkti. Evolūcija. Vīriešu kārtas pārstāvis uzņemas rūpes par ģimeni - patvērums, iztika. Kā tas novērojams mūsdienās dzīvnieku pasaulē - tēviņi cīnās lai pierādītu savu pārākumu un dabūtu atbilstošāko mātīti. Protams, ka tagad tiek salīdzināts vīrišķīgums, materiālais statuss, izskats un ģērbšanās stils, bet pamatā tā tomēr ir vecā spēkošanās par savu vietu zem saules.

Nenoliegšu, ka ir meitenes, kas pašas uzņemas iniciatīvu. Un paldies viņām par to. Ne vienmēr tie sakarīgākie puiši ir spējīgi saņemties un pēc tam vēl brīvi sarunāties ar savu simpātiju. Tendence meitenēm uzņemties iniciatīvu aug, bet ļoti lēni. Rezultātā puisis aiziet pie citas un meitene paliek zaudētājos. Vai arī otrādāk.

Tādēļ jautājums:

Meitenes, kādēļ Jūs sagaidāt rīcību no puiša? Kādēļ neesat tiešas? No kā jūs baidāties?

1122 6 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 121

0/2000
Nerakstīju ar domu, ka es būtu pieskaitāms pie problemātiskajiem puišiem. Drīzāk filozofēju par paradumiem kā tādiem.
0 0 atbildēt
Puisim jasper pirmie solji, bet meitenei janak pretii un dazreiz jauzsauc tikshanos.
1 1 atbildēt

Es nenobijos un pateicu. Mani atraidīja, bet tāpat mēs runājam un viss ir ok. Es esmu viena no drosmīgajām!

0 0 atbildēt

Ja esi simpātiska tad šaubos, ka saņemsi atraidījumu lai kāds arī izskatītos puisis emotion

1 1 atbildēt

Nu jā grūti jau spriest nezinu kā tu izskatie emotion

0 0 atbildēt

Uzsit ziņu ar konkrētiem jautājumiem. Ļoti plaša tēma.

0 0 atbildēt
Un tu domā, ka vīrieši ir tie, kas aplido sievietes tāpat vien, bez iemesla? Ne velti tā ir bijis visos laikos. Tā dabā ir iekārtots un tā stulbā cenšanās darīt visu savādāk tikai tāpēc, lai nebūtu tā, kā visu laiku ir bijis, jau paliek muļķīga.
1 1 atbildēt

Meitenes gaida prinčus baltā zirgā, bet nāk tik klauni ar brūniem opeļiem  emotion 

0 0 atbildēt
Nekad nebiju domājusi, ka būšu tā meitene, kura spers pirmo soli.... Vienmēr šķita, ka būšu tas kautrīgais tips. Šīs attiecības jau pajukušas.
0 0 atbildēt

Atrisinājums - NoFap

0 0 atbildēt
Pfff
0 0 atbildēt
Es neko nesaprotu. Man pievērš uzmanību puisis (man arī viņš patīk), bet tad, kad es gāju ar viņu runāt, viņš man jautāja, cik es varu uzdot jautājumus. Bet simpātijas izrāda vēl šobrīd. Es neko nesaprotu. ;(
3 7 atbildēt
« 1  2  3 »