local-stats-pixel fb-conv-api

Artuss Kaimiņš72

713 18

CERĪBA VAI POSTAŽA ?

713 18 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Pēc Kaimiņa politiķi nekad vairs nebūs tādi kā agrāk emotion

47 0 atbildēt

Artuss man arī pēdējā gada laikā ir 'atvēris acis' un vairāk licis ko saprast par politiku LV

36 0 atbildēt

Mazs cinītis gāž lielu vezumu.  Cerēsim....  emotion

25 1 atbildēt

es došu viņam iespēju, jo skatos suņu būdu un manuprāt viņš ir to pelnijis balsošu pa viņuemotion

Sliktāk jau nekļūs emotion

29 6 atbildēt

Ne cerība ne postaža.....

Nēesiet naivi.... Viens cilvēks nemainīs sistēmu... Tas jādara mums visiem kopā

11 0 atbildēt

Ehh, laikam jūs cilvēki pilnīgi nesaprotat, kā darbojās politika unvisa valts varas sistēma. Tā ir kā aizbergs. Tā redzamā daļa ir tie deputātiņi, kas tikai pūderē smadzenes, bet apakšā peld kas krietni lielāks un dziļāks, kas kontrolē to redzmo daļu.

Valstī ir sen jau ieplānoti daudzi projekti, kur var noraust milzu naudu, un tagad notiks tikai cīņa par to, kurš tiks viņiem klāt. Tāpēc jau lielie ziedotāji (aizberga neredzamā daļa) cer, ka tieši viņu mutesvārtītāji, tiks pie lielākā kumosa no tā visa. 

Un nav jēga balsot ne par vienu. Jābūt ir stulbam, lai neredzētu, kas ir noticis pēdējos gados. 

Uzdodiet sev jautājumu, cik jūsu ievēlētie lohi ir turējuši savus solījumus, un cik vispār viņi ir ilgi ir bijuši pie varas? Tā pat izveidos visi sev vajadzīgās koalīcijas, vai ātri noēdies kādu, un beigās tā pat būs pie varas tie, kam jābūt, neatkarīgi, vai viņi figurēs masu mēdijos, vai nē. 

7 0 atbildēt
Saeima nav Boom FM Suņu būda. Viņu, Saeimā tikušu, ātri no turienes izstumtu. Vai arī ''palūgtu'' aizvērties.
10 4 atbildēt

Ir jādod iespēja, jo savādāk viss notiks kā parasti.

4 0 atbildēt

Ai meh par viņu balsos reāli tādi cilvēki kas visu dienu turp inetrenetā un skatā video.

Viņam nepietiek zināšnas lai konkurētu ar kādu, viņš tikai kko prasa un pat neļauj atbildēt.

Un viņš saka ka viņš stāstīs visus sīkumus, kāda iespējas tam ka viņš to darīs, jo varētu padomāt ka saimā neviens nesēž internetā. 

 

Manuprāt muļķīgi!!! emotion

14 10 atbildēt

No sirds ceru, ka viņš tiks iekšā. Zinu, ka viņš mainīt spēs daudzko, bet protams ar laiku.

8 4 atbildēt

Un tagadiņ paskatamies ar skaidru neapmiglotu skatienu. 

To ka pirmsvēlēšanu posmā katra partija mēģina izbīdīt kautkādu savu desu un nomelnot citus, nav nekas jauns. Un tas ka ir parādījies šāds te personāžs, tiešs, atklāts, skaidru valodu bla bla bla atgādina lieliski organizētu kampaņu - skaļi riet uz citiem lai novērstu uzmanību no savējiem, resp, Latvijas Reģionu apvienības. 

 

Ja mēs tā paskatamies visādas debates u.t.t. visur kur ir Kaimiņš, saruna neskar viņa pārstāvēto partiju jo tēma tiek novirzīta uz konkurenta veļas mazgāšanu. 

Es nebūt nesaku ka tie džeki nav to pelnījuši. Ir. Un vajag. Ir jautri skatīties. Bet vispārējā eiforijā derētu arī parakties paša trokšņa cēlāja veļas grozā, resp. partijā. 

 

Kaimiņš nav politiķis, tas ir fakts. Vai viņam ir kaut mazākā nojausma par deputātu darbu, un vai viņš būtu labs deputāts? Stipri apšaubu. Toties viņu var iznomāt pirms katrām vēlēšanām kāda partija par ķēdessuni, jo to funkciju viņš lieliski prot. Aktieris kā ne kā emotion

6 2 atbildēt

Sviests... Kaimiņs ir izcils Suņubūdā, bet politiķis no viņa nevienā galā nesanāks

3 0 atbildēt

Ar Kaimiņu ir tā, ka viņš ir tikai seja. Aiz viņa ir spēcīgi juristi un smadzenes, kas tad arī mainītu kautko! emotion

3 0 atbildēt

No vienas puses visa tā jokainā Kaimiņa runāšana ir politiķim galīgi neatbilstoša, bet vairāk pēdējā laikā sāku domāt, ka iespējams, ka mums tieši tādu deputātu vajag. Cik gan tālu esam tikuši ar mūsu diplomātiskajiem deputātiem...emotion

5 2 atbildēt

Parasti tādus, kuri grib ieviest savu kārtību vietās, kur apgrozās nauda, vienkārši nošauj. Fakts.

3 0 atbildēt
Pavērojot visus raidījumus ir skaidrs uz ko tas tika tēmēts! Tas raidījums arī bija gatavošanās 4.oktobim! Pavērojiet partijas biedrus, lielākā daļa ir Latvijas Ceļa, Tautas patijas un citu iepriekšējo partiju "censoņi"! Ar kuru palīdzību esam tur kur esam! Šādi aktieri novērš skatienu no patiesajiem bīdītājie. Esiet uzmanīgi un analizējiet, meklējiet sakarības, tad arī izdosies pieņemt izsvērtu lēmumu...
3 0 atbildēt

Man arī kaimiņš ir palīdzējis saprast,kas tad īsti notiek mūsu valstī,jo viss ko apkārt dzirdu ir tikai meli un muļķīgas atrunas. Viņam varbūt nav tādas politiķa pieredzes,lai tur strādātu,bet laiks rādīs... Man tieši patīk,ka viņš runā tieši un patiesi,vismaz var kaut ko saprast.  Jo liela daļa politiķu tautai pilnas ausis ir piedziedājuši.emotion

3 0 atbildēt
Balsojot par mazajām partijām jūs savu balsi atdodat Saskaņai, es vēlēšanu dienā skatīšos prognozes un balsošu par populārāko latviski domājošo partiju, pat ja man tas nepatīk. Kamēr mēs nevaram izlemt par ko balsot, bet visi krievi gan zin.
1 0 atbildēt

Kaa tauta saka - Tuksha muca taalu skan - cerams, kas tas nav uz to....  emotion

1 0 atbildēt

Neko jau viņš tai saeimā nespēs izdarīt vai mainīt, jo viņu vienkārši tur izēdīs kā pirmklasnieku bez mobīlā telefona. Bet kā teica Bībers - Never say Never! Cerams ka vismaz pabojās šiem gaisu un kā jau viņš pats minēja, parādīs mums kā tad viss tur īsti notiek. Ja godīgi, tad grūti saprast ko īsti gaidīt no viņa... emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »