local-stats-pixel fb-conv-api

Kā rīkojās policists: pareizi vai nepareizi? Izsaki viedokli.112

247 24

Tēvs steidzās uz slimnīcu, lai nogādātu tur savu bērnu, pārsniedza ātrumu un saņēma par to sodu. Izlasi viņa sūdzību un izsaki savu viedokli komentāros!

247 24 112 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 112

0/2000

Nu tad jau riktīgi dzīvības un nāves jautājums bija, ja jau ar ģimenes ārsta nosūtījumu devies uz bērna slimnīcu 3mēnešus iepriekš veikto pierakstu. Es gan ieteiktu visu uz bērniem nenovelt bet laicīgi izbraukt.....    emotion

2 0 atbildēt

Redzēju šo sižetu TV.

Katram ir savā ziņā taisnība. Nezinu kapēc daži policisti brīžiem ir tādi necilvēcīgi.

Daži atgadījumi iz dzīves... Pirms gadiem 20 vēlā ziemas vakarā notur mani "menti" mašīnai apskates nebija, piecīša arī ne. Ko nu?

        Autiņu stāvlaukumā, pašu uz personības noskaidrošanu, un ap pusnakti, viss vācies! Tā nu gājuemotion ar kājiņām savus 15 km mājās. Un nevienu no viņiem tas neuztrauca. Mājinieki šokā kur es pazudis, mobilie tajos laikos jau bija tikai bandītiem.emotion

Vēl viens. Kaimiņš vecs večuks, invalīds. Noliek auto invalīdu stāvvietā zīmes logā nebija, par to protokols un štrāpe jāmaksā. Šis nu iet raksta lūgumu sodu atcelt vai mīkstināt. hu*U nevienu "mentu" tas nesatrauc.

Vai tiešām tik grūti būt cilvēcīgiem?

Tas pats ar riteņbraucēju Bauskā. Kur vecais ar riteni nolikās garšļaukus un salauzās. Policisti vēl uzliek sodu maksāt. emotion emotion  Nezinu kā tur situācija atrisinājās.

Kapēc policisti ir tādi..................? protams ne visi, un man pat liekās ka tāda ir sistēma un tas policists ir tikai redzamā daļa.

3 1 atbildēt
Ja patiešām dzīvību apdraudoša situācija, ganjau menti sapratīs un piedos. Bet nu kas notiksies ja visi sāks kavēt, vienam vizīte, vienam kartupeļu maiss pēdējais, vienam zobārsts, un nākamais kavē purmizrādi kinoteātrī.
4 2 atbildēt

"ir ārsta norīkojums" Nu un?

Morāle: Nekaitiniet virsniekvietniekus oktobrī.

2 0 atbildēt

ja pieliek mašīnu ar kamerām tad jau skaidra lieta, ka neko nesarunās, nav jau viņi arī ar pirkstu taisīti, un nevar tāpat palaist, jo viss +/_ tiek fiksēts, un ja jau bildēji viņu mašīnu, tad skaidrs, ka viņi visu darīs pēc reglamenta, tā, kā instrukcijās rakstīs un nekādu pašdarbību neizrādīs.

1 0 atbildēt
Amm ātrie var atbraukt laika un nelaikā ,ir jazin ,kas tam bērnam tiesam ir ,lai konkrēti spriestu
1 0 atbildēt

es tik spokojos! drosiba uz cela pirmaa vieta. nekad neriskeetu. druuma mums taa statistika uz celjiem......

1 0 atbildēt

Ja brauca 9:20 no rīta, tad gan jau ārsta norīkojumu uz slimnīcu paņēma iepriekšējā dienā un vienīgā problēma papucim bija tāda, ka nedaudz aizgulējās.

2 1 atbildēt
Kads sakars ar fiziku?
0 0 atbildēt

Batls - ar bērniem vs. bez bērniem.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Policistsdara pareizi, viņš jau nezināja, ka bernu ved uz slimnīcu, vecis pats vainīgs
0 0 atbildēt

 

Ja viņš strādā valsts iestādē var publiskot . Tomēr viņš ir valsts parstāvis jo viņš darbu pilda valsts vārdā ,un ja rodās ,kādi pārmetumi ,vai netaisnīgas darbības , valsts iedzīvotājiem ir jabūt veidam kā viņu atrast. Vēl gribēju piebilst ,ka eksistē vārda brīvība (Latvijā ,tā ir noteiktā daudzumā ,jo visi mums ir mazi berni un negrib dzirdēt to ,kas viņiem nepatīk) un kritika pret valsts pārstāvi nav NOMELNOŠANA.

0 0 atbildēt

Varēja eskortā pavadīt!!!

1 1 atbildēt
Vareja iedot kadu punktu,bet varbut ne naudas sodu,piemeram.
0 0 atbildēt
Vaina ir arii tur,bet manuprat tur ir tikai irobezojums no 90 uz 70,jo ta nav visnoslogotaka gajeju pareja! Bet tik un ta,ja cela zime norāda atruma ierobezojumu,to ie jaievero,par to ir stasts! Ja vins piebremzetu uz 20 sekundem,tas neko nemainitu! Vajag tomer sargat swvi,savus bērnus un citus cilvekus!
0 0 atbildēt
Tur jau jāskatās kādu slimnieku ved un kādā stāvoklī,ja ātrie nebrauc kritiskā situācijā,ka cilvēks pat mirst,tad jā,ir attaisnojums neliels varbūt,bet ja puiku kuram nav mirstamā kaite,tad jau nevajadzēja tā steigties
0 0 atbildēt
A tu zini vispar kapec taja posma ir zime 70?
0 0 atbildēt

pēc video noskatīšanās jāizsaka liels fuj ši raksta autoram! Diezgan pavirši un ļoti maz info,lai vispār adekvāti varētu izteikt kādu viedokli! (un tas jau redzams komentāros)..ja nav iedvesma cītīgāk piestrādāt pie info vākšanas no dažādiem avotiem un raksta veidošanas tad varbūt nevajag ! 

0 0 atbildēt

nu negribētu teikt ka savā labā jāpdraud kāds cits tam ir paredzēta ātrā palīdzība

tas nenozīmē ka es braucot ar auto nepārkāpju ātrumu

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »