local-stats-pixel fb-conv-api

Divas 12 gadnieces sadur draudzeni 19 reizes, jo redz Slender man esot īsts.81

995 14

Pavisam nesen divas 12 gadīgas meitenes sadūra savu klases biedreni un draudzeni ievilinot viņu mežā, lai itkā spēlētu paslēpes un sadurot viņu 19 reizes gan kājās, gan rokās.

Tātad kā tas viss sākās... Meitenes slepkavību plānoja jau no 2013. gada decembra, kad visbeidzot meitenes piedāvāja klasesbiedrenei palikt pa nakti. Slepkavību izplānoja pēctam, kad interneta vietnē par creapypastu abas salasījās nostāstus par Slender man un par to ka kāds jānogalina mežā, lai pievienotos kkādā Slendermena slepenā organizācijā.(Īsāksakot sviests)

Policistiem viņas ar lielu pārliecību sakidroja, ka Slendermens pa tiešām eksistē, lai gan Slendermens ir tīri dīvainā veidā popularizējusies interneta mīts, kas radās 2009 gadā photoshop konkursā.

Abas meitenes esot teikušas ka nožēlo izdarīto, bet tiesnesis viņas nav pažēlojis un tiesāja meičas, kā pieaugušos un piesprieda abām 65 gadus cietumsoda un 500000 drošības naudu. Vienas meitenes advokāte centās tiesnesi pierunāt tiesāt viņu, kā mazgadīgo, kas tomēr nav izdevies.



995 14 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://CNN
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

A kad tas notika ? 

1 0 atbildēt

Pats labākais izdomāts mīts kas radies 2009. gadā Photoshop konkursāemotion

1 0 atbildēt

Hahaa, mazās cūkas jau laikam bijušas atstumtās skolā, tagad varēs piestrādāt ar mēli, apkalpojot Steisiju cietumā :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

1 0 atbildēt
Ko tik stulbi var buut un man izskataas ka vinnas ir kaut kadas 15 gadnices un vinu nakotnes profesija padauzas ne ko es runaaju vannam buus 77 gadi kad vinas tiks ara ko vinas daris pec tam kad tiks ara ?
0 0 atbildēt

Sodu varēja pareizināt ar 2 

0 0 atbildēt

emotionemotion emotion emotion  

0 0 atbildēt

Tikai divi vārdi un angliski- Fucked up!emotion

0 0 atbildēt

Es personīgi domāju, ka viņas ir pelnijušas vairāk ka 65 gadus, tas taču nav normāli un vel runāt ar policiju baig atvērti... nu nav ko teikt

Un tas, ka mūsu "pareizajā" Latvijā vēl nežēlīgākiem dod mazāku sodu, nav iemesls lai viņas žēlotu, vnk Latviešu likumi spārda un mēs esam citādāki kā pārējā pasaule ( it īpaši sodu mērā)

0 0 atbildēt

Nu man patīk creepypasta, bet es vismaz zinu ka creepypastas nav īstas emotion

0 0 atbildēt

Un šādi viņas sabojā savu dzīvi... emotion

0 0 atbildēt

psc

viņas taču nomirs ķurķī

0 0 atbildēt

Mūsdienu jaunatne, kā gan savādāk, inetā jau liek visādas hui*as. :)

+ no manis...

0 0 atbildēt

Ir kāds konkrēts piemērs vai arī tu esi cirvis?

0 0 atbildēt

Uztaisīji otru kontu, lai varētu iekomentēt, neiegāžot sevi?

0 0 atbildēt

Sick stuff

0 0 atbildēt

Taisnība, bet citi tam nepiekritīs un vainos internetu. Protams es ņemu  savus vārdus atpakaļ, ir divi avoti kurus var vainot 1.Abas meitenes, par to ka nesaprata ka tas ir slikti. 2.Slenderman par to ka viņš uz ko tādu mudināja. Kaut arī viņs ir itkā izdomāta leģenda,  daudzi tomēr tam nepiekrīt un tic ka viņš eksistē. Es personīgi uzskatu ka iespējams kas līdzīgs pastāv, kāds gars vai citplanētietis kurš klaiņo pa mežu. Protams pirms tā fotošop konkursa viņš nebija slavens jo neviens nekad nebija aizdomājies un salīdzinājis viņu ar citu tautu leģendām. Slenderman ir viņa starptautiskais nosaukums. Kā arī varbūt viņš nav viens un ir vairāki tādi kā viņš. Tas nozīmē ka ir Slendermen (Tiem kam ir zināšanas angļu val zinās ka ''man'' ir vīriešu vien.sk un ''men'' daudz skaitlī.)

0 0 atbildēt

Slender Fender bla!

0 0 atbildēt

Man liekas, ka vainīgs ir internets. Taisam protesta akciju "vecāki pret internetu"

0 0 atbildēt

65 gadi tho.. :o

0 0 atbildēt

2as brilainas cuukas, salasijushaas creepy sviestaino sudu, tie kas lasa to meeslu katru dienu vai pat pashi veel kautkadu sviestu raksta ir pilnigi dalbajobi, negribu satikt nevienu, kas to sudu lasa ikdiena, creepy lautinji, jaaiesloga pa taisno psihenees... lai nerastos shadi creepi kaa shiis 2as...

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »