local-stats-pixel fb-conv-api

Kad bēgļi izvaroja sievietes, policija skatījās, bet politiķi klusēja.97

1052 0

Iespējams, Jūs būsiet dzirdējuši, ka Jaungada naktī Ķelnē aptuveni 1000 arābu un afrikāņu izcelsmes vīriešu seksuāli uzbruka vairāk kā 516 sievietēm, un iespējams, ka upuru skaits vēl pieaugs. Tāpat Ķelne nebija vienīgā pilsēta, kur šādi uzbrukumi notika - Helsinkos, Diseldorfā, Hamburgā, Vīnē un vēl citās Eiropas pilsētās sievietes kļuva par upuriem šādiem uzbrukumiem Jaungada naktī.

1052 0 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000

Un jūs ticat, ka tas notiek tāpat vien bez dziļāka iemesla? Nebūsim nu naivi..

5 2 atbildēt

Toties par atbildes reakciju, kur barinš vāciešu tajā pašā Ķelnē paspārdīja reipfudžīs, tā uzreiz jau nākošajā dienā tas tika presē paziņots. Un vēl skatīs vai tas nav bijis rasistisks pasākums, kas dvieļgalvas vai tad nav rasisti, tikai baltais var būt rasists?  Šis viss vairāk izskatās pēc iepriekšplānota pasākuma, globāli reipfudžijiem lika izklaidēties, politiķiem lika pievērt acis, un lai policisti ar piever acis, un prese klusē. Ja Latvijā būtu paspējuši saskriet un savest reipfudžijus, arī pie mums noteikti jaungada nakts nebūtu tik jautra kā iepriekš.

3 0 atbildēt

Šis kas notiek ar šiem bēgļiem visur Eiropā, izvarošana tml., tā nu gan Latvijā es pavisam nevēlētos, nu neviens to nevēlētos. Bet no visas sirds, es viņus vēlētos pie robežas apšaudīt, just sayin' Jo viņi mums uzspiedīs savus noteikumus virsū, un kur nu vēl izvaros. Vienkāršas šausmas! emotion 

3 0 atbildēt

Ir viennozīmīgi redzams, ka balto cilvēku noriets g.. eiropā ir sācies. Tas ir fakts.

3 0 atbildēt

Esmu pamanījis ka uzdarbojas viņi tikai,piedodiet ja kādu aizvainošu, "mīksto" valstīs,kur pieņemts paklausīgi sēdēt un nedod dievs iesitīsi kādam. Latvijā viņi neuzdarbojas, jo labi zin ka šeit nācija nav tik toleranta un ātri vien var dabūt pa seju no tām pašām varas iestādēm, nerunājot jau par parasto pilsoni.

2 0 atbildēt

Jo tālāk jo trakāk. 

2 0 atbildēt

Tikmēr Latvijā: Nepilngadīgā sutenere savas draudzenes pārdevusi par 70 līdz 300 eiro. Avots - Viens no Latvijas ziņu portāliem. Laba platfforma startam nabaga izsalkušajiem un nobiedētajiem bēgļiem. 

4 2 atbildēt
Uz kurš sievitēm abortus izmaksās?
1 0 atbildēt

Ej tak tu dirst, kad sapņo, aizver acis! emotion 

1 0 atbildēt

Notiks kkas tāds Latvijā, nebūs labi...''bēgļiem'' emotion 

1 0 atbildēt
Aktuāls jautājums manā paurī - kas notiks ja es LV kādu no šitiem melnajiem nositīšu bez iemesla (vienkārši tapēc ka viņš ir tāds kā tie citi)?
1 0 atbildēt

Европа добровольно идет на самоубийство.

0 0 atbildēt

Ko Vai saku Pasaule iet wnk..  emotion 

0 0 atbildēt

Vai shis raksts ir nesalauzama patiesiiba??

0 0 atbildēt

Bij tāds punkts par nepārvēršanu spokus par izgāztuvi, pievienojot izdomātus rakstus? Ja sadomāts, tad tā arī norādi-  mana seksuālā fantāzija, nevis raksti, ka policija noskatījās! emotion 

1 1 atbildēt

Moderis, kas cenzēja šo komentāru ir ABSOLŪTS IDIOTS!!!

JACKY- pievaldi savus bērneļus!!!  emotion 

 emotion 

0 3 atbildēt
« 1  2  3 »