local-stats-pixel fb-conv-api

Krūškurvja deformācija - Pectus Excavatum126

1924 9

Šodien radās ideja izveidot informatīvu rakstu par to kas ir Pectus Excavatum, parcik daudziem cilvēkiem par to nav informācijas un nezin, ka kas tāds maz pastāv. Tāpat arī Latvijā ir ļoti maz avotu ar reālu informāciju par šo problēmu, un pat ja tādi ir, tos ir grūti atrast, un par to ir ļoti maz faktu.

Parcik man pašam ir bijusi šāda problēma, un ir diezgan liela pieredze ejot tam cauri, izlēmu visu svarīgāko apkopot vienā rakstā, lai cilvēkiem būtu skaidrība, un, ja nu kādam no šejienes arī ir bijusi saskarsme ar kādu cilvēku kam kas tāds ir, vai arī ir pašiem, tad varēsiet gūt informāciju kādas ir reālās iespējas ar to tikt galā šeit, Latvijā.

Vēlos visus uzreiz brīdināt, ka pievienotās bildes ne visiem var patikt, tādēļ, ja Jums ir vāji nervi, tālāk varat neskatīties, laigan nekas neparasts tur arī nav, cilvēka ķermenis, tikai ar deformāciju.

1924 9 126 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 126

0/2000
KT avatarsKT

Latvijā operācija neko nemaksā, tas ir nepilngadīgajiem ir par velti, ko valsts sponcorē, bet ja esi pilngadīgs, tad varu derēt, ka šāda operācija maksā palielu ciparu.

2 0 atbildēt

Man breketes ielika par brīvu, jo esot bijis īpašs gadījums! emotion

2 0 atbildēt

beidzot vismaz kautkas lasaams a ne 30 tukstosh reizhu copy+paste teksti

2 0 atbildēt

man pašam bija uz āru un arī taisīju operāciju pie Dr. Krasta! Esmu arī ļoti apmierināts ar iznākumu! :)

1 0 atbildēt

Malacis! tagad tik jauzpūš grudaciņš, lai pludmalē nebūtu kauns novilkt kreklu, bet lai gan ar prieku to novilktu :D Raksts labs, tagad zināsim ka tādas manipulācijas tiek veiktas..

1 0 atbildēt

uj, nebiju nekad dzirdējusi par šitādu lietu! emotion paldies par informāciju

un man prieks, ka tev viss beidzies veiksmīgi!! emotion  

1 0 atbildēt

kā ar Tevi var sazināties ? Vari atrakstīt draugiem.lv  Alīnai Čistjakovai ?

1 0 atbildēt

kā ar tevi sazināties ?

1 0 atbildēt

Operacija nemaksaa, ja esi nepilngadigs,logiski? Man ir tada pati problema, domaju beidzot ar to tikt gala, vai vari ludzu iedot kadus kontaktus? paldies un lai veicas!

1 0 atbildēt

Nemaz nezināju. Paldies ka izglītoji. emotion

1 0 atbildēt

Prieks, ke neieslīgi depresijā un kaut ko darīji lietas labā. Veseļojies :)

1 0 atbildēt

Latvijā līdz 18 gadiem, gandrīz visas operācijas var veikt bez maksas... man draudzene sķielēja un labie dakteri viņai palīdzēja un tagad viņai smukākas actiņas par manām..emotion

1 0 atbildēt

opā, pirmo reizi par šitādu problēmu dzirdu!

1 0 atbildēt

apsveicu ar izveseļošanos

1 0 atbildēt

Pilnu elpu plaušās varēja ievilkt pirms operācijas periodā?

1 0 atbildēt

Man arī tas kādreiz bija. 3 gadu vecumā man veica operāciju, liekot iekšā stieni, taisnoja. tgd gan man ir divas palielas rētas uz krūtīm, bet savos 19 nodzīvotajos gados nekad neesmu grimis kompleksos par tām. Labāk rētas, nekā piltuvveida krūšukurvis. + meičām rētas patīk. :D

Turies vecīt! ;)

1 0 atbildēt

Saprotu tevi , man ir kaut kas līdzīgs,  tik es nemāku teikt cik smagi.

Bedre ir diezgan laba , biju iepriekš dzirdējis, ka ir iespēja labot  to, bet man konkrētas vajadzības neradās, jo uz manu miesasbūvi tas tik ļoti neizceļas.

Ir bijuši gadījumi, kad cilvēks nobistas ieraudzot, vai pasmejas, bet man īpaši tas nav traucējis.

1 0 atbildēt

Man bija tas otrs Pectus, kad uz āru. Arī operāciju taisīju pie tā paša daktera. Un tiem kuriem ir uz āru tiem stieni neliek, tiek veikts viens grieziens tieši uz krūškurvja un paliek rēta. Bet taču man ir tgd problēma, ka man iegāja uz iegšu. It kā nav traki, jo kad bija uz āru tas izskatījās briesmīgi, tgd tā nedaudz uz iekšu.  Bet gadījumā nav tā, ja esi pilngadīgs, tad tev jāmaksā par operāciju?

0 0 atbildēt

tīri labi , sāpes ciešamas un jau sāku pierast pie nelielā stīvuma 

0 0 atbildēt

malacis, ka ieliki :) Veiksmi

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »