local-stats-pixel fb-conv-api

Krūškurvja deformācija - Pectus Excavatum126

1924 9

Šodien radās ideja izveidot informatīvu rakstu par to kas ir Pectus Excavatum, parcik daudziem cilvēkiem par to nav informācijas un nezin, ka kas tāds maz pastāv. Tāpat arī Latvijā ir ļoti maz avotu ar reālu informāciju par šo problēmu, un pat ja tādi ir, tos ir grūti atrast, un par to ir ļoti maz faktu.

Parcik man pašam ir bijusi šāda problēma, un ir diezgan liela pieredze ejot tam cauri, izlēmu visu svarīgāko apkopot vienā rakstā, lai cilvēkiem būtu skaidrība, un, ja nu kādam no šejienes arī ir bijusi saskarsme ar kādu cilvēku kam kas tāds ir, vai arī ir pašiem, tad varēsiet gūt informāciju kādas ir reālās iespējas ar to tikt galā šeit, Latvijā.

Vēlos visus uzreiz brīdināt, ka pievienotās bildes ne visiem var patikt, tādēļ, ja Jums ir vāji nervi, tālāk varat neskatīties, laigan nekas neparasts tur arī nav, cilvēka ķermenis, tikai ar deformāciju.

1924 9 126 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 126

0/2000

high five man 10 septembrī arī to stieni liks iekš :)

0 0 atbildēt

Kādam te sākuši augt pupiņi emotion

0 1 atbildēt

man ir neliels uz āru. tgd lasot negribās vairāk to operāciju, jo ja sāpes ir 3 mēnešus tad visu dzīvi par palaist garām un es vēl aktīvi ar sportu nodarbojos.ajj

0 1 atbildēt

Milzonīgs pluss Tev! emotion

Man ir zināms kāds cilvēks ar šo deformāciju,bet viņam tas it nemaz netraucē. Kā arī visi draugi un paziņas viņu pieņem tādu kāds viņš ir,pat nejautājot,vai viņam tur k-kas nav kārtībā. 

Paldies par info,ja godīgi,es nezināju kas tas par zvēru! emotion

Turies un lai Tev veicas turpmāk! :)

3 4 atbildēt

un?

0 5 atbildēt

А где фото да операции, как сравнить? Ты кстате не первый с такой проблемой на этом сайте,  был еще чувак, тоже про это статью делал.

11 23 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »