local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi - Eiropas pastāvēšanas beigas?195

Pēdējā mēneša laikā bēgļi ir vislielākā problēma Eiropā un Latvijā. Bēgļi it kā bēg no kara, bet patiesība ir pavisam citāda. Diemžēl, daļa cilvēku to vēl nav sapratusi.

1369 11 195 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 195

0/2000

Visiem, kuriem Latvija kaut ko nozīmē unvēlas dzīvot bez jebkādiem dzīvības apdraudējumiem, iesaku sarosīties kļūt mazliet attapīgākiem un sākt nopietni gatavoties vismaz savas sētas aizstāvēšanai. Sen esmu sapratis, ka piederība kādai reliģijai, kura nav normālā Eiropā, ir apdraudējums tai. 

21 0 atbildēt
Man liekas ka Latvijā (un citur kur pastāv demokrātija un kur ir bēgļi) vārds "demokrātija" neeksistē . . . ja vnk valdība pati izdomā uz savas galvas ko darīt ,pat neapspriežoties ar tautu.
21 1 atbildēt

Mums nav un nebūs lemts pašiem valdīt par savu Valsti  jo pieļaujam salašņām to darīt - kurš ir prezidenta cienīgs ,diemžēl neviens ,pat izdaudzināta Vairiņa ir un būs tikai sava labuma meklētāja . Kur sieviete tur putra.

19 0 atbildēt

Sūdi  būs....emotion

18 0 atbildēt

 Uzskatu, ka esam vienoti un neļausim kāpt sev uz galvas! Turamies brāļi emotion

18 0 atbildēt

Ar kuru galu tā mūsu valdība domā? Kas lai to zina, kas tam uklunderim ir galvā, kautkas nepatiks sāks spridzināt un graizīt. M E Ž O Ņ I.

16 0 atbildēt

Citāts-"Polijā iebraucošu musulmaņu bērns ar žestu parādīja, ko ir gatavs darīt ar baltajiem eiropiešiem."

tad iedomājaties, ja tads mācās skolā vienā klasē ar mūsu bērniem un pekšņi viņš izdomā, ka viņi ir neticīgie, jo galīgi nesakrīt domāšana un tāpēc izdomā visu klasi izgriezt skaļi bļaujot "allah akhbar"

Un kopsummā letiniem laikam būs jārīkojas pašiem...

15 0 atbildēt

visu laiku raudājām par zemu dzīves līmeni LV, bet tagad par to jāpriecājas - bēgļiem neesam vajadzīgi.

15 2 atbildēt

Da lab es domāju būs tā ja Latvija ienaks tie bēgļi un radīs nekārtību, latvieši vinjus noliks pie vietas...

10 0 atbildēt

Eiropa un ASV izpostīja Lībiju, gāza Kadafi režīmu, tagad lai Eiropa pati cīnās ar to, ko izdarīja... ASV bija vajadzīga Lībijas nafta, Eiropa palīdzēja tai to iegūt, Eiropa atvēra Pandoras lādi, bet vaina tiek novelta uz tautas pleciem... Eiropa, es klanos tavā priekšā par tavu slavināto diktatūru apsolītās demokrātijas vietā un par postu un nelaimēm, ko tu mums esi devusi...

10 0 atbildēt

Nav nekāds pārsteigums, jo jau sen ir pierasts, ka pie mums tautas intereses absolūti nevienam neinteresē un netiek ņemtas vērā. 

Tomēr vēl vairāk skumdina tas, ka cilvēkiem, īpaši jauniešiem, ir pamatīgi izskalotas smadzenes. Daudzi (pat pārāk) nevēlas skatīties uz faktiem (video, attēli par 'bēgļu' izdarībām, ziņas par uzbrukumiem utt.) un saprast to, ka viss nav tā, kā to mums stāsta mediji. 

9 0 atbildēt
P.s. Tāds bija arī Kadaffi plāns "ieņemt" Eiropu un pēc tam arī pasauli uz "bēgļu rēķina". Tagad liekas, ka arī valsu vadītājiem prātā pašnāvnieciska politika!?
8 0 atbildēt

Es piekristu, ja Latvijā uzņemtu bēgļus, kuri ir tikai sievietes ar bērniem un bērni, bet ne vientuļās sievietes un vīriešus, viņi ir pilnībā spējīgi paši savu valsti aizstāvēt tā pat kā visi citi zaldāti aizstāv katri savas valstis, gan sievietes, gan vīriešus.

8 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu šim rakstam. Ir zināms, ka šie jaunie vīrieši ir maskēta armija, kuri mūs iznīcinās un tad būs par vēlu ko domāt, jo nebūs vairs kas to dara. Līdz ar humāno palīdzību līdzi nāk ieroči un munīcija. Ja valdības vīri domā, ka viņi paliks neskarti, tad maldās, jo nogalināti tiksim mēs visi.

7 0 atbildēt

Vienkārši tautai ir jāvācās kopā un jāpretojās pret tiem bēgļiem, jo paļubomu valdība neko nedarīs skaisti salīdīs pakaļā Eiropai.

6 0 atbildēt

Šis raksts ir kā punkts uz ,,i'' ! gluži manas domas 

6 0 atbildēt

Liekas, ka iznīcināt eiropu ir politiķu mērķis. Apzināti ielaida iekšā trojas zirgu. 

7 2 atbildēt

Vanga pareģoja ka eiropa tiks pārņemta ...

2043 - Pasaules ekonomikas uzplaukums. Eiropā valda musulmmaņi.

5 0 atbildēt

Ņemsim piemērus no vēstures, ko Hitlers darītu mūsu vietā?emotion

5 0 atbildēt

Turpini, turpini, pat neizproti mana komentāra/raksta domu, bet tāpat visu labi zini.. emotion

Nu, un KAS tiks uzņemti kā bēgļi? Ja tu neesi sapratis, ka lielākā daļa ir ekonomiskie bēgļi, tad, atvaino, bet tu esi aizrijies ar multikulturālisma propogandu. Tu redzi, ko viņi sadara Eiropā? Izvarošanas, nekārtības, slepkavības. Tas, ka iet pa Vācijas ielām un bļauj ''ALLAHU AKBAR!'' ir normāli???

Sadraudzība ar ārējiem spēkiem un līšana pakaļā nav viens un tas pats. Jā, Latvija ir izvēlējusies Rietumus, es arī esmu par ES... (lai gan domas ar laiku vairumam ir mainījušās), BET Latvijā ir novērojama pilnīga izlaizīšana - ja ASV prasīs, vai Latvija operācijā ''Demokrātija Irākā'', tad tas arī tiks darīts. Latvijai NAV sava viedokļa. Latvija paņem Rietumu politiķu viedokli un saka ''Jā, jā, mēs esam par'', un piekrīt plānam iznīcināt Eiropu. Tu to nevēlies saprast tāpēc, ka tu esi ZOMBĒTS.

Tieši tev jāsāk domāt, nevis izplatīt savu multikulturālisma caureju internetā. Domājošie cilvēki tev pagriezīs muguru un sāks domāt par to, KĀ KAUT KO LATVIJĀ MAINĪT, ja tautas viedoklis šeit ir vienaldzīgs. Turpini ļaut sev skalot smadzenes, veiksmi. emotion

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »