local-stats-pixel fb-conv-api

Divas 12 gadnieces sadur draudzeni 19 reizes, jo redz Slender man esot īsts.81

995 14

Pavisam nesen divas 12 gadīgas meitenes sadūra savu klases biedreni un draudzeni ievilinot viņu mežā, lai itkā spēlētu paslēpes un sadurot viņu 19 reizes gan kājās, gan rokās.

Tātad kā tas viss sākās... Meitenes slepkavību plānoja jau no 2013. gada decembra, kad visbeidzot meitenes piedāvāja klasesbiedrenei palikt pa nakti. Slepkavību izplānoja pēctam, kad interneta vietnē par creapypastu abas salasījās nostāstus par Slender man un par to ka kāds jānogalina mežā, lai pievienotos kkādā Slendermena slepenā organizācijā.(Īsāksakot sviests)

Policistiem viņas ar lielu pārliecību sakidroja, ka Slendermens pa tiešām eksistē, lai gan Slendermens ir tīri dīvainā veidā popularizējusies interneta mīts, kas radās 2009 gadā photoshop konkursā.

Abas meitenes esot teikušas ka nožēlo izdarīto, bet tiesnesis viņas nav pažēlojis un tiesāja meičas, kā pieaugušos un piesprieda abām 65 gadus cietumsoda un 500000 drošības naudu. Vienas meitenes advokāte centās tiesnesi pierunāt tiesāt viņu, kā mazgadīgo, kas tomēr nav izdevies.



995 14 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://CNN
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000
Nuuuuuu............. Wtf...... .-. •-• Klausieties te nav ne internets ne vecaki ne skoleeni ne kkas cits vainigs! -.- Pashas kkadas loses vnk! -.- VISI es jums saku VISI 12 un uz leju ir perversi, stulbi, idiotiski lohi kuriem dziivee nekas neruup! -.- pmeram es vnk staigaju pa ielu nevienam neko nedaru un paiet garam 12 gadigo meitenju barinsh un dirsh virsuu -_- Vnk visi izlutinati siikie buus naakotnee kkadi slepkavas! -.- IZOLEEJIET NO SABIEDRIIBAS! -.- Karoch my point- Pashas izleema sachakaret sev dzivi, noticeeja kkadam meslam interneta un viss! Neviens cits kaa vien pashas nav vainigs -.-
0 0 atbildēt

Ir kāds konkrēts piemērs vai arī tu esi cirvis?

0 0 atbildēt

Mūsdienu jaunatne, kā gan savādāk, inetā jau liek visādas hui*as. :)

+ no manis...

0 0 atbildēt

psc

viņas taču nomirs ķurķī

0 0 atbildēt

Un šādi viņas sabojā savu dzīvi... emotion

0 0 atbildēt

Nu man patīk creepypasta, bet es vismaz zinu ka creepypastas nav īstas emotion

0 0 atbildēt

Uzdevums Nr. 4:

2 12 gadīgas meitenes 19 reizes sadur 5 meitenes. Cik dūrienus saņēma katra meitene?

1 2 atbildēt

Eu tas strādā? Ja kādu nogalina tad slendermenu var satikt?

0 1 atbildēt
Ehh mana mamma pusi nezina ko es daru naktīs ,kad kipa esmu aiznigusi ,hi ,hi ,hi.
0 1 atbildēt

mjaa muusdienu jaunatne...

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »