local-stats-pixel fb-conv-api

Kad bēgļi izvaroja sievietes, policija skatījās, bet politiķi klusēja.97

1052 0

Iespējams, Jūs būsiet dzirdējuši, ka Jaungada naktī Ķelnē aptuveni 1000 arābu un afrikāņu izcelsmes vīriešu seksuāli uzbruka vairāk kā 516 sievietēm, un iespējams, ka upuru skaits vēl pieaugs. Tāpat Ķelne nebija vienīgā pilsēta, kur šādi uzbrukumi notika - Helsinkos, Diseldorfā, Hamburgā, Vīnē un vēl citās Eiropas pilsētās sievietes kļuva par upuriem šādiem uzbrukumiem Jaungada naktī.

1052 0 97 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 97

0/2000
Es nezinu kā jums bet man šķiet ka prasās atombumbu uz tiem bēgļiem...
17 1 atbildēt

Drīz pienāks tā diena,kad Latvieši ar Krieviem apvienosies lai nosargātu Latviju, reāli žēl, ka pat normāli nevar izteikties, citādi vēl arī pret mani uzsāks kriminālprocesu, bet es domāju ka Jūs līdzdomājošie, ziniet, ko es par migrantiem vēlos pateikt

12 0 atbildēt
Katrs bēglis kas to būs pelnījis tiks likvidēts ātri un klusi. Pietiks vārdu, tukšu runu, laiks rīkoties
12 0 atbildēt

Cerams vel pieredzesim ,ka to lēdiju sauks pie atbildibas par tiem mesliem ko sastradajusi... un to interesanto vīrieti ari( kas nezin geografiju)...

12 0 atbildēt

Pēdējā bilde ir ziediņi, tas nav nekas. Palasiet, ko tie mērgļi dara, sapratīsiet, ka ar tādiem nav pat jēgas runāt, tie tik aizslēga skaņu sapratīs!

11 0 atbildēt

Tasnības pēc jāsaka ka man ir mašīnā koka instruments ar kuru nomirināt iekarsušus cilvēkus. Tā kā lielāko daļu laika man mašīna ir tuvumā, netaisos noskatīties kā visādi lubraki mācas virsū sievietēm, bērniem vai citiem kas ir vājāki vai mazākumā. Lai vai kā nešķirošu pēc ādas krāsas jo neesmu rasists un sirds man nesāpēs ja šādiem izdzimteņiem žoklis sašķīdīs kā kristāla vāze. Pēc definicijas izvirzīt apsūdzības rasismā nav iespējami, jo izvirzīt apsūdzības par to, ka esi vērsis agresiju pret citas ādas krāsas cilvēku tikai viņa ādas krasas dēļ jau ir rasisms pats par sevi, tas ir iespējams tikai tad ja tevi piespiež kādā veidā parakstīt šādu atzīšanos. Jāsaka kā ir, rit mūsos arī krievu asinis un šādas lietas tomēr pie mums diez vai varētu notikt. Padzirdētu par šādām lietām mūsu vecrīgas zēni 5dienas vai 6dienas naktī un tad migrantu kungi savus lauztos pirkstus varētu slimnīcās auklēt.

11 0 atbildēt

No vienas puses vāciešu vēlmi palīdzēt migrantiem saprotu - vācieši tak 2 pasaules karus uzsāka. Taču no otras puses tie bēgļi nav cita kulturālā baltā rase, kura būtu pateicīga par palīdzību, bet gan īsti dzīvnieki. Lielākties mežoņi un padibenes. Eiropai ir jāparāda raksturs. Ka neviens ananās nedrīkst bradāt pa Eiropu un ņirgāties par cilvēkiem. Tas nav pieļaujams. Tas ir vairāk kā skaidrs, ka tie mežoņi radīs tikai un vienīgi bardaku Eiropā...

9 0 atbildēt

Abstrahējoties no notikušā - no kurienes 100% zināms, ka tie bija bēgļi/musulmaņi utt.? Nesaku, ka tas tā nav, bet pāris piemēri no vēstures, kas varbūt paskaidros tuvāk manu domu:

1. Uzbrukums Gleivicas radiostacijai 1939.gadā. Vācieši bija sašutuši par poļu "neģēlīgo uzbrukumu" un pārliecināti, ka tieši poļi tajā vainojami. Tas tika izmantots kā iemesls kara uzsākšanai. Pēc kara izrādijās, ka tā bija SS inscenēta operācija, kurā piedalījās poļu karavīru drēbēs pārģērbti vācu diversanti.

