local-stats-pixel fb-conv-api

10 lietas, ko puišiem būtu jāzin par mums, meitenēm49

308 29

10 diez ko nozīmīgas lietas, kuras būtu jāzin un jātur atmiņā par mums, meitenēm. emotion Tās nav nozīmīgākās, taču arī ne sīkumainākās.

308 29 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Lūk tev mana atbilde 10 lietas, ko meitenes varētu atcerēties par puišiem 

5 0 atbildēt

Tā, 10.punkts apstiprināja manas aizdomas, ka mana sieva nav sieviete, bet es neesmu vīrietis...  emotion 

Es esmu tas, kas atceras visus datumus un notikumus.

5 0 atbildēt
WTF?
4 0 atbildēt

Stulbs raksts..

5 1 atbildēt

8. Kurš kuram tad uzdod stulbus jautajumus  emotion 

4 0 atbildēt

1.  emotion Labs joks.

4 0 atbildēt

Kas attiecas uz 10. - nezinu nevienu konkrētu datumu, kaut gan kopā esam padsmit gadus, esam precējušies vairākkārt (neieslīgšu sīkākos paskaidrojumos). Līdz ar to mums ir ļoti daudz svarīgu (it kā) datumu. Es pat nespēju atcerēties gadu, kad satikāmies, kur nu vēl laulību (3) datumus emotion  Taču vīrs atceras visus ciparus emotion

3 0 atbildēt

Kāpēc lielākā daļa visu saprot burtiski? Tas, ka mums vienmēr ir taisnība  nenozīmē to, ko jūs ar to saprotat!

2 0 atbildēt

Nesaprotu mūsdienu meitenes, kas 12 - 13 gados, domā kā iegūt atzinību no puišiem. Ar vīriešiem un puišiem ir super viegli, ja vien saproti vienu lietu - ja tev puiši piecērt kanti, un vēl atklāti, tu esi nulle, jo neviens nebaidās no tava atraidījuma. Ja tev sauc pa draugam viņu kompānijā, runājas, uzticas,(un nav jābūt opligāti puiciskai) tad tu esi dārgakmens, jo neviens negrib sadarīt jeb ko, kas varētu likt tev aiziet. Bailes no atraidījuma parāda, ka tu esi kas vairāk nekā tikai meitene kuru vajag attiecību pēc. emotion

2 0 atbildēt

Jautrs rakstsemotion

2 0 atbildēt

a kur ta SHOPINGS emotion ?

2 0 atbildēt

Esmu vecis gados un varu teikt ka viņas līdz sirmam vecumam viņas paliek tadas kā šī meitenīte.( to laikam sauc par dzīves pieredzi).Gudrs būs vīrietis kas ieklausīsies ko šī meitenīte saka.Bet es zinu ka tā nebūs ,to pierāda zemāk esošie puišeļu komentāri (un nav svarīgi cik tev gadu 20 vai 35).Protams šī meitenite ir sakautrējusies un atklaj tikai mazu daļiņu kadas viņas ir.Vienkārša ziedu dāvināšana man kā vīrietim vienmēr likusies velta naudas izšķiešana, es biju labāk gatavs nopirkt lokus un apēst tos ,bet pavērojiet kā viņa rūpējas par šie dāvinātajiem ziediem(tikai ar vienu acu kaktiņu).Viņas ir citādākas kā mēs ,bet šī apziņa nāk tik lēni.Gribētos sagaidīt pateišām konstruktīvu diskusiju par virieša un sievietes attiecībām.

1 0 atbildēt
"Fotogrāfijās un selfijos noslēpt ar fotošopu... Bet nepārspīlējot" protamsemotion
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Viss ir jūsu galvās , nēeksistē kompleksi , stulbi cilvēki vai jautājumi . Vienkārši katrs dara to kas patīk , bet citi grib līdzināties kādam citam (skaista meitene kurai nepatīk viņas skaistie saules raibumi vai resna cūka kas grib būt tieva , bet negrib staigāt uz svaru zāli , ) Un tad sākās visas šīs muļkības .
1 0 atbildēt

2. Tici man, mēs arī nē... 

3 2 atbildēt
Uzminēji, un ka 12...kas ar to?
1 1 atbildēt

visas savstarpējās nesaprašanās starp sievieti un vīrieti ir tikai un vienīgi nezināšanas dēļ.  ir ziņas par to, ka mūsu diezgan tālie baltu senči bija atkoduši šito tēmu un sadzīve bija ar zināšanu palīdzību elementāri atrisināma tēma.

  neliels, ne tas labākais, piemērs no šīs tēmas. Opapa laukos dzīvoja kārtīgs čalis. spēcīgs, smuks, apķērīgs, bet ... ar milzīgu metamo. visi centieni veidot attiecības beidzās ātri un sūdīgi. bija pat gandrīz aizgājis līdz kriminālam, kad kārtējie centieni samīļoties bija beigušies ar to, ka sievietei kaut kas bija saplīsis un iekšā savainots. sūdi lieli. puisis no tā visa vienkārši izmisumā. kaut kā par šito nedienu bija uzzinājušas ciema vecās. uzaicināja puisi uz delikātu sarunu un pateica kas un kā ir darāms:  lika doties uz kārtējo gada tirgu (tie vēl bija vecie laiki, lai arī ne pārak seni) un vērot sievietes. galvenā uzmanība bija jāpievērš papēžiem (tajā laikā cilvēki , pastalas taupot, vasaras laikā mēdza tipināt basām kājām). papēžiem bija jābūt tādiem kā nošļukušiem. 

  fināls bija tāds, ka meiteni viņš tādu ieraudzīja, iepazinās, pēc laiciņa apprecējās un viss viņiem bija kārtībā. lūk tā - zināšanas ir spēks. bet vēl dziļākiem mūsu senčiem bija tādas zināšanas par dzīvi, kuras praktiski jeb kuru kopdzīvi pataisija par ideālu kopdzīvi. atnāca bāliņi kristieši un visu te sapisa un izrāva laukā ar visām saknēm...driskas vien te palikušas.

  tādā garā varētu turpināt, bet...muļķis tāpat nesapratīs, bet gudrais paklusēs.

0 0 atbildēt

Lol, ko?  emotion 

0 0 atbildēt

Neko nesapratu

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »