local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi - Eiropas pašnāvība ??123

Šobrīd mediji publicē neskaitāmus pierādījumus bēgļu agresīvajai rīcībai un izvarošanām Vācijā. Vācijas valdība sākotnēji mēģināja visu to noliegt, bet tam visam ir reāli pierādījumi.

Šajā rakstā vēlreiz apstiprinās informācija, kas bija rakstā, ko publicēju 2015. gada septembrī : Bēgļi - Eiropas pastāvēšanas beigas?

Raksts nav vērsts pret musulmaņiem vai pret islamu. Viss šajā rakstā ir reāli fakti, kas pierāda to, ka uztraukumam par esošo situāciju ir pamats. Tas, ko valdības nevēlās izplatīt...

Reklāma
Reklāma
Reklāma


628 2 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 123

0/2000

Cilvēkus, jeb bēgļus, imigrantus, patvēruma meklētājus utt. kurus var satikt šobrīd LV un kuri šeit dzīvo jau vairākus gadus nevar likt vienā maisā emotion ar tiem kuri atbrauks drīz. Cilvēki kas grib savu nākotni, tieksies pēc tās, bet tiem kuriem pateikts tikai, ka vajag savu ticību uzspiest visam un visur arī darīs to.

Veidojam referendumus, piketus, spamojam netā utt. varbūt valdība sadzirdēs

5 0 atbildēt

nu kāda pašnāvība?! vai tad jūs neredzat, uz ko tas viss velk? drusku ieslēdzam loģisko domāšanu!!

5 0 atbildēt
Manaas aciis, viena tonna cuukas suudu ir daudz veertiigaaka, nekaa viens nozjeelojams musulmanju paraziitiskais salashnja!!!
5 0 atbildēt
Meh.. Merķeli uzmetīs un viss būs ok emotion
4 0 atbildēt
Eiropiešus satuvinās, bet ES sagraus. Un pateikties var Merkelei un pārējiem sūda multikulturālistiem.
3 0 atbildēt
Ierakstot youtube meklētājā "Europe migrant crisis" tev izmetīs tūkstošiem "skaistu" video. Tu tagad saki, ka vairākiem miljoniem eiropiešu jeb visiem, kas ir pret bēgļiem, maksā valdība? emotion
3 0 atbildēt
karā nav taisnības ,ir tikai labi un slikti cilvēki ,neitrāli un slimi , bet šajā gadijumā tam nav nozīmes ,jo tā lietas neškiro,līdz ar to rodas konflikts starp cilvēcīgumu un egoismu ,katrā gadijumā kādam paliek labāk,bet kadam nē. vislabāk būtu nelaist bēgļus pie mums ,tik slimi mēs nēsam lai ieviestu islamu ,ne? runājot par bērniem ,vai begļiem būtu nakotne ? es saku ,ka nē ,galu galā katrs sīkums varēja izmainīt to vai tu piedzimtu.
3 0 atbildēt
Pats autors rakstīja, ka youtube centās viņu apklusināt.
2 0 atbildēt
Ā. Tu par youtube. emotion Es pārlasijos, domāju par Google search. Jā, youtube tiešām tā ir. Bet šis video nekad nav pie līdzīgajiem.
2 0 atbildēt
Ierakstīju un zini ko? Nekā. Nebija tā video pirmajās trīs lapās.
2 0 atbildēt
Bet Google cenšas to "cenzēt", tas nekad nebūs pie piedāvātajiem video, līdzīgajiem, ieteiktajiem. Apklusināšana.
2 0 atbildēt
Jo tur NELIETOJA mūziku, kam būtu autortiesības. Paskaties uz Google gada apskatu 2015. Bēgļiem draudzīgs materiāls. Tā kā Google ir sūda multikulturālisma propogandisti.
2 0 atbildēt
Tu esi bijis Vācijā vai Zviedrijā sākot no 2015. gada pavasara? Varu pateikt, ka Bavārija augusta vidū bija kā kara lauks. emotion Viņi gāja pāri visam. Tie nav nekādi pieņēmumi, tie visi ir reāli fakti. Pierādīti. Tāpēc multikulturālisti, varat neņaudēt un samierinieties ar patiesību. emotion Šis raksts domāts arī tādiem kā tu.
2 0 atbildēt
Eirozonas? Kā tas palīdzēs konkrētajā situācijā? Jo Eirozona ir valstis, kurās valūta ir eiro. Eiropas Savienība, laikam to tu domāji. Lai gan ES mūs ievilka tur, kur esam, mēs nevaram ņemt un izstāties. ES jāmaina politika un Latvijai jābeidz izlaizīt.
2 0 atbildēt

negribēsies

2 0 atbildēt
Viņi NEKO nelabos, bet iznīcinās sevi un pārējās Eiropas valstis. Pienāks laiks, un tur neizbēgama revolūcija. Kā Ukrainā. Tikai, Vācijas gadījumā, nacionālistu...
1 0 atbildēt
Nevar pierādīt? Tu idiots vai izliecies? Tas jau IR pierādīts. Es biju Vācijā, redzēju savām acīm tās nekārtības. Sociălajos tīklos bija tūkstošiem tvītu par bēgļu veiktajăm izvarošanām, ko valdība centās noslēpt. Komentāri internetā. Par to ir TŪKSTOŠIEM video. Visi feiki? emotion Sāc lūdzu domāt un uztvert apkārt notiekošo.
1 0 atbildēt
JA GRIBAT ZINĀT VISU PATIESĪBU , TAD IEČEKOJIET "DEEP WEB"
1 0 atbildēt
Ja kaut ko nemainīs, tad jā.
1 0 atbildēt
Es jau skaidri uzrakstīju, kas notiek Vācijā.
1 0 atbildēt
« 1  2  3 »