2. "Ziemas karš" starp PSRS un Somiju sākās ar Padomju armijas pozīciju apšaudi no Somijas puses. PSRS atbildēja uz šo "nēģēlīgo un neizprovocēto uzbrukumu" ar kara pieteikšanu. PSRS sabiedrība bija pārliecināta par to, ka karu uzsāka Somu kontrevolucionārie spēki. Mūsdienās nav precīzu datu, kas veica šo apšaudi, bet vēsturnieki par 99% pārliecināti, ka šī bija līdzīga akcija kā Gleivicas gadījumā. 

9 0 atbildēt

Pret to arī Hitlers cīnījās un negribēja pieļaut šādu variantu. No visa ļaunā ko ir izdarījis ,nevar noliegt,ka viņa rīcības pagātnē no vienas puses pasargāja cilvēci no tāda varianta,kas notiek tagad, vismaz līdz šim laikam. 

8 0 atbildēt
Njamm, ja vācija mēģinās kko pasākt, tad viņu uzreiz sāks saistīt ar nacisma atgriešanos u.t.t., bet šitais ir par traku... Vēl, zviedrijā vienā festivāla pagājušogad bija kas līdzīgs , 140 iesniegumi policijā, bet visi to nokluseja un arī internetā tas neparādījās. Kaut kādos mazos ziņu saitos jā, bet maz cilvēku viņu lasa un valdība spēj noslēpt daudz ko ..
8 0 atbildēt

Neatdosim kropļiem, to ko esam gadsimtiem ilgi nosargājuši- dzimteni! Mūsu bērniem jāaug drošā vidē un sievietēm nebūtu jābaidās pārvietoties pa ielām. Tāpēc nesēdiet uz vietas- domājiet un dariet, ko nu katrs var!

http://stopimigracija.lv/visiem-ridziniekiem-16-janv-lemsim-imigrantu-jautajumu/

7 0 atbildēt

Nesatraucaties musu pashu krievu latvieshi ari palidzees neeasam vieni. Ja vajdzees tad gaaziisim ja nee tad celsim. Galvenais savas duudinjas turiet pie saaniem.

7 0 atbildēt

Mums jau to nestāsta, BET Latvijā, Muceniekos "bēgļi" arī jau bija sākuši sacelšanos.

7 0 atbildēt

Es valdību vietā izsludinātu komendantstundu un policijas patruļas. Cilvēkiem, kas pārkāps šo likumu vajadzēs uzrādīt dokumentus un paskaidrot, kadēc viņi ir uz ielas. Bēgļi, kas tiks atrasti uz ielas tiks registrēti un brīdināti, ka var draudēt smags sods par likuma pārkāpšanu un tos, kas nespēs uzrādīt savus dokumentus ar uzturēšanās atļauju deportēs bez jebkāda brīdinājuma.

6 0 atbildēt
Da viņus Vācijā vajag vēl vairāk sapumpēt. emotion
6 0 atbildēt

Lowaki deputāti, pogainie. Neko nekad nespēs noklusēt no varas tautas. 

5 0 atbildēt

Mēs paši,esam pieļāvuši šiem"lopiem"ienākt eiropā,kamēr viņiem neparādīsim,ka viņi ir melni un maziņi,tikmēr nekas nebūs,.

5 0 atbildēt

internetā jau vairs neko nevar runāt savādāk visādi kriminālprocesi notiek   emotion  teikšu tā, lai tik nāk uz Latviju. Smaga dzīve viņus gaida   emotion  

4 0 atbildēt

Atbilde uz jautājumu: Noteikti, ka nē. Tas būtu tas pats, kas censties atjaunot verdzību. Esiet reāli. Protams būs centienu ietekmēt tiesības, bet tās visas būs lemtas neveiksmei.

Bet tas, kas tagad notiek Eiropā - tā ir nepieciešamība. Lai arī cik stulbi tas skanētu. Cilvēce mācās no sliktām lietām - kaut ko iemācījās pēc I un II pasaules kara. Un iemācīsies arī no šiem notikumiem. Lai Eiropa pamostos no savas eiforiskās dzīves ir kaut kam jānotiek. 

Kamēr Krievija vālē pa vienu grāvi, tikmēr Eiropa pa pilnīgi pretējo, un pa ceļu nevienam nesanāk noiet emotion

4 0 atbildēt

Idiotisms...

...ja šitā darās bajadzēja atstāt iedot kalašņikovu un nosprāgstiet suņi.

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »