local-stats-pixel fb-conv-api

Kā rīkojās policists: pareizi vai nepareizi? Izsaki viedokli.112

247 24

Tēvs steidzās uz slimnīcu, lai nogādātu tur savu bērnu, pārsniedza ātrumu un saņēma par to sodu. Izlasi viņa sūdzību un izsaki savu viedokli komentāros!

247 24 112 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 112

0/2000

Noteiktumi paliek ir un paliek noteikumi. Tas attiecas uz visiem. Gan uz deputātiem, gan uz ubagiem, gan uz parastajiem mirstīgajiem. Atklāti sakot uzslava policistam ka uzrakstīja pamatotu sodu par ātruma pārsniegšanu. Un vari neattaisnoties to ka tavs bērns ir saslimis. Ar ātruma pārsniegšanu tu apdraudi ne vienu vien dzīvību, ieskaitot savu un bērna. Mīnuss par bezjēdzīgu rakstu un noteikumu pārkāpšanas "popularizēšanu"

7 1 atbildēt

ir ārsta norīkojums, steidzamies - tatad jau ieprieks bija zinams, ka bernam jadodas pie arsta, nav ko policiju vainot, var vnk atrak no majam izbraukt...  atkal meklejam ka policijai piesieties bet uz sevi nepaskatamies, cits variants ir, ja kkas akuts bernam, bet atvainojiet - nosutijums pie arsta??? katra cilveka ikdiena kas nedod tiesibas kko parkapt.. 

6 0 atbildēt

Vispār cilvēkiem vajadzētu plānot savu laiku, ja jau tas bija pieraksts. Un ja ir ārsta nosūtījums tad bērna dzīvībai briesmas nedraudēja. Ja draudētu tad tiktu aizvests ar ātrajiem. Uzskatu ka no policijas puses viss bija korekti. Klāt nebijām un nezinām vai bija 20 vai desmit minūtes.

6 0 atbildēt

Ja ātrums pārkāpts, tad ātrums pārkāpts..

No cilvēciskā faktora varbūt varēja neiedot sodu .. Bet neko nepareizu nedara policists ..

Priekš steigšanās uz slimnīcu ir paredzētas ātro palīdzību mašīnas ...

6 0 atbildēt

Pagaidām gan negribētos nosodīt ne vienu, ne arī otru pusi, jo nav zināma bērna diagnoze. Protams, ja mazajam  dzīvībai bīstamas veselības problēmas, kuras steidzami ir jānovērš, tad protams, ka policisti ir rīkojušies ,,pēc burta'', taču aizmirstot cilvēcību. 

Ja bērnam ir, piemēram, kakla sāpes vai angīna un kaut vai ārta norīkojums pie speciālista, tad neredzu pamatojumu pārkāpt likumu un vēl apvainot policistus, kas pilda savus darba pienākumus. 

7 1 atbildēt

Jautajums balsojumam ir nekorekts.Ja butu risks kadu apdraudet(tatad ari sevi un bernu) brauktu lenak,pec situacijas. Policists izverte situaciju un pienjem lemumu uz vietas,pec apstakljiem un savas saprashanas.BET-ja esi parkapis apzinati noteikumus un izturies augstpratigi(lien pudelee) ,tad nevari ari gaidit sapratni un cilvecigaku attieksmi.Visi esam tikai cilveki...diemzhel.

6 0 atbildēt

Nesaprotu šos čīkstuļus, paši pārkāpj noteikumus, pietam apzināti un tad žēlojas par to ka policisti pilda savus pienākumus.

Redziet, nupat notiesāja 2 ugunsdzēsējus par nolaidību, kas veicināja cilvēku nāvi ( es personīgi esmu ugunsdzēsēju pusē). Sliktie redzietās! Tagad policisti soda par pārkāpumu, atkal sliktie.

Nevajag mums dubultos standartus! Katram specdienestam ir jārīkojas savas kompetences ietvaros. Ja cilvēkam dzīvības aodraudējums, tad jāsauc attiecīgais dienests! Punkts un Āmen!

Turklāt, šās čīkstēšanas autors pats sevi nodod, viņam esot ārsta nosūtījums uz slimnīcu, tātad briesmas nedraud, bet vairāk izskatās pēc aizgulēšanās, tas ir, paša vaina ja nevar saplānot savus laikus tā lai bez stresa mazo nogādātu slimnīcā!!!

