local-stats-pixel fb-conv-api

Artuss Kaimiņš72

713 18

CERĪBA VAI POSTAŽA ?

713 18 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Es nezinu. Viens ir dirst visiem virsu. Bet risinat nopietnas politisk;as letas tas ir pa visam cits. Un ar viņas tur nebūtu liela teikšana jo ir Vienotiba un Saskaņa kas vienm;er bus vairākumā.

0 0 atbildēt

Latvija ir viena no retajām valstīm, kur var skatīties gan saeimu gan ministru kabinetu tiešraidē, tāpat arī komisiju darba plānu var apskatīti un vēl daudz kas cits ir publiski redzams, ja kādam ir vēlme un laiks tad visu var redzēt, takā Kaimiņš ar savu kameru var nestaigāt apkārt mēs jau visu, kas tautai būtu jāredz redzam, bet tās visas restorānu sarunas, medību sarunas utml., kur ar tā politika tiek vārīta, to mēs neredzam, neredzēsim un Kaimiņu ar tur neielūgs, atstās aiz durvīm. 

Intelekets viņam ir Žirinoska līmenī!

Daudz ko nesaprot, neredz ir neaprēķināms utt..

Bet es gribu, lai viņu ievēl, es tik tiešām gribu, jo viņš maina politikas modi, viņš ir tas, kurš ar savu teātri pievērsīs cilvēku uzmanību saeimai, jebšu padarīs viņu populārāku, lai visdumēra cilvēks kaut ko skatītos viņam ir vajadzīga drāma un ekšens, un pārējie politiķi sāks runāt vienkāršāk, mainīs savu uzskatus un varbūt ar kādā mirklī pateiks to kas mums ir jāzin, jo tas vienkārši būs populāri. Takā balsojiet par viņu! emotion

1 2 atbildēt
Diemžēl Saeimā vajag darītājus nevis muldētājus. Būs par vienu klaunu vairāk tajā cirkā.
4 5 atbildēt

Pats par Kaimiņu nebalsotu nemūžam, bet uzskatu, ka kautkāds labums no viņa tur varbūt arī varētu būt.

2 5 atbildēt

Saeima jau ta pilna ar muldonjiem.Viens vairak vai mazak.....

1 8 atbildēt
« 1  2  3 »