local-stats-pixel fb-conv-api

Artuss Kaimiņš72

713 18

CERĪBA VAI POSTAŽA ?

713 18 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Galvenais, lai ir PRET Saskaņu!

1 0 atbildēt
Balsojot par mazajām partijām jūs savu balsi atdodat Saskaņai, es vēlēšanu dienā skatīšos prognozes un balsošu par populārāko latviski domājošo partiju, pat ja man tas nepatīk. Kamēr mēs nevaram izlemt par ko balsot, bet visi krievi gan zin.
1 0 atbildēt

Tas tik  būs episki, ja viņš tiešām tiks izvirzīts. emotion

1 0 atbildēt

Es baidos, ka Kaimiņš nebūs tas gaismas nesējs, par kādu viņa fani viņu uzskata, bet latviešiem jau patīk pamuļķie trešie tēva dēli Antiņi emotion

4 3 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Apmēram

0 0 atbildēt

Sav balsi viennozīmīgi atdošu par Kaimiņu emotion

1 1 atbildēt

Es nezinu. Viens ir dirst visiem virsu. Bet risinat nopietnas politisk;as letas tas ir pa visam cits. Un ar viņas tur nebūtu liela teikšana jo ir Vienotiba un Saskaņa kas vienm;er bus vairākumā.

0 0 atbildēt

Viņš varētu valstī vērst apvērsumu. Es PAR!

0 0 atbildēt

Man viņš liekas tajā suņu būdā kā kāds klauns kurš nod*rš cilvēkus, un nod*rš tādus cilvēkus kurie, ir lielāka pieredze nekā viņam, jo tā kā viņš Šleseram brauca augumā, tas bija vienkārši nonsens, es arī kā vēlētājs viņam neticu!!! Es drīzāk nevienam no šiem politiķiem neticu! Jo esmu varbūt vienkārši iemest urnā tukšu aploksni, jo tā es pierādīšu to ka man neviena politiskā partijā neinteresē, jo man vairs nav ticības šajā vlastī, kā bija toreiz ticība cilvēkiem 90s!

0 0 atbildēt

Tavs raksts smird

0 0 atbildēt
Patieso muuldeshanu..ka tas ir?
0 0 atbildēt

Es arī skatos suņu būdu, bet tāpēc neuzskatu, ka viņš ir vajadzīgs politikā. Pats prasīja, kāpēc politikā vispār jālien, tagad tieši to arī dara. Iespējams viņš ir labs aktieris, viņam patīk muldēt, bieži tīrākās muļķības, lai turpina to darīt. Jā, būtu interesanti paskatīties, ko viņš tur darītu, bet, es uzskatu, ka LR Saeimā neizglītotiem cilvēkiem nav ko darīt, Kaimiņam nav tā izglītība, zināšanas, pieredzes, lai bāztu savu degunteli šajās lietās, šajā vietā. Un vai esat tik pārliecināti, ka viņš turēsies pretī naudas (bagātības) vilinājumam? Katram ir sava cena, arī Artusam Kaimiņam tāda ir.

0 0 atbildēt

Viņa vārds ir Artuss, līdz ar to uz jautājumu ko, atbilde ir Artusu nevis Artussu, izlabo lūdzu pirmajā teikumā, par pārējām kļūdām nepiesiešos, bet vārdu gan vajadzētu pareizi uzrakstīt.

0 0 atbildēt

Par patiesu, tiešu muldēšanu politikā? Idioti, kuri par šito klaunu.

0 0 atbildēt
Neaizmirsīsim faktu ka Artusam atkarībā no dažiem citiem indivīdiem aka kandidātiem ir augstākā izglītība.
1 1 atbildēt

ja arī viņš tiks saeimā vai kāds no politiķiem gribes ar viņu sadarboties un atbalstīt viņa priekšlikumus, jo kā Kaimiņš asi kritizē un izlamā politiķus tā vel nau darijis neviens un diezgan grūti būs vienam kautko panākt emotion domāju ka vairums deputātu būs pret viņu un centisies tureties no viņa pa gabalu emotion un otrs variants aizbāzīs Kaimiņam ar naudu muti un viss turpināsies ka ierasts emotion

0 0 atbildēt

kaimiņu saimaemotion vins mus izglabsemotion

0 0 atbildēt

Viņs vismaz sola ka filmēs visu kas tur iekša notiek un lai tie resnie lohi nedirš batonus mums ausī

0 0 atbildēt

Pirmkārt jau, lai būtu skaidrs - es atdošu savu balsi par Kaimiņu.

Tad nu skaidrojums - esošie cilvēki ir pierādījuši to, ka pēc pašu domām ir kompeneti jebkurā jomā (kā viens un tas pats cilvēks ar pāris gadu intervālu var būt aizsardzības, izglītības, veselības, utt ministrs (?!)), ka māk aizmālēt acis, ka māk profesionāli runāt un diplomātiski izturēties. Un ko tas mums ir devis? Jā, piekrītu, krīzi mēs pārcietām, esmu pateicīgs Dombrovskim par to, ka viņš centās (bet - neaizveru acis uz triku, lai kļūtu par Eiroparlamenta darbinieku un uz to, cik viņa personīgā materiālā situācija ir uzlabojusies). Pārējie - Godmanis, Šlesers, Kalvītis (ak jel, būtu gulējis savā silē) sevi jau ir parādījuši ar neko. Tad kas atliek - atiet no ieturētā stila, atteikties no diplomātijas, teikt to, ko domājam. Galu beigās pārstāvēt TAUTAS intereses. Šoreiz tas ir viens Artuss, pēc četriem gadiem, ceru, puse no partiju kandidātiem šādi. Un tad varbūt, ka kaut kas mainīsies. Ak jā, un visbeidzot - nav jau ko zaudēt, esošajā situācijā treknos gadus var apsolīt tikai Kalvītis. (komentārus nerakstu, parasti ar viedokli nedalos, šis lai ir izņēmums).

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »