local-stats-pixel fb-conv-api

10 lietas, ko puišiem būtu jāzin par mums, meitenēm49

308 29

10 diez ko nozīmīgas lietas, kuras būtu jāzin un jātur atmiņā par mums, meitenēm. emotion Tās nav nozīmīgākās, taču arī ne sīkumainākās.

308 29 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Lol, ko?  emotion 

0 0 atbildēt

emotion Un te es jūtus kā totāls bezjūtu ķēms emotion 

0 0 atbildēt

visas savstarpējās nesaprašanās starp sievieti un vīrieti ir tikai un vienīgi nezināšanas dēļ.  ir ziņas par to, ka mūsu diezgan tālie baltu senči bija atkoduši šito tēmu un sadzīve bija ar zināšanu palīdzību elementāri atrisināma tēma.

  neliels, ne tas labākais, piemērs no šīs tēmas. Opapa laukos dzīvoja kārtīgs čalis. spēcīgs, smuks, apķērīgs, bet ... ar milzīgu metamo. visi centieni veidot attiecības beidzās ātri un sūdīgi. bija pat gandrīz aizgājis līdz kriminālam, kad kārtējie centieni samīļoties bija beigušies ar to, ka sievietei kaut kas bija saplīsis un iekšā savainots. sūdi lieli. puisis no tā visa vienkārši izmisumā. kaut kā par šito nedienu bija uzzinājušas ciema vecās. uzaicināja puisi uz delikātu sarunu un pateica kas un kā ir darāms:  lika doties uz kārtējo gada tirgu (tie vēl bija vecie laiki, lai arī ne pārak seni) un vērot sievietes. galvenā uzmanība bija jāpievērš papēžiem (tajā laikā cilvēki , pastalas taupot, vasaras laikā mēdza tipināt basām kājām). papēžiem bija jābūt tādiem kā nošļukušiem. 

  fināls bija tāds, ka meiteni viņš tādu ieraudzīja, iepazinās, pēc laiciņa apprecējās un viss viņiem bija kārtībā. lūk tā - zināšanas ir spēks. bet vēl dziļākiem mūsu senčiem bija tādas zināšanas par dzīvi, kuras praktiski jeb kuru kopdzīvi pataisija par ideālu kopdzīvi. atnāca bāliņi kristieši un visu te sapisa un izrāva laukā ar visām saknēm...driskas vien te palikušas.

  tādā garā varētu turpināt, bet...muļķis tāpat nesapratīs, bet gudrais paklusēs.

0 0 atbildēt
Uzminēji, un ka 12...kas ar to?
1 1 atbildēt
« 1  2  3 »