8 2 atbildēt
Cilvēks tikai pilda sava darba puenākumus. Viņam naudiņu arī kautkā vajag pelnīt.
6 1 atbildēt

kas par sviestu-jā, man ir ārsta norīkojums, tagad varēšu žmiegt no savas miskastes cik velk, a ja kas,tad dēls vainīgs.

daunis, laicīgi izbraukt vajag

6 1 atbildēt

Sauc ātros. Skriesi, iebrauksi bariņā riteņbraucēju kā slavenais polis ar fūri un būs tev invalīdu pulciņš uz kakla un sliktākajā gadījumā līķu kaudzīte.

4 0 atbildēt
Varbut turpmak tevs labak ieplanos laiku,lai nav jariske un nav sadu gadijumu! Kopuma,diezgan stulba situacija emotion
4 0 atbildēt

Ko tad stājies, ja sīko bija jāved uz slimnīcu? emotion

4 0 atbildēt

Gribētos zināt, kas par kaiti bērnam bija, tad varētu kādu veidokli izteikt.

3 0 atbildēt

Pārsniedz tik daudz, un tādās vietās kur neapdraudi citus! Bērns ir svarīgs, bet citiem arī tādi ir un ja Tu pārsniegsi ātrumu un izraisīsi negadījumu, varbūt kāda cita bērns arī cietīs!

3 0 atbildēt

Un cik laika tu būtu ieekonomējis pārsniedzot tos 25km/h , maksimums 15 minūtes. šajā situācijā apdraudēji pats sava bērna dzīvību. Un kauns par tiem komentāriem, kuri raksta - kamēr sagaidīs bērns nomirs. Ja tik tiešām būtu tik slikti, ārsts izsauktu ātros un viņi paši nogādātu tur kur vajag. Kaunies tēti, kurš izmanto bērna veselību, lai varētu pārsniegt ātrumu. CSN ir ar asinīm rakstīti.

3 0 atbildēt

ja es vestu savu bernu uz slimniicu, mani toc nenokertu un netrauceetu!

3 0 atbildēt
Tas ir taisnais gabals uz Pleskavas sosejas,tur ir apdzivojama vieta un praktiski vieniiga vieta, starp citam apdzivotajam vietam,kur uz sosejas ir gajeju pareja! Lielaka dala tur nesas un nepiebremze,bet saja posma diezgan daudz bernu,pensionaru un vispar cilveku skerso soseju,jo cita cela viņiem nav! Esmu braukusi pa so cela posmu,diezgan riskants gajejiem,jo vieta neizskatas apdzivota,bet cilveki biezi tur megina tikt pari celam.
2 0 atbildēt

ne uz kādu slimnīcu nesteidzās! ja būtu steidzies klāt būtu kāds pierādījums!

2 0 atbildēt

Nu tad jau riktīgi dzīvības un nāves jautājums bija, ja jau ar ģimenes ārsta nosūtījumu devies uz bērna slimnīcu 3mēnešus iepriekš veikto pierakstu. Es gan ieteiktu visu uz bērniem nenovelt bet laicīgi izbraukt.....    emotion

2 0 atbildēt

Redzēju šo sižetu TV.

Katram ir savā ziņā taisnība. Nezinu kapēc daži policisti brīžiem ir tādi necilvēcīgi.

Daži atgadījumi iz dzīves... Pirms gadiem 20 vēlā ziemas vakarā notur mani "menti" mašīnai apskates nebija, piecīša arī ne. Ko nu?

        Autiņu stāvlaukumā, pašu uz personības noskaidrošanu, un ap pusnakti, viss vācies! Tā nu gājuemotion ar kājiņām savus 15 km mājās. Un nevienu no viņiem tas neuztrauca. Mājinieki šokā kur es pazudis, mobilie tajos laikos jau bija tikai bandītiem.emotion

Vēl viens. Kaimiņš vecs večuks, invalīds. Noliek auto invalīdu stāvvietā zīmes logā nebija, par to protokols un štrāpe jāmaksā. Šis nu iet raksta lūgumu sodu atcelt vai mīkstināt. hu*U nevienu "mentu" tas nesatrauc.

Vai tiešām tik grūti būt cilvēcīgiem?

Tas pats ar riteņbraucēju Bauskā. Kur vecais ar riteni nolikās garšļaukus un salauzās. Policisti vēl uzliek sodu maksāt. emotion emotion  Nezinu kā tur situācija atrisinājās.

Kapēc policisti ir tādi..................? protams ne visi, un man pat liekās ka tāda ir sistēma un tas policists ir tikai redzamā daļa.

3 